Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın güzel anne adayları :KK6: kırmızıları görenler hiiiiç üzülmüyoruz. tüm heyecanımızla gelecek ayı kovalıyoruz:KK31:. adet gününü bekleyenlere ise şimdiden kırmızıları 9 ay 10 gün kadar daha beklemelerini diliyorum.. iyi ki varsınız hepiniz :KK68:

Günaydın kızlar. dün akşamdan için sipariş vereceği söylemiştim ya size Eşimin ayağında yara gibi şeyler çıkmıştı aile hekimine gitmiş sonrasında da bebek ıstedıgımızı 9 aydır olmadıgını soylemiş. doktorla bu konuda konuşmuşlar tavsıyede bulunmuş felan sonrada ekstra bişey kullanıyormusunuz demiş. eşimde preseed jelden bahsetmiş kullanacagız die. doktor kesınlıkle kullanmayın sağlıksız döllenme ye sebeb açabılır sağlıksız gebelık olabılır demiş. bende tam gece sipariş verecektım vaz geçtim
Canım bak xpreiaZ xpreiaZ diye bir arkadaşımız var defalarca bebeğini kaybetti,yüz binlerce insan var düşük,dış gebelik,kimyasal gebelik yaşayan. Ben sağlıksız gebeliğin jelden değil sağlıksız spermlerden kaynaklandığını düşünüyorum ve o yüzden gönül rahatlığıyla kullandım,sonuçta muayene sıvısı gibi bir sıvı yani kayganlaştırıcı,spermlerin daha rahat ilerlemesini sağlıyor,sperm sağlıklıysa yumurtayı döllüyor ama sağlıksızsa yumurtayı nasıl dölleyecek, döllese bile gebelik nasıl devam edecek? Ben dr ların her dediğine inanmıyor ve güvenmiyorum. Bak benim eşimin sayısı 28 milyondan 15 milyona düştü ve likefaksiyon süresi uzadı,sebebi ne biliyor musun? Çocuk isteyen ve yaşı genç olan,psikolojik olarak kendini kötü hissettiği için testesteron düşüklüğü yaşayan birine 50-60 yaşında çocuk istemeyen ve düşünmeyen sadece cinsel aktivitesi devam etsin yeter diye düşünülen kişilere yapılan iğneden yapıldığı için.

keklik_58 ahh canım valla zorlu bi süreçteyiz. dedıklