- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Canim eczaneden aliyorum ben. Zaten doktor kontrolunde kullanman gerekiyor yoksa kist falan olabilir. Eger yumurta takibi yaptitmiyorsan veya yumurta catlama problemi yasamiyorsan kullanma. Bosuna hormon alma derim.Kızlar bu yumurta çatlatma iğne sini kendinzmi eczaneden alıyorsunuz Dr mu yazyo bilgilendrrmsnz bu ay bnde hamile kalmak için herşeyi deniycem eğer olmazsa artk gerçekten ugrasmiycam çok yoruldum 2 senedir yapmadgm kalmadı aşılama bile yaptk tutmadı
Kızlar preseddi kullandıktan sonra bel ağrısı valla sancı çekiyorum yha yan etkisi olabılır mı sizde de aynısı oluyomu
merhaba kızlar bende dün sipariş ettim. bugün elimizde olur. eşimde ileri hareketlilik sıfır ama sprem sayısı normal. sizce bu jel yardımcı olur mu bize
Evet benim ikinci ayım ama bu ay sabit gülen suratı gördükten sonraki 3. Gun ancak kullanabildim o yüzden benden bu ay bişey çıkmaz gerçi bir yıldan beri her ay ayrı bi heves umutla başlıyoruz ama hafi hayırlısı olsuninşallah canım sen kullanmaya başladın mı
Yaş ilerleyin insan daha panik oluyor benim de 28Ben keçiboynuzu kürü de yapıyorum eşime. Doktora sorduk bitkisel takviye yapalım mı diye. Sadece kilo alırsınız ama zararı olmaz dedi. benim yaşım 31. Artık bebeğim olsun istiyorum hepiniz gibi. Ama yaşım sizden fazladır. o yüzden acele ediyorum
Haklısın canım bir de çok isterken beklemek daha da zor geliyor. Aşılama da yıprattı beni ilaçlar, stres ve yine hüsran.Yaş ilerleyin insan daha panik oluyor benim de 28
canım hayırlısı olsun. olduktan sonra bir şekilde o sperm yumurtayı buluyor. bu spermler niye yerinde zıplıyor ben ona kızıyorum.şaşkınlar yolu bi türlü bulamıyor yön tarifi vericem artık :)Evet benim ikinci ayım ama bu ay sabit gülen suratı gördükten sonraki 3. Gun ancak kullanabildim o yüzden benden bu ay bişey çıkmaz gerçi bir yıldan beri her ay ayrı bi heves umutla başlıyoruz ama hafi hayırlısı olsun
Benim var eheheKzlar cvp verdgnz için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz faydasını görürüz adet günü yaklaşan varmı
Bat yaklaştı hiçbir belirti yok yineNe var cnmdemir6133
Yumurtalrimda bi sorun yok çok şükür canm o zamn almim sadece jeli alimkimyager1508 benmde eşimde sperm hareketliliği sorunu var cnm sperm sayısı 150.000 ama yüzde 25 hareket li yüzde 75 ölü inş sanda bnda fayda EDR acba böyle sorun sperm hareketliliği sorunu olupta hamile kalan var mı sebastianderki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?