Hayirli olsun rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun böyle hamile haberleri alınca benim umudum da katlanarak devam ediyor3 ay kullandım canım
kızlar selamlar ben ilk kez yazıyorum daha önce 2 düşüğüm var ve son düşükten sonra 6 aydır deniyoruz ama olmuyor malesef preseed i yeni duydum ondan sizlere danışmak istedim bu tarz şeyleri kullanmak doğru mu bilemedim ama denemekte istiyorum şifanın nerden geleceği belli olmaz kullanıp hamile kalan oldu mu?yazarsa çok sevinirim bi de ben biryerde okudum preseed kullananlar genelde kayıp yaşıyomuş bebekte olumsuz bir etkimi yapıyor döllenme aşamasında kafamda deli sorular anlayacağınız ama artık ne yapacağımı da bilmiyorum tutturamadık 6 aydır
Merhaba canlar Nasılsıniz yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz...aXhi tatlım benim tren kaçmıştır dün itibariyle vaktinde kırmızılar el salladı bana bakalım bu ay ne olacak yeni bat 8 ağustos
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. 2,5 yıllık evliyim. 1 yıldır bebek istiyoruz. İlk ay hamile kaldım ve kimyasal gebelik yaşadım daha sonrada hamile kalamadım. Bu jel gerçekten faydalı mı acaba kullanmak istiyorum ama teraddütteyim
Bende benzer şeyler okudum düşük yaşayanlar oluyormuş acaba sağlıksız spermleri de yumurtaya ulaştırıp sağlıksız gebelik olmasını mı sağlıyor. Bu düşüncelerden dolayı kullanmakta çekimser kalıyorum. Fikri olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Kizlarr preseedi kullanmaya basladim catlatma ignemi de vurundum insallah bu ay olur artikk
enbisevdigim demir6133 aXhi ve diğer yoldaslarim bugun kontrolume gittim ve ilacsiz adetle beraber yok olup gitmis KİSTCİK her iki yumurtaliginda güzel dedi drum inşallah bu ay yine böyle bi durum yasamam iyiki hapi reddetmisim zaten 5 ayima m@l oldu bu kistler bu ay en azindan bi umudum olacak Rabbime sonsuz şükürler olsun ve bu süreçte aslinda ne kadar cok sevinip sukredecegimiz seyler oldugunu farkettim UMUDUMUZ var Rabbim burda olan herkese nerde dileyen varsa onlara benle beraber hayirli vakitte hayirli saglikli salih evlat nasip etsin inşallah(amin)
Yeni arkadaşlar gelmis hosgelmislerkonunun basini okuyup listeye bakarsaniz belki ikna olmanizda yardimci olur aXhi arkadasimiz cok guzel bi tablo yapti hamileler ve hala deneyenler olarak ordan net anlasiliyor zaten inşallah vesileniz olur mujdeli haberleri aliriz
aXhi canim muhtemel BAT:16 ağustos tabi 5 aydir duzenim bozuldu biliyorsun bu takvimim programinda gozuken muhtemel tarih ekleyebilirsin canim durumumda herhangi bi degisiklik olursa haber ederim
Herkese iyi bayramlar cok guzel gecirecegimiz bi bayram olsun inşallah
Sıra | Nick | Deneme sayısı | Durum |
---|---|---|---|
1 | benkibele | İlk deneme | Kızı oldu |
2 | Menzil Gxuxlxux | 2. deneme | Oğlu oldu |
3 | Rockwell | İlk deneme | Düşükle sonuçlandı |
4 | Wannababy | 3. deneme | Oğlu oldu |
5 | Nequelen | İlk deneme | Kızı oldu |
6 | Nerili | Belirtilmedi | Belirtilmedi |
7 | Kadus (Honeycim) | İlk deneme | Kızı oldu |
8 | Kursatim | İlk deneme | Kızı oldu |
9 | Durualya | Belirtilmedi | Oğlu oldu |
10 | sevcangoksel | İlk deneme | Kızı oldu |
11 | Jasmin77 | İlk deneme | Oğlu oldu |
12 | Bengusu | İlk deneme | Ailevi nedenlerden düşük |
13 | Duducan | İlk deneme | Oğlu oldu |
14 | Dila06 | 2. deneme | Kızı oldu |
15 | babylove | 2. deneme | Kızı oldu |
16 | duyguby | İlk deneme | Kızı oldu |
17 | viana | 2. deneme | Oğlu oldu |
18 | DaddysFirstEye | İlk deneme | Belirtilmedi |
19 | shyqueen | İlk deneme | Kızı oldu |
20 | vergici | İlk deneme | Belirtilmemiş |
21 | gulayyusuf | İlk deneme | Oğlu oldu |
22 | Lapa | İlk deneme | Kızı oldu |
23 | Aysouk | 2. deneme | Belirtilmemiş |
24 | Waters | İlk deneme | Belirtilmemiş |
