Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canm ben sipariş etmedim. benı çıkarabılırsın

Günaydın arkadaşlar Nasılsıniz bakalım bugün itibariyle ramazanin Son 10 gününe giriyoruz.ve bu günlerde her tek gecede Kadir Gecesini aramaya ve o geceleri dolu geçirmeye hazır misiniz

ben henüz sipariş etmedim bayramdan sonraki süreçte düşünüyorum.

Merhaba kizlar. Ben dun histeroskopimi oldum. Doktor guzsl gectigini soyledi. Bayramdan sonra kontrole cagirdi. Bu ay ilaclar falan bos gecicek. Agustos ayinda ins. kaldigimiz yerden calismalara devam edicez

canımm hadi gözünaydın rabbim önce saglıklı haberlerini almayı sonra kucagına almayı nasip etsin. bu jeli nasıl kullandın her ilişkide kullandınmı benim adetimin 17 18. günü ama ovulasyon testi hep negatif çıktı ben yine risk almk istemedim kullanıyorum 2 kez kullandım

Kızlar bende bu jeli alcm yarn cuma gününden snra baslycam kullanmaya nerden alabilirm bnda yardmci olrmsnz

Önemli değil canım. Tamamdır listeden çıkardım seni Aslında bakarsan en iyisini yapmışsın. Biraz akışına bırakmak lazım sanırım. Kendimizi ne kadar paralasakta olacağı varsa oluyor, olmayacağı varsa yine olmuyor. İnşallah kavuşursun en kısa zamanda bebişine

Geçmiş olsun kuzum. Neden bu kadar sık kist oluşuyor ki? Doktor bir şey demedi mi?

Ahhh bitanem ahh! Keşke tek sorunumuz bebeğimizin olmaması olsa. Özet geçmek gerekirse eşimin ailesi beni istemiyordu, onlara rağmen evlendik ve bizimle konuşmuyorlardı. Evlenmeden önce eşim maaşıyla eve destek olurdu, o nedenle evlendiğimizde arabamızı onlara verdik, maddi bir ihtiyaç olursa satsınlar onla geçimlerini sağlasınlar, biz yardım etmeyeceğiz diye de anlaşmıştık. 1 yıl kadar eşimle konuşmayan ailesi (babası ve kardeşi) 1 yıl sonra konuşmaya başladı. Ne zaman buluştularsa maddi olarak sıkışık olmamıza rağmen eşim onlara para yardımında bulundu ve bana da söylemedi taa ki ben farkedene kadar. Benimle hala konuşmuyorlar ve oğullarını gecenin bir vakti çağırmalar, bir şeyler aldırmalar, arabanın sigortasını ödetmeler vs bir nevi benim sabrımı ölçüyorlardı. Nitekim geçen gün artık patlama noktasına geldim. Çünkü eşim onların yüzünden her gün eve sabah 5:30'larda geliyordu. Bunun dışında daha önceden de biriken başka konularda vardı. Konuştum, olmadı. Bağırdım, olmadı. Konuşmadım, yine olmadı. En son bana saygı göstermediği ve ne dersem zıttını yaptığı için boşanmayı düşündüm. Sonra onun kulağına gitti bir arkadaşım aracılığıyla ve konuşmaya başladık. Bazı konularda anlaştık, bazı konularda ise anlaşamadık. Yine hemen hemen eskisi gibiyiz ama benim içimdeki kırgınlıkların düzelmesi biraz zaman alacak. Bu zaman zarfında da söz verdiği gibi davranıp davranmadığını gözlemleyeceğim. Bu nedenle de çocuk konusunu biraz askıya almaya karar verdim. Bu süre zarfında korunmayacağım ama ekstra çabalar da sarfetmeyeceğim.

ay dayanamıyorum bende alıcam artık kızlar çok umut veriyosunuz bana

Hoşgeldin,

Sizde sorun nedir? Ne kadardır deniyorsunuz?

ben henüz sipariş etmedim bayramdan sonraki süreçte düşünüyorum.

Tamam canım. Şimdilik listeden çıkardım seni. Başladığında haber verirsen yeniden eklerim

canm ben sipariş etmedim. benı çıkarabılırsın

Tamamdır tatlım

Merhaba kizlar. Ben dun histeroskopimi oldum. Doktor guzsl gectigini soyledi. Bayramdan sonra kontrole cagirdi. Bu ay ilaclar falan bos gecicek. Agustos ayinda ins. kaldigimiz yerden calismalara devam edicez

Selam canım,
Geçmiş olsun. Senin için nasıldı peki? Ağrı sızı oldu mu? Bahaneyle sende biraz kafanı dinle. İnşallah Eylül ayında güzel haberlerini alırız.

