Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aXhi mmmm canim benimmm aminn inşallah hepimiz hayirli vakitte hayirlisiyla mutlu haberleri aliriz.
Nasilsin canim durumlarin nasil esinle

Al benden de o kadar. O bardak bitmek bilmiyor bir türlü. 2 bardakta bende pes ettim
Canim bide herkeste ayni etki olmuyor alt komsum var sogan suyunu icti 50 gun adet olmadi en sonunda ilacla oldu demekki vardir bundada bi hayir bide eğer olacaksa illa olur olmayacaksa zemzem bile icsek olmaz o yuzden midemi zorlamak istemedim benim durumlari gecmisten biliyosun bitkilerle cozelim dedim hurma poleni yuzunden kist olusturdum ve 5 ayima m@l oldu

aXhi mmmm canim benimmm aminn inşallah hepimiz hayirli vakitte hayirlisiyla mutlu haberleri aliriz.
Nasilsin canim durumlarin nasil esinle

Aminnnnn bitanem

Şimdilik iyiyiz canım. Söz verdiği konularda sözünü tutacak mı diye merakla beklemekteyim. İleride sorun olabilir diye korunmaktan vazgeçtim. Şu an bebek için değil sadece canım istediğinde zevk için birlikte oluyorum. Bu ay sorunlar nedeniyle ovu testi yapmadığımdan böyle boş geçirmeyi düşündüm. Böylece sorunlar devam edecek mi etmeyecek mi onu da görüp öyle yeniden bebek kararı alırım. Gerçi eşim son zamanlarda bebekte bebek diye çıldırmış durumda. Doktora gidip testlere başlamak istiyor gerekirse de aşılama, tüp bebek vs. denemek istiyor ama bekletiyorum. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı...

Aynen öyle. Böyle herşeyi deneyerekte bozuyoruz sanırım dengemizi, yumoşlarımızın sağlığını.

Bu arada söylemeyi unuttum. Ben en son genitalde çıkan apse yüzünden doktora gittiğimde inofolic combi sayesinde yumoşlarımın çok iyi duruma geldiğini söylemişti. Ama ben o ay antibiyotikler yüzünden ve kistin kötü bir yerde olmasından birlikte olamamıştım, olabildiğimde de korunmak zorunda kalmıştım. Yarın gittiğinde bir doktoruna danış istersen. Belki sende de işe yarar.

Selam ben regl oldum kızlar, ağustostada tüp bebek yapmaya karar verdik, herkese bol şans diliyorum...

aXhi canim dr kontrolum vardi ve ne yazikki kist sadece 1 cm küçülmüş dr dogum kontrol ilaci baslaticaz dedi istemedim bütün dengelerim bozuldu zaten dedim o halde kontrol altinda olacaksin dedi carsamba günü tekrar cagirdi carsamba gidicem ve hala koybolmazsa artik dr takiplerinide birakmayi dusunuyorum cok yoruldum artik her seferinde gozum yasli cikmaktan yoruldum umudum kalmadi istersen listeden cikar canim boşa kalabalik yapmasin zaten kac aydir calisma bile yok Rabbim sabir versin en büyük istegim bu ne zormus Allahim evlatla sinanmak canim gidiyor icim yaniyor sanki kizlar hepiniz hakkinizi helal edin hepinize Rabbim once sabir sonra saglikli evlat nasip etsin

arkadaşlar fertilshoptan alışveriş yapanlar var mı? preseed jel alacaktım ama tc kimlik no istiyo. sizce bir sıkıntı olur mu ?

Bu ay da adet oldum

Ne demeli bilmem ki. Hayırlısı

Selam ben regl oldum kızlar, ağustostada tüp bebek yapmaya karar verdik, herkese bol şans diliyorum...

Hayırlısı olsun canım. İnşallah ilk denemenizde tutar bebiş. Sana da bol şanslar

arkadaşlar fertilshoptan alışveriş yapanlar var mı? preseed jel alacaktım ama tc kimlik no istiyo. sizce bir sıkıntı olur mu ?

Ben fertilshoptan hiç almadım ama neden tc kimlik no istediğini de anlamadım. Boş bıraksan olmuyor mu o alanı? Doldurmak zorunlu mu?

Bebeğim,

Bozma öyle hemen moralini. Herşeyde bir hayır vardır. Doktor takiplerini de, doktorun önerdiklerini de ihmal etme. Bende de bir ara sürekli oluşuyordu doğum kontrol hapı sayesinde sıfırlandı. Sadece 2 ay kullanmıştım; çok şükür kist falan oluşmuyor artık. Sende doktoru dinle ve kullan bence bir süre. Ne kaybedersin ki? Sadece 1-2 ay daha. O 2 ayda "acaba hamile kalmış mıyımdır" soruları kafanda olmayacağından daha stressiz de olursun. Ha 2 ay önce olmuş bebek, ha 2 ay sonra ne farkeder ki? Zaten çok daha fazlasını beklemedik mi? Ben listeden çıkarmıyorum, sende doktorun önerilerini dikkate alıp, kullanıp bir an önce aramıza dönüyorsun. Anlaştık mı?