25 | Nevyas | Belirtilmemiş | Oğlu oldu |
26 | Selmas88 | 2. deneme | Oğlu oldu |
27 | Johnnybravo | İlk deneme | Kızı oldu |
28 | Lilyum | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
29 | 35.ay | İlk deneme | Oğlu oldu |
30 | Buzma_vi | İlk deneme | Kızı oldu |
31 | Sezen10 | İlk deneme | Kızı oldu |
32 | Papatyaa10 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
33 | Maviumutolsun | Belirtilmemiş | Oğlu oldu |
34 | Krishazel | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
35 | Murebdu | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
36 | Emineu | İlk deneme | Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük |
37 | Baby78 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
38 | Çiğdem_55 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
39 | GamzeliKiz | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
40 | Miranda | 2. deneme | Belirtilmemiş |
41 | Polyanna23 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
42 | Gunes88 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
43 | Masal_naz | İlk deneme | Kızı oldu |
44 | Zerdal | İlk deneme | Oğlu oldu |
45 | Sensen99 | İlk deneme | Kızı oldu |
46 | Senemgy | İlk deneme | Belirtilmemiş |
47 | Omman | İlk deneme | Belirtilmemiş |
48 | Ysmnnnnnn | İlk deneme | Belirtilmemiş |
49 | Ozumege | İlk deneme | Oğlu oldu |
50 | Ayen1986 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
51 | Blume84 | İlk deneme | Oğlu oldu |
52 | Sumak | İlk deneme | Kızı oldu |
53 | Ozge_nur | İlk deneme | Oğlu oldu |
54 | Brnyns | İlk deneme | Belirtilmemiş |
55 | Elbebekgulbebek | İlk deneme | Kızı oldu |
56 | Smrm | İlk deneme | Belirtilmemiş |
57 | Kardelen1985 | İlk deneme | Kızı oldu |
58 | Seyade | İlk deneme | Kızı oldu |
59 | Naz8 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
60 | Albena_gy | İlk deneme | Belirtilmemiş |
61 | Beautyflake | İlk deneme | Oğlu oldu |
62 | Funda4 | İlk deneme | Kızı oldu |
63 | Ezgi0909 | 5. deneme | Kızı oldu |
64 | Durusel24 | İlk deneme | Kızı oldu |
65 | Melinnaz | İlk deneme | Kızı oldu |
66 | Sevo24 | İlk deneme | Oğlu oldu |
67 | Gkckdl | İlk deneme | Belirtilmemiş |
68 | cigdemycrocus13 | İlk deneme | Kızı oldu |
69 | gzm2628 | İlk deneme | Kızı oldu |
70 | topidik | İlk deneme | Kızı oldu |
71 | serender001 | 3. deneme | Oğlu oldu |
72 | BALIM86 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
73 | Zeynep83 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
74 | MehtapTok | İlk deneme | Kızı oldu |
75 | Kelebek088 | İlk deneme | Kızı oldu |
76 | Mayabebek | İlk deneme | Belirtilmemiş |
77 | Pln06 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
78 | Gormiti | 2. deneme | Belirtilmemiş |
79 | Cankaya06 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
80 | Mihrimah84 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
81 | Tubisko | İlk deneme | Belirtilmemiş |
82 | Kİtmit | 2. deneme | Belirtilmemiş |
83 | ytrn42 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
84 | Lilyum | İlk deneme | Belirtilmemiş |
85 | zehsel | İlk deneme | Oğlu oldu |
86 | zealea | 15. deneme | Oğlu oldu |
87 | demoneye2001 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
88 | beyaz-melek-31 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
89 | naciyemtncymtncy | 2. deneme | Oğlunu bekliyor |
90 | cevizbadem | İlk deneme-Çoğul gebelik | Kızları oldu |
91 | aslisimsek3442 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
92 | Amazon | İlk deneme | Oğlu oldu |
93 | alicesemra | 6. deneme | Belirtilmemiş |
94 | naz8 | İlk deneme | Oğlu oldu |
95 | 35deniz | 2. deneme | Oğlu oldu |
96 | burp | İlk deneme | Oğlu oldu |
97 | hican87 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|---|