Kızlar bende bu jeli alcm yarn cuma gününden snra baslycam kullanmaya nerden alabilirm bnda yardmci olrmsnz

Hoşgeldin Zeynep,

Eczaneden, gitti gidiyordan ya da kendi sitesinden temin edebilirsin. Hangisi kolayına geliyorsa

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015
104sedebu34İlk deneme Oğlunu bekliyor. 23/11/2015
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr84312. deneme29/11/2015
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş
112kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş
116sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
117Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş
118umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş
119aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş
120gokkusagi1 251. denemeBelirtilmemiş
[/TH] [TH]

[/th]
[TH]

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1bebekozlemicekiyorum301. deneme30 Mayıs (Beklemede)
2mibudi303. deneme4 Temmuz (Dinleniyor) (Beklemede)
3aybirgen282. deneme11 Temmuz
4sendenbebegimolsunesra263. deneme14 Temmuz
5mini87 283. deneme14 Temmuz
6mugecicek-2. deneme14 Temmuz(İlk deneme kimyasal)
7firstjiffy-1. deneme15 Temmuz
8nehirimmm24-1. deneme18 Temmuz
9danem28-1. deneme18 Temmuz
10simayus-1. deneme18 Temmuz
11han_i-1. deneme20 Temmuz
12rima85295. deneme30 Temmuz
13lamb-h301. deneme30 Temmuz
14Neseli_Hatun252. denemeBelirtilmemiş
15gul3737332. denemeBelirtilmemiş (İlk deneme kimyasal )
16ada_sahil-2. denemeBelirtilmemiş
17EsraOlmez282. denemeBelirtilmemiş
18anatolya9 391. denemeBelirtilmemiş
19okyanus2015 271. denemeBelirtilmemiş
20hoppacuppa272. denemeBelirtilmemiş
21mina33-3. denemeBelirtilmemiş
22amayaa-1. DenemeBelirtilmemiş
23sirine82 -BelirtilmemişBelirtilmemiş
24orgfrg261. denemeBelirtilmemiş
25galadriel80351. denemeBelirtilmemiş
26Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
27edss-1. denemeBelirtilmemiş
28melidya-1. denemeSilik çizgiyi gördü, bekliyor
29demir6133272. denemeBu ay treni kaçırdı
30daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
31xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
32kimyager1508294. denemeHisteroskopi oldu. Ağustos'ta bizimle...
33sukret224. denemeKist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek
34aXhi272. denemeBir süre bekleme kararı aldı.
35Amelie p323. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak
36mavi-38-3. denemeAşılamaya geçti, bu sefer olacak
37agresifportakal-1. denemeTüp bebek kararı aldı. Bebiş yakın
38firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek
[/td]

[/td]
[/th]

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

Son düzenleme:
amin inşallah canım aXhi demek ki daha nasip değil diye düşünmek daha işime geliyor açıkcası etrafıma bakınca çok çok özeniyorum istiyorum ama çocuk bakabilecek olgunluğu da kendim de bulamıyorum evi işi eşi bile bir arada yürütemiyorum. Ya ev sürekli dağınık ya ben kendim pespayeyim kendime bakamıyorum ya da hep dışarıdan yiyoruz. senin yazdıklarını da okudum adına üzüldüm nedir bu eşlerin ailesinden çektiğimiz bir rahat bırakmıyorlar ki bizi aynı durumlar bizimkinin ailesinde de var maddi beklentileri hiç bitmedi. hala onların taktığı borçları ödüyoruz. ya tamamen küseceksin ya da görmezden geleceksin başka yol bulamadım umursamıyorum artık. Bebek için de canını sıkma rabbim hayırlısını bizden iyi biliyordur elbet evlilik tam oturmadan dünyaya gelen bebek sağlıklı bir ortamda büyüyemediğinden ileri de kendisi de sorun -lu bir birey oluyor inşallah sorunlarını bir an önce çözersin.

8 aylık evliyim ilk günden beeri bebek düşünüyoruz henüz yok. Bahsettiğiniz ürünü denemeyi düşünüyorum birde affınıza sıgınarak birşey sormak istiyorum eşim boşalırken ben hiçbirşey hissetmiyorum içimde yani boşaldığı an içime birşey akıyormuş gibi hissetmem gerekmiyormu.

Hissetmezsin canim biraz disina akar ordan anlarsin bosalip bosalmadigini

sagol canım. benim açımdan iyidi. sadece ilk çıktığımda biraz ağrım vardı sonrasında hiç olmadı. sadece arada hafif oluyor o zamanda minoset içiyorum yeterli geliyor. bayramdan sonra kontrolüm var. sadece doktor estrofem ilaç verdi onu içince midem çok bulanıyor. onun haricinde bı sıkıntım yok

Kizlar be bu preseed i aldım yumurtlama cmrt-pazar-pzrt gibi, çalışmalarada yavaşdan başlamak istiyoruz yarından itibaaren preseed i kullansam olurmu? miktar olarak 3-4 gr mı kullanacağız?Başka tavsiyeleriniz varmıdır? Yaş 39, 1. evladımıza bir kardeş düşünüyoruz 10 aydır sonuç alamadık öncesindede hamile kalmışdım ne yazıkki anne karnında 20. haftada kızımın kalbi durmuş Şimdiden teşekkürler

Cok gecmis olsun. Ben 3 ml kadar kullaniyorum. 4 fazla geliyor. Oncesinde kullanman dsha iyi. Erken catlama riskine
karsi. Ama tahmini ovu tarihinden sonrada en az 2 defa kullan ki gec catlama olursa diye. İns sifa olur.

Kızlar bu yumurta çatlatma iğne sini kendinzmi eczaneden alıyorsunuz Dr mu yazyo bilgilendrrmsnz bu ay bnde hamile kalmak için herşeyi deniycem eğer olmazsa artk gerçekten ugrasmiycam çok yoruldum 2 senedir yapmadgm kalmadı aşılama bile yaptk tutmadı

Kızlar preseddi kullandıktan sonra bel ağrısı valla sancı çekiyorum yha yan etkisi olabılır mı sizde de aynısı oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…