Kadir gecemiz mubarek olsun kizlar bu gün tan yeri agarana dek melekler yeryüzünde ve Rabbim kullarina bakarmis kim ne duasi isteyecek diye ve tüm dualar kabul olurmus Allah'in izniyle rahmet isteyene rahmet.bereket isteyene bereket affedilmek isteyene affedilmek bu gece öyle bi dua edelim ki Rabbime gunahlarimiz affolsun evlerimiz huzur dolsun rizkimiz cogalsin inşallah(amin) bu gece birbirimizede dua edelim kulun kula ettigi dua kabul olur (daha makbuldur) inşallah Rabbim bu gecenin hurmetine hepimizin evlerini cocuk sesleriyle doldursun cifter cifter cocuk haberleri nasip etsin yuvamizi bebek haberleriyle huzura mutluluga eristirsin inşallah(amin)

arkadaşlar eşimde sayı, hareket azlığı ve lökosit vardı ama tedavi sürecinde hareket en son %57 ye çıkmıştı sayı da 16 milyona. Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama tutmadı,ben de bugün jel siparişi verdim,batım 7 ağustos,beni de listeye yazar mısınız.!!!

kızlar 28 günde bir adet oluyorum bazen 30 güne de çıkıyor. dün 12. günümdü ovulasyon testi yaptım. tek çizgi çıktı. ne zaman kullanayım bu jeli

selam herkese ilk defa preseed kullanmaya basladim.:) bir cetele gordum beni de yaziiin

Aramıza hoşgeldiniz kızlar

Ne kadardır deniyorsunuz? İnşallah preseedle ilk denemenizde bebişinize kavuşursunuz

P panikmucver canım BAT ve yaşını da yazabilir misin?

keklik_58 tatlım ekliyorum listeye

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015
104sedebu34İlk deneme Oğlunu bekliyor. 23/11/2015
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr84312. deneme29/11/2015
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş
112kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş
116sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
117Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş
118umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş
119aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş
120gokkusagi1 251. denemeBelirtilmemiş
[/TH] [TH]

[/th]
[TH]

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1mibudi303. deneme4 Temmuz (Dinleniyor) (Beklemede)
2sendenbebegimolsunesra263. deneme14 Temmuz (Beklemede)
3mini87 283. deneme14 Temmuz (Beklemede)
4mugecicek-2. deneme14 Temmuz(İlk deneme kimyasal) (Beklemede)
5firstjiffy-1. deneme15 Temmuz
6nehirimmm24-1. deneme18 Temmuz
7danem28-1. deneme18 Temmuz
8simayus-1. deneme18 Temmuz
9han_i-1. deneme20 Temmuz
10edss231. deneme25 Temmuz
11suemer401. deneme26 Temmuz
12rima85295. deneme30 Temmuz
13lamb-h301. deneme30 Temmuz
14sebastianderki311. deneme30 Temmuz
15keklik_58271. deneme7 Ağustos
16panikmucver241. denemeBelirtilmemiş
17gul3737332. denemeBelirtilmemiş (İlk deneme kimyasal )
18aybirgen283. denemeBelirtilmemiş
19ada_sahil-2. denemeBelirtilmemiş
20EsraOlmez282. denemeBelirtilmemiş
21anatolya9 391. denemeBelirtilmemiş
22okyanus2015 271. denemeBelirtilmemiş
23hoppacuppa272. denemeBelirtilmemiş
24mina33-3. denemeBelirtilmemiş
25amayaa-1. DenemeBelirtilmemiş
26sirine82 -BelirtilmemişBelirtilmemiş
27orgfrg261. denemeBelirtilmemiş
28Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
29melidya-1. denemeBelirtilmemiş
30bebekozlemicekiyorum302. denemeBelirtilmemiş
31demir6133272. denemeBu ay treni kaçırdı
32daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
33xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
34kimyager1508294. denemeHisteroskopi oldu. Ağustos'ta bizimle...
35sukret224. denemeKist tedavisi görüyor, bomba gibi geri dönecek
36aXhi272. denemeBir süre bekleme kararı aldı.
37firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek
[/td] [/td]

[/td]
[/th]

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

kızlar 28 günde bir adet oluyorum bazen 30 güne de çıkıyor. dün 12. günümdü ovulasyon testi yaptım. tek çizgi çıktı. ne zaman kullanayım bu jeli

Canım,

Ovu testi yapmaya devam et. 28 günde bir oluyorsan 14. gün gibi çift çizgiyi görürsün. Eğer göremezsen bu ay geç yumurtlayacaksın demektir. Ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğün gün itibariyle gün aşırı preseedle ilişkiye başla. Test iyice silikleştiğinde de preseedsiz devam et

melidya naptın canım? Var mı bir gelişme? Hala çift çizgileri görüyor musun? Çatladık meraktan, haberdar et bizi

Sağol canım cevabın için. Kayınvalidemler bende. Yarın da hep birlikte eşimin köyüne gidiyoruz. Ayrı odamız olacak mı bilmiyorum çok kalabalıkmış. Tam da o araya gelecek ovulasyon. Bu ay olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…