98 | only_time | - | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
99 | zehsel | - | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
100 | pelinedb87 | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
101 | merice35 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
102 | elizii | - | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
103 | saqelenge | 30 | İlk deneme | Kızını bekliyor 21/11/2015 |
104 | sedebu | 34 | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 23/11/2015 |
105 | funda16 | 29 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 31 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | - | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | 33 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | - | İlk deneme | Kızını bekliyor 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | 29 | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
115 | hazalmia | 23 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
116 | sumbulce | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
117 | Eflatun1234 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
118 | umutlu20 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
119 | aryaiscoming | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
120 | gokkusagi1 | 25 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | mibudi | 30 | 3. deneme | 4 Temmuz (Dinleniyor) |
2 | mini87 | 28 | 3. deneme | 14 Temmuz (Beklemede) |
3 | mugecicek | - | 2. deneme | 14 Temmuz(İlk deneme kimyasal) |
4 | firstjiffy | - | 1. deneme | 15 Temmuz (Beklemede) |
5 | nehirimmm24 | - | 1. deneme | 18 Temmuz |
6 | danem28 | - | 1. deneme | 18 Temmuz |
7 | simayus | - | 1. deneme | 18 Temmuz |
8 | han_i | - | 1. deneme | 20 Temmuz |
9 | edss | 23 | 1. deneme | 25 Temmuz |
10 | suemer | 40 | 1. deneme | 26 Temmuz |
11 | rima85 | 29 | 5. deneme | 30 Temmuz |
12 | lamb-h | 30 | 1. deneme | 30 Temmuz |
13 | sebastianderki | 31 | 1. deneme | 30 Temmuz |
14 | keklik_58 | 27 | 1. deneme | 7 Ağustos |
15 | demir6133 | 27 | 2. deneme | 8 Ağustos |
16 | sendenbebegimolsunesra | 26 | 3. deneme | 9 Ağustos |
17 | sukret | 22 | 4. deneme | 16 Ağustos (Yeniden sahalarda |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | panikmucver | 24 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
2 | gul3737 | 33 | 2. deneme | Belirtilmemiş (İlk deneme kimyasal |
3 | aybirgen | 28 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
4 | EsraOlmez | 28 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
5 | Jade9291 | 23 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
6 | melidya | - | 1. deneme | Belirtilmemiş |
7 | bebekozlemicekiyorum | 30 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
8 | daisy3406 | 31 | 2. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
9 | xpreiaZ | 27 | 1. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
10 | anatolya9 | 39 | 1. deneme | Histeroskopiyi bekliyor |
11 | kimyager1508 | 29 | 4. deneme | Histeroskopi oldu. Ağustos'ta bizimle... |
12 | aXhi | 27 | 2. deneme | Bir süre bekleme kararı aldı. |
13 | firuze89 | 25 | 5. deneme | Bebiş haberleriyle aramıza dönecek |
Selam canım,
Öncelikle hoşgeldinEşin ve sen değerlerinize baktırdınız mı? YA da bu konu ile ilgili doktora danıştınız mı hiç?
İlk sayfada jelle ilgili bilgileri, yukarıda da tereddütlerinle ilgili yazdıklarımı bulabilirsin. İstersen doktoruna danışıp o şekilde de karar verebilirsin
Eşimde de bende de bir sorun görünmüyor doktor kontrolümüz oldu. Fazla da doktor doktor dolaşıp kafaya takmak istemiyorum böyle kendimce yollar bulmaya çalışıyorum. Bilgiler içinde teşekkürler bu ay sanırım deniycem çünkü her bebek gördüğümde içim çız ediyor.
