Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
enbisevdigim demir6133 aXhi ve diğer yoldaslarim bugun kontrolume gittim ve ilacsiz adetle beraber yok olup gitmis KİSTCİK her iki yumurtaliginda güzel dedi drum inşallah bu ay yine böyle bi durum yasamam iyiki hapi reddetmisim zaten 5 ayima m@l oldu bu kistler bu ay en azindan bi umudum olacak Rabbime sonsuz şükürler olsun ve bu süreçte aslinda ne kadar cok sevinip sukredecegimiz seyler oldugunu farkettim UMUDUMUZ var Rabbim burda olan herkese nerde dileyen varsa onlara benle beraber hayirli vakitte hayirli saglikli salih evlat nasip etsin inşallah(amin)
Yeni arkadaşlar gelmis hosgelmisler konunun basini okuyup listeye bakarsaniz belki ikna olmanizda yardimci olur aXhi arkadasimiz cok guzel bi tablo yapti hamileler ve hala deneyenler olarak ordan net anlasiliyor zaten inşallah vesileniz olur mujdeli haberleri aliriz
aXhi canim muhtemel BAT:16 ağustos tabi 5 aydir duzenim bozuldu biliyorsun bu takvimim programinda gozuken muhtemel tarih ekleyebilirsin canim durumumda herhangi bi degisiklik olursa haber ederim
Herkese iyi bayramlar cok guzel gecirecegimiz bi bayram olsun inşallah

Selam canlar,

Bu ara işler yoğun olduğundan eve geldiğimde de direk yattığımdan pek giremedim. Sadece listeyi düzenleyip kaçıyordum. :) Hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum

Öncelikle hoşgeldin canım,

Ben kullanmadan önce uzun uzun araştırıp, doktoruma danışmıştım. Bir sorun olmayacağını, onlarn da vajinal muayenelerde ultrason cihazlarının üzerinde kullandığını söyledi. Kaldı ki bahsettiğimiz aslında kuruluk sorunu için çıkarılmış ve hamileliği engellemeyen bir jel. Çoğumuz bu tip durumlarda zaten O.K. , Durex vb şeyleri kullanıyoruz. Hamile kalanlar ve şu an deneyenler ile ilgili bir listemiz var. İstersen orada nickini gördüklerinle yazışıp detaylı bilgi de alabilirsin.

Düşük konusuna gelince ise bunun jelle bir alakası olduğunu açıkçası sanmıyorum. Sağlıksız spermler jelle de olsa döllenemezler. Deneyip düşük yapan arkadaşların çoğu ne yazık ki düşüklerinin nedenini araştırmadı, direk jele bağladı. Bir kısmı ise araştırdığında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendi. Düşükler genellikle hormonal yetmezlikler, bebeğin yapısal anomalileri, rahmin fiziksel anomalileri, rahim ağzı yetmezlikleri, kan pıhtılaşması vs.. nedenlerle oluşmaktadır. Senin bundan önce jel kullanmamana rağmen 2 düşüğün olmuş. Bu düşüklerinin nedeni araştırıldı mı? Eğer araştırılmadıysa bence ilk etapta bunun üzerine düşmen ve eğer tedavi gerektiren bir durum varsa başlayıp o şekilde denemeye devam etmen daha sağlıklı olacaktır.

Ahhh vaktinde olmak ne kadar da güzel. Ben yaklaşık 3 aydır hep gecikiyorum Tamam bebeğim ekledim Bu ay güzel haberlerle gelirsin inşallah

Selam canım,

Öncelikle hoşgeldin Eşin ve sen değerlerinize baktırdınız mı? YA da bu konu ile ilgili doktora danıştınız mı hiç?

İlk sayfada jelle ilgili bilgileri, yukarıda da tereddütlerinle ilgili yazdıklarımı bulabilirsin. İstersen doktoruna danışıp o şekilde de karar verebilirsin

aXhi canim kırmızı kartı yedim hic sasmadi gününde geldi at beni listenin sonuna yeni bat 9 ağustos

Sağlık olsun canım yaa. Ne güzel seninki hep gününde geliyor. Benimki 1 hafta - 2 hafta beni bekletip, meraklandırıp öyle geliyor. Ekledim listeye Bu ay güzel haberlerle gelirsin inşallah

Kizlarr preseedi kullanmaya basladim catlatma ignemi de vurundum insallah bu ay olur artikk

Hayırlı olsunnnnn. 15 gün sonra güzel haberler verirsin bize inşallah

Kuzummmm süper bir haber bu Yeniden sahalara dönüyorsun Bence artık çatlatma iğnesi falan vurdurma, bırak kendi haline. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten İnşallah 16 Ağustosta güzel bir haber alırız senden.

2008-2014 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNickDeneme sayısıDurum
1benkibeleİlk deneme Kızı oldu
2Menzil Gxuxlxux2. denemeOğlu oldu
3Rockwellİlk denemeDüşükle sonuçlandı
4Wannababy3. deneme Oğlu oldu
5Nequelenİlk deneme Kızı oldu
6NeriliBelirtilmediBelirtilmedi
7 Kadus (Honeycim) İlk deneme Kızı oldu
8 Kursatimİlk denemeKızı oldu
9Durualya BelirtilmediOğlu oldu
10 sevcangoksel İlk denemeKızı oldu
11Jasmin77İlk denemeOğlu oldu
12Bengusuİlk denemeAilevi nedenlerden düşük
13 Duducanİlk deneme Oğlu oldu
14Dila062. denemeKızı oldu
15babylove2. denemeKızı oldu
16duygubyİlk denemeKızı oldu
17viana2. denemeOğlu oldu
18 DaddysFirstEyeİlk denemeBelirtilmedi
19shyqueenİlk denemeKızı oldu
20vergiciİlk denemeBelirtilmemiş
21gulayyusufİlk denemeOğlu oldu
22Lapaİlk denemeKızı oldu
23Aysouk2. denemeBelirtilmemiş
24Watersİlk denemeBelirtilmemiş
25NevyasBelirtilmemişOğlu oldu
26Selmas882. denemeOğlu oldu
27Johnnybravoİlk denemeKızı oldu
28LilyumBelirtilmemişBelirtilmemiş
2935.ayİlk denemeOğlu oldu
30Buzma_viİlk denemeKızı oldu
31Sezen10İlk denemeKızı oldu
32Papatyaa10BelirtilmemişBelirtilmemiş
33MaviumutolsunBelirtilmemişOğlu oldu
34KrishazelBelirtilmemişBelirtilmemiş
35MurebduBelirtilmemişBelirtilmemiş
36Emineuİlk denemeKan pıhtılaşması nedeniyle düşük
37Baby78İlk denemeBelirtilmemiş
38Çiğdem_55İlk denemeBelirtilmemiş
39GamzeliKizBelirtilmemişBelirtilmemiş
40Miranda2. denemeBelirtilmemiş
41Polyanna232. denemeBelirtilmemiş
42Gunes88İlk denemeBelirtilmemiş
43Masal_nazİlk denemeKızı oldu
44Zerdalİlk denemeOğlu oldu
45Sensen99İlk denemeKızı oldu
46Senemgyİlk denemeBelirtilmemiş
47Ommanİlk denemeBelirtilmemiş
48Ysmnnnnnnİlk denemeBelirtilmemiş
49Ozumegeİlk denemeOğlu oldu
50Ayen1986İlk denemeBelirtilmemiş
51Blume84İlk denemeOğlu oldu
52Sumakİlk denemeKızı oldu
53Ozge_nurİlk denemeOğlu oldu
54Brnynsİlk denemeBelirtilmemiş
55Elbebekgulbebekİlk denemeKızı oldu
56Smrmİlk denemeBelirtilmemiş
57Kardelen1985İlk denemeKızı oldu
58Seyadeİlk denemeKızı oldu
59Naz8İlk denemeBelirtilmemiş
60Albena_gyİlk denemeBelirtilmemiş
61Beautyflakeİlk denemeOğlu oldu
62Funda4İlk denemeKızı oldu
63Ezgi09095. denemeKızı oldu
64Durusel24İlk denemeKızı oldu
65Melinnazİlk denemeKızı oldu
66Sevo24İlk denemeOğlu oldu
67Gkckdlİlk denemeBelirtilmemiş
68cigdemycrocus13İlk denemeKızı oldu
69gzm2628İlk denemeKızı oldu
70topidikİlk denemeKızı oldu
71serender0013. denemeOğlu oldu
72BALIM862. denemeBelirtilmemiş
73Zeynep83İlk denemeBelirtilmemiş
74MehtapTokİlk denemeKızı oldu
75Kelebek088İlk denemeKızı oldu
76Mayabebekİlk denemeBelirtilmemiş
77Pln06İlk denemeBelirtilmemiş
78Gormiti2. denemeBelirtilmemiş
79Cankaya06İlk denemeBelirtilmemiş
80Mihrimah842. denemeBelirtilmemiş
81Tubiskoİlk denemeBelirtilmemiş
82Kİtmit2. denemeBelirtilmemiş
83ytrn42İlk denemeBelirtilmemiş
84Lilyumİlk denemeBelirtilmemiş
85zehselİlk denemeOğlu oldu
86zealea15. denemeOğlu oldu
87demoneye2001İlk denemeBelirtilmemiş
88beyaz-melek-31İlk denemeBelirtilmemiş
89naciyemtncymtncy2. denemeOğlunu bekliyor
90cevizbademİlk deneme-Çoğul gebelikKızları oldu
91aslisimsek3442İlk denemeBelirtilmemiş
92Amazonİlk denemeOğlu oldu
93alicesemra6. denemeBelirtilmemiş
94naz8İlk denemeOğlu oldu
9535deniz2. denemeOğlu oldu
96burpİlk denemeOğlu oldu
97hican872. denemeBelirtilmemiş

