Benimki de 20 temmuzcnım benim bat 18 temmuz
18 temmuz@Neseli_Hatun @gul3737 @ada_sahil @EsraOlmez @anatolya9 @okyanus2015 @hoppacuppazmfaze @mina33 @amayaa @sirine82 @orgfrg @galadriel80 D danem28 simayus J Jade9291 @nehirimmm24 @edss melidya mrym5579 H han_i mutluuuuu
Listemiz kalabalıklaştığından ve bu şekilde takip etmesi oldukça zor olduğundan rica etsem eğer jele devam ediyorsanız BAT'larınızı söyleyebilir misiniz?
ben henüz sipariş etmedim bayramdan sonraki süreçte düşünüyorum.@Neseli_Hatun @gul3737 @ada_sahil @EsraOlmez @anatolya9 @okyanus2015 @hoppacuppazmfaze @mina33 @amayaa @sirine82 @orgfrg @galadriel80 D danem28 simayus J Jade9291 @nehirimmm24 @edss melidya mrym5579 H han_i mutluuuuu
Listemiz kalabalıklaştığından ve bu şekilde takip etmesi oldukça zor olduğundan rica etsem eğer jele devam ediyorsanız BAT'larınızı söyleyebilir misiniz?
canım ben ediyorum bat 18@Neseli_Hatun @gul3737 @ada_sahil @EsraOlmez @anatolya9 @okyanus2015 @hoppacuppazmfaze @mina33 @amayaa @sirine82 @orgfrg @galadriel80 D danem28 simayus J Jade9291 @nehirimmm24 @edss melidya mrym5579 H han_i mutluuuuu
canımm hadi gözünaydın rabbim önce saglıklı haberlerini almayı sonra kucagına almayı nasip etsin. bu jeli nasıl kullandın her ilişkide kullandınmı benim adetimin 17 18. günü ama ovulasyon testi hep negatif çıktı ben yine risk almk istemedim kullanıyorum 2 kez kullandımkızlar ben de test yaptım 2 defa silik çizgi çıktı. LH testiyle de baktığımda yumurtlama günündeki gibi kopkoyuydu. dün kan verdim ve sonuç pozitif. bugün de test yaptım ve çizgi iyice belirginleşmiş. Allah isteyen herkese biran evvel nasip eylesin. bu preseed harika birşeymiş
kusura bakmayın hiç bildirim de geri dönüşte yapamadım jel bana pahalı geldiği için almadım o nedenle kullanmadım canım beni listeden çıkar sana zahmet başlayacak olursam bilgi veririm. hiçbirşey yapmak istemiyor canım doktora bile gitmiyorum bu günlerde
aXhi canimmm bu durumlarinizda senin bebek için gergin oldugun ve esininde senn üstüne titremesi ve seni bu şekilde gormesinden kaynaklaniyor da olabilir tabi ic meseleleriniz farklidir ama buda cok onemli eşim bu yüzden bana çok sesi yükseldi çünkü hergun ağlıyorum ilk gebeligimi hergun yeniden sorguluyorum hic olmayacak gibi geliyor üstüne bebek haberleri iyice çökmüş durumdayim ve eşim artik iyi olmadigimi söylüyor ben aglarken elinden bişey gelmedigi icin kendini eksik hissettigini ve artik kendi psikolojisinnde yavastan gitmeye basladigini soyledi yani dicem oki aslinda karsiyi biraz anlamak gerekiyor biz üzülüp agliyoruz onlar ice atiyor ve bi yerden sonra patlama oluyor oda bize oluyor oldugunca sıkı sıkı sarilin birbirinize iliskiyi tekrar eskisi gibi birbirinizi sevdiginiz icin gecirin canim benimm :)
Benim durumlar ayni bu ay yine 4.61cmlik over kistim oluşmuş 5 gün adet gecikmesi yapti tarlusal kullaniyorum bi kurtulamadim su beladan inşallah bu ay eriyip giderse yumurta takibine yeniden baslanacak inşallah hepimiz için en hayirlisi neyse o olsun canim
ay dayanamıyorum bende alıcam artık kızlar çok umut veriyosunuz bana
ben henüz sipariş etmedim bayramdan sonraki süreçte düşünüyorum.
canm ben sipariş etmedim. benı çıkarabılırsın
Merhaba kizlar. Ben dun histeroskopimi oldum. Doktor guzsl gectigini soyledi. Bayramdan sonra kontrole cagirdi. Bu ay ilaclar falan bos gecicek. Agustos ayinda ins. kaldigimiz yerden calismalara devam edicez
Kızlar bende bu jeli alcm yarn cuma gününden snra baslycam kullanmaya nerden alabilirm bnda yardmci olrmsnz
| Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
|---|---|---|---|---|
| 98 | only_time | - | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
| 99 | zehsel | - | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
| 100 | pelinedb87 | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
| 101 | merice35 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
| 102 | elizii | - | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
| 103 | saqelenge | 30 | İlk deneme | Kızını bekliyor 21/11/2015 |
| 104 | sedebu | 34 | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 23/11/2015 |
| 105 | funda16 | 29 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
| 106 | Gnr84 | 31 | 2. deneme | 29/11/2015 |
| 107 | jeosevda | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
| 108 | polyanna23 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
| 109 | paytipo | - | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
| 110 | vitaminsevimli | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
| 111 | dilek temiz | 33 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
| 112 | kankamanka | - | İlk deneme | Kızını bekliyor 29/12/2015 |
| 113 | Piyensesss | 29 | İlk deneme | 27/12/2015 |
| 114 | sevgi03 | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
| 115 | hazalmia | 23 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
| 116 | sumbulce | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
| 117 | Eflatun1234 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
| 118 | umutlu20 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
| 119 | aryaiscoming | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
| 120 | gokkusagi1 | 25 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
| Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
|---|---|---|---|---|
| 1 | bebekozlemicekiyorum | 30 | 1. deneme | 30 Mayıs (Beklemede) |
| 2 | mibudi | 30 | 3. deneme | 4 Temmuz (Dinleniyor) |
| 3 | aybirgen | 28 | 2. deneme | 11 Temmuz |
| 4 | sendenbebegimolsunesra | 26 | 3. deneme | 14 Temmuz |
| 5 | mini87 | 28 | 3. deneme | 14 Temmuz |
| 6 | mugecicek | - | 2. deneme | 14 Temmuz(İlk deneme kimyasal) |
| 7 | firstjiffy | - | 1. deneme | 15 Temmuz |
| 8 | nehirimmm24 | - | 1. deneme | 18 Temmuz |
| 9 | danem28 | - | 1. deneme | 18 Temmuz |
| 10 | simayus | - | 1. deneme | 18 Temmuz |
| 11 | han_i | - | 1. deneme | 20 Temmuz |
| 12 | rima85 | 29 | 5. deneme | 30 Temmuz |
| 13 | lamb-h | 30 | 1. deneme | 30 Temmuz |
| 14 | Neseli_Hatun | 25 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
| 15 | gul3737 | 33 | 2. deneme | Belirtilmemiş (İlk deneme kimyasal |
| 16 | ada_sahil | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
| 17 | EsraOlmez | 28 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
| 18 | anatolya9 | 39 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
| 19 | okyanus2015 | 27 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
| 20 | hoppacuppa | 27 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
| 21 | mina33 | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
| 22 | amayaa | - | 1. Deneme | Belirtilmemiş |
| 23 | sirine82 | - | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
| 24 | orgfrg | 26 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
| 25 | galadriel80 | 35 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
| 26 | Jade9291 | 23 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
| 27 | edss | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
| 28 | melidya | - | 1. deneme | Silik çizgiyi gördü, bekliyor |
| 29 | demir6133 | 27 | 2. deneme | Bu ay treni kaçırdı |
| 30 | daisy3406 | 31 | 2. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
| 31 | xpreiaZ | 27 | 1. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
| 32 | kimyager1508 | 29 | 4. deneme | Histeroskopi oldu. Ağustos'ta bizimle... |
| 33 | sukret | 22 | 4. deneme | Kist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek |
| 34 | aXhi | 27 | 2. deneme | Bir süre bekleme kararı aldı. |
| 35 | Amelie p | 32 | 3. deneme | Aşılamaya geçti, bu sefer olacak |
| 36 | mavi-38 | - | 3. deneme | Aşılamaya geçti, bu sefer olacak |
| 37 | agresifportakal | - | 1. deneme | Tüp bebek kararı aldı. Bebiş yakın |
| 38 | firuze89 | 25 | 5. deneme | Bebiş haberleriyle aramıza dönecek |
Hissetmezsin canim biraz disina akar ordan anlarsin bosalip bosalmadigini8 aylık evliyim ilk günden beeri bebek düşünüyoruz henüz yok. Bahsettiğiniz ürünü denemeyi düşünüyorum birde affınıza sıgınarak birşey sormak istiyorum eşim boşalırken ben hiçbirşey hissetmiyorum içimde yani boşaldığı an içime birşey akıyormuş gibi hissetmem gerekmiyormu.
Önemli değil canım. Tamamdır listeden çıkardım seniAslında bakarsan en iyisini yapmışsın. Biraz akışına bırakmak lazım sanırım. Kendimizi ne kadar paralasakta olacağı varsa oluyor, olmayacağı varsa yine olmuyor. İnşallah kavuşursun en kısa zamanda bebişine
Geçmiş olsun kuzum.Neden bu kadar sık kist oluşuyor ki? Doktor bir şey demedi mi?
Ahhh bitanem ahh! Keşke tek sorunumuz bebeğimizin olmaması olsa.Özet geçmek gerekirse eşimin ailesi beni istemiyordu, onlara rağmen evlendik ve bizimle konuşmuyorlardı. Evlenmeden önce eşim maaşıyla eve destek olurdu, o nedenle evlendiğimizde arabamızı onlara verdik, maddi bir ihtiyaç olursa satsınlar onla geçimlerini sağlasınlar, biz yardım etmeyeceğiz diye de anlaşmıştık. 1 yıl kadar eşimle konuşmayan ailesi (babası ve kardeşi) 1 yıl sonra konuşmaya başladı. Ne zaman buluştularsa maddi olarak sıkışık olmamıza rağmen eşim onlara para yardımında bulundu ve bana da söylemedi taa ki ben farkedene kadar. Benimle hala konuşmuyorlar ve oğullarını gecenin bir vakti çağırmalar, bir şeyler aldırmalar, arabanın sigortasını ödetmeler vs bir nevi benim sabrımı ölçüyorlardı. Nitekim geçen gün artık patlama noktasına geldim. Çünkü eşim onların yüzünden her gün eve sabah 5:30'larda geliyordu. Bunun dışında daha önceden de biriken başka konularda vardı. Konuştum, olmadı. Bağırdım, olmadı. Konuşmadım, yine olmadı. En son bana saygı göstermediği ve ne dersem zıttını yaptığı için boşanmayı düşündüm. Sonra onun kulağına gitti bir arkadaşım aracılığıyla ve konuşmaya başladık. Bazı konularda anlaştık, bazı konularda ise anlaşamadık. Yine hemen hemen eskisi gibiyiz ama benim içimdeki kırgınlıkların düzelmesi biraz zaman alacak. Bu zaman zarfında da söz verdiği gibi davranıp davranmadığını gözlemleyeceğim. Bu nedenle de çocuk konusunu biraz askıya almaya karar verdim. Bu süre zarfında korunmayacağım ama ekstra çabalar da sarfetmeyeceğim.
Hoşgeldin,
Sizde sorun nedir? Ne kadardır deniyorsunuz?
Tamam canım. Şimdilik listeden çıkardım seni. Başladığında haber verirsen yeniden eklerim
Tamamdır tatlım
Selam canım,
Geçmiş olsun. Senin için nasıldı peki? Ağrı sızı oldu mu? Bahaneyle sende biraz kafanı dinle. İnşallah Eylül ayında güzel haberlerini alırız.
Hoşgeldin Zeynep,
Eczaneden, gitti gidiyordan ya da kendi sitesinden temin edebilirsin. Hangisi kolayına geliyorsa
Cok gecmis olsun. Ben 3 ml kadar kullaniyorum. 4 fazla geliyor. Oncesinde kullanman dsha iyi. Erken catlama riskineKizlar be bu preseed i aldım yumurtlama cmrt-pazar-pzrt gibi, çalışmalarada yatahminbaşlamak istiyoruz yarından itibaaren preseed i kullansam olurmu? miktar olarak 3-4 gr mı kullanacağız?Başka tavsiyeleriniz varmıdır? Yaş 39, 1. evladımıza bir kardeş düşünüyoruz 10 aydır sonuç alamadık öncesindede hamile kalmışdım ne yazıkki anne karnında 20. haftada kızımın kalbi durmuşŞimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?