Eşimde de bende de bir sorun görünmüyor doktor kontrolümüz oldu. Fazla da doktor doktor dolaşıp kafaya takmak istemiyorum böyle kendimce yollar bulmaya çalışıyorum. Bilgiler içinde teşekkürler bu ay sanırım deniycem çünkü her bebek gördüğümde içim çız ediyor.
insallah canimm insallahh olsunda biiiSelam canlar,
Bu ara işler yoğun olduğundan eve geldiğimde de direk yattığımdan pek giremedim. Sadece listeyi düzenleyip kaçıyordum. :) Hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum
Öncelikle hoşgeldin canım,
Ben kullanmadan önce uzun uzun araştırıp, doktoruma danışmıştım. Bir sorun olmayacağını, onlarn da vajinal muayenelerde ultrason cihazlarının üzerinde kullandığını söyledi. Kaldı ki bahsettiğimiz aslında kuruluk sorunu için çıkarılmış ve hamileliği engellemeyen bir jel. Çoğumuz bu tip durumlarda zaten O.K. , Durex vb şeyleri kullanıyoruz. Hamile kalanlar ve şu an deneyenler ile ilgili bir listemiz var. İstersen orada nickini gördüklerinle yazışıp detaylı bilgi de alabilirsin.
Düşük konusuna gelince ise bunun jelle bir alakası olduğunu açıkçası sanmıyorum. Sağlıksız spermler jelle de olsa döllenemezler. Deneyip düşük yapan arkadaşların çoğu ne yazık ki düşüklerinin nedenini araştırmadı, direk jele bağladı. Bir kısmı ise araştırdığında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendi. Düşükler genellikle hormonal yetmezlikler, bebeğin yapısal anomalileri, rahmin fiziksel anomalileri, rahim ağzı yetmezlikleri, kan pıhtılaşması vs.. nedenlerle oluşmaktadır. Senin bundan önce jel kullanmamana rağmen 2 düşüğün olmuş. Bu düşüklerinin nedeni araştırıldı mı? Eğer araştırılmadıysa bence ilk etapta bunun üzerine düşmen ve eğer tedavi gerektiren bir durum varsa başlayıp o şekilde denemeye devam etmen daha sağlıklı olacaktır.
Ahhh vaktinde olmak ne kadar da güzel. Ben yaklaşık 3 aydır hep gecikiyorumTamam bebeğim ekledim Bu ay güzel haberlerle gelirsin inşallah
Selam canım,
Öncelikle hoşgeldinEşin ve sen değerlerinize baktırdınız mı? YA da bu konu ile ilgili doktora danıştınız mı hiç?
İlk sayfada jelle ilgili bilgileri, yukarıda da tereddütlerinle ilgili yazdıklarımı bulabilirsin. İstersen doktoruna danışıp o şekilde de karar verebilirsin
Sağlık olsun canım yaa. Ne güzel seninki hep gününde geliyor. Benimki 1 hafta - 2 hafta beni bekletip, meraklandırıp öyle geliyor.Ekledim listeye Bu ay güzel haberlerle gelirsin inşallah
Hayırlı olsunnnnn. 15 gün sonra güzel haberler verirsin bize inşallah
Kuzummmm süper bir haber buYeniden sahalara dönüyorsun Bence artık çatlatma iğnesi falan vurdurma, bırak kendi haline. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten İnşallah 16 Ağustosta güzel bir haber alırız senden.
S sukret canim cok güzel bir haber bu rabbim göbeğimiZi bebekle dolduranà dek bize de sabır ihsan etsin ve her halimize hamdolsun.geçen otobüste bi kadının kucağında engelli çocuk vardı ve o an halime o kadar çok sukrettim ki o yüzden her halimize hamdolsun.@aXhi canım teşekkür ederim cevabın ve ilgin için hepimize ayrı ayrı cevap vermen gerçekten taktiré sayan bu ilgiyi bi çok başlığa girdim viktim ama hiçbirinde görmedim teşekkür ederim ilgin ve alakan içinSelam canlar,
Bu ara işler yoğun olduğundan eve geldiğimde de direk yattığımdan pek giremedim. Sadece listeyi düzenleyip kaçıyordum. :) Hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum
Ben kullanmadan önce uzun uzun araştırıp, doktoruma danışmıştım. Bir sorun olmayacağını, onlarn da vajinal muayenelerde ultrason cihazlarının üzerinde kullandığını söyledi. Kaldı ki bahsettiğimiz aslında kuruluk sorunu için çıkarılmış ve hamileliği engellemeyen bir jel. Çoğumuz bu tip durumlarda zaten O.K. , Durex vb şeyleri kullanıyoruz. Hamile kalanlar ve şu an deneyenler ile ilgili bir listemiz var. İstersen orada nickini gördüklerinle yazışıp detaylı bilgi de alabilirsin.
Düşük konusuna gelince ise bunun jelle bir alakası olduğunu açıkçası sanmıyorum. Sağlıksız spermler jelle de olsa döllenemezler. Deneyip düşük yapan arkadaşların çoğu ne yazık ki düşüklerinin nedenini araştırmadı, direk jele bağladı. Bir kısmı ise araştırdığında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendi. Düşükler genellikle hormonal yetmezlikler, bebeğin yapısal anomalileri, rahmin fiziksel anomalileri, rahim ağzı yetmezlikleri, kan pıhtılaşması vs.. nedenlerle oluşmaktadır. Senin bundan önce jel kullanmamana rağmen 2 düşüğün olmuş. Bu düşüklerinin nedeni araştırıldı mı? Eğer araştırılmadıysa bence ilk etapta bunun üzerine düşmen ve eğer tedavi gerektiren bir durum varsa başlayıp o şekilde denemeye devam etmen daha sağlıklı olacaktır.
Ahhh vaktinde olmak ne kadar da güzel. Ben yaklaşık 3 aydır hep gecikiyorumTamam bebeğim ekledim Bu ay güzel haberlerle gelirsin inşallah
Selam canım,
Sağlık olsun canım yaa. Ne güzel seninki hep gününde geliyor. Benimki 1 hafta - 2 hafta beni bekletip, meraklandırıp öyle geliyor.Ekledim listeye Bu ay güzel haberlerle gelirsin inşallah
Kuzummmm süper bir haber buYeniden sahalara dönüyorsun Bence artık çatlatma iğnesi falan vurdurma, bırak kendi haline. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten İnşallah 16 Ağustosta güzel bir haber alırız senden.
S sukret canim cok güzel bir haber bu rabbim göbeğimiZi bebekle dolduranà dek bize de sabır ihsan etsin ve her halimize hamdolsun.geçen otobüste bi kadının kucağında engelli çocuk vardı ve o an halime o kadar çok sukrettim ki o yüzden her halimize hamdolsun.Selam canlar,
Selam canım,
Amin bitanem inşallah hepimiz saglikli bebeklere hamile kaliriz inşallah sen neler yapiyorsun canimS sukret canim cok güzel bir haber bu rabbim göbeğimiZi bebekle dolduranà dek bize de sabır ihsan etsin ve her halimize hamdolsun.geçen otobüste bi kadının kucağında engelli çocuk vardı ve o an halime o kadar çok sukrettim ki o yüzden her halimize hamdolsun.aXhi canım teşekkür ederim cevabın ve ilgin için hepimize ayrı ayrı cevap vermen gerçekten taktiré sayan bu ilgiyi bi çok başlığa girdim viktim ama hiçbirinde görmedim teşekkür ederim ilgin ve alakan için
Ayyy super bi haberrrr. Güle güle büyüt bebegini. Sen nasil kullanmistin. Ne kadardır istiyordunuz? Bi problem var miydi?İlk denemede hamile kaldim Allah sebep kildi preesedi simdi 2 aylik bir kizim var kucagimda...kullanma zamanlamaniz cok onemli...
Cok sukur bir sorun yokdu ama korunmadigimiz halde olmadi bende burdan okumustum..ben hep adetden 4 .5 gun sonrayi dusunmustum.ama adetim biter bitmez denedim ve hamile kaldimAyyy super bi haberrrr. Güle güle büyüt bebegini. Sen nasil kullanmistin. Ne kadardır istiyordunuz? Bi problem var miydi?
canım bende senin gibiyim test yaptım negatif ama benim adet sancılarım var geldim geleck diyor yinede ümidim var içimdehayırlısı olsun canımSelam kizlar benim adet 3 gecikti dün test yaptim ama negatif. Bende dedim heralde tuttu. Ama yokacaba erken mi sizce
tarihlerimiz aynı seninlecanım bende senin gibiyim test yaptım negatif ama benim adet sancılarım var geldim geleck diyor yinede ümidim var içimdehayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?