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
98only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
99zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
100pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş
101merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
102elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
103saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015
104sedebu34İlk deneme Oğlunu bekliyor. 23/11/2015
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr84312. deneme29/11/2015
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş
112kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş
116sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
117Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş
118umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş
119aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş
120gokkusagi1 251. denemeBelirtilmemiş

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1mibudi303. deneme4 Temmuz (Dinleniyor) (Beklemede)
2mini87 283. deneme14 Temmuz (Beklemede)
3mugecicek-2. deneme14 Temmuz(İlk deneme kimyasal) (Beklemede)
4firstjiffy-1. deneme15 Temmuz (Beklemede)
5nehirimmm24-1. deneme18 Temmuz
6danem28-1. deneme18 Temmuz
7simayus-1. deneme18 Temmuz
8han_i-1. deneme20 Temmuz
9edss231. deneme25 Temmuz
10suemer401. deneme26 Temmuz
11rima85295. deneme30 Temmuz
12lamb-h301. deneme30 Temmuz
13sebastianderki311. deneme30 Temmuz
14keklik_58271. deneme7 Ağustos
15demir6133272. deneme8 Ağustos
16sendenbebegimolsunesra263. deneme9 Ağustos
17sukret224. deneme16 Ağustos (Yeniden sahalarda )

BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1panikmucver241. denemeBelirtilmemiş
2gul3737332. denemeBelirtilmemiş (İlk deneme kimyasal )
3aybirgen283. denemeBelirtilmemiş
4EsraOlmez282. denemeBelirtilmemiş
5Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
6melidya-1. denemeBelirtilmemiş
7bebekozlemicekiyorum302. denemeBelirtilmemiş
8daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
9xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
10anatolya9 391. denemeHisteroskopiyi bekliyor
11kimyager1508294. denemeHisteroskopi oldu. Ağustos'ta bizimle...
12aXhi272. denemeBir süre bekleme kararı aldı.
13firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek

[/td]

Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir.

