- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 103
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bakGünaydın kızlar. dün akşamdan için sipariş vereceği söylemiştim ya size Eşimin ayağında yara gibi şeyler çıkmıştı aile hekimine gitmiş sonrasında da bebek ıstedıgımızı 9 aydır olmadıgını soylemiş. doktorla bu konuda konuşmuşlar tavsıyede bulunmuş felan sonrada ekstra bişey kullanıyormusunuz demiş. eşimde preseed jelden bahsetmiş kullanacagız die. doktor kesınlıkle kullanmayın sağlıksız döllenme ye sebeb açabılır sağlıksız gebelık olabılır demiş. bende tam gece sipariş verecektım vaz geçtim
Ben her şeyi dr lara sormuyorum,kendim araştırıyorum çoğu şeyi ama eşimin lökositine derman olamadım henüz :) Belirti mi var yoksa psikolojik mi bilmiyorum ama olacağını da sanmıyorum,sadece adet olmayı bekliyorum diyeyim.keklik_58 ahh canım valla zorlu bi süreçteyiz. dedıklerını bende düşündüm. önümüzdekı ay doktora gideceğim bide ona sorayım bakalım. bu arada belırtılerın var sanırım. ınşlh bebiştir.
Ben her şeyi dr lara sormuyorum,kendim araştırıyorum çoğu şeyi ama eşimin lökositine derman olamadım henüz :) Belirti mi var yoksa psikolojik mi bilmiyorum ama olacağını da sanmıyorum,sadece adet olmayı bekliyorum diyeyim.
Canım biz 1,5 yıllık evliyiz,7-8 aydır var bebek düşüncemiz.ne kadardr istiyorsunuz
başka gg den alan varmı acaba ?
Ama biz yine de kullandıkpreseed jeli bilmeyen doktor var mı? aslında düşününce olabilir gibi geldi de. ben sorduğumda kadın yüzüme baktı o ne dedi lütfen öyle şeyler kullanmayın dedi.
Ama biz yine de kullandıkE ne yapalım beylerin spoşları kendilerini incitip hareket etmiyorlar iş bize düşüyor :)