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

Doğru söylüyorsun. Doktor doktor dolaşmakta çok iyi değil, daha çok kafaya takıyoruz ve olacağı varsa da olmuyor. Ben hep genç anne olmak istemiştim ama 26 yaşında evlenince o hayalim suya düştü. 1,5 yıldır da istememize rağmen olmuyor. Son 2 aydır deneyemiyorum bile sağlık ve evlilik problemlerinden. Hamile ya da bebekli birilerini her gördüğümde "Ahhh" diyorum "keşke bende kavuşabilsem meleğime"

Eğer deneyeceksen ovulasyon testlerine de başlamanı ve çift çizgiyi gördüğünde kullanmanı tavsiye ederim.

İnşallah kısa zamanda kavuşursun bebeğine

Aminn inşallah tüm bebek isteyenlere bekletmeden sağlıklı hayırlı evlatlar verir. Bu durumda olmayan bilemez bizim hissettiklerimizi.. Eşimin kucağında bi çocuk görsem tanıdıkların içim parça parça oluyo dayanamıyorum ben ona bu sevgiyi yaşatamıyorum bi çocuk veremiyorum diye. Biz ikimizde çocukları çok severiz ama nasip işte kimileri oluyo sokaklara atıyo kimileri de bebek hasretiyle yanıp tutuşuyo..
Evet ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum ama hiç kullanmadım adetin kaçıncı günü başlamalıyım acaba

aXhi sağol canim benim bu ay mudahalesiz yumos takibi yapacak sadece gelisimileri nasil diye bakacak agustosta tatil zaten dr filan olmayacak inşallah bu surecte gelir bebislerimiz
Sen nasil oldun kuzum nasil gidiyor herşey

insallah canimm insallahh olsunda biii

S sukret canim cok güzel bir haber bu rabbim göbeğimiZi bebekle dolduranà dek bize de sabır ihsan etsin ve her halimize hamdolsun.geçen otobüste bi kadının kucağında engelli çocuk vardı ve o an halime o kadar çok sukrettim ki o yüzden her halimize hamdolsun.@aXhi canım teşekkür ederim cevabın ve ilgin için hepimize ayrı ayrı cevap vermen gerçekten taktiré sayan bu ilgiyi bi çok başlığa girdim viktim ama hiçbirinde görmedim teşekkür ederim ilgin ve alakan için

S sukret canim cok güzel bir haber bu rabbim göbeğimiZi bebekle dolduranà dek bize de sabır ihsan etsin ve her halimize hamdolsun.geçen otobüste bi kadının kucağında engelli çocuk vardı ve o an halime o kadar çok sukrettim ki o yüzden her halimize hamdolsun. aXhi canım teşekkür ederim cevabın ve ilgin için hepimize ayrı ayrı cevap vermen gerçekten taktiré sayan bu ilgiyi bi çok başlığa girdim viktim ama hiçbirinde görmedim teşekkür ederim ilgin ve alakan için

Amin bitanem inşallah hepimiz saglikli bebeklere hamile kaliriz inşallah sen neler yapiyorsun canim

Merhaba arkadaşlar bende kullandım bu ay preesedi bat ım 28 Temmuz umarım yararını görürüm beni de listeye ekler misiniz,

Ayyy super bi haberrrr. Güle güle büyüt bebegini. Sen nasil kullanmistin. Ne kadardır istiyordunuz? Bi problem var miydi?
Cok sukur bir sorun yokdu ama korunmadigimiz halde olmadi bende burdan okumustum..ben hep adetden 4 .5 gun sonrayi dusunmustum.ama adetim biter bitmez denedim ve hamile kaldim

Selam kizlar benim adet 3 gecikti dün test yaptim ama negatif. Bende dedim heralde tuttu. Ama yok acaba erken mi sizce

Selam kizlar benim adet 3 gecikti dün test yaptim ama negatif. Bende dedim heralde tuttu. Ama yok acaba erken mi sizce
canım bende senin gibiyim test yaptım negatif ama benim adet sancılarım var geldim geleck diyor yinede ümidim var içimdehayırlısı olsun canım

aXhi slm cnm yazamadım.geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar.. bende yedim kırmızı kartı cnm at benide liste sonuna . sonraki bat 16 ağustos,yaşımda 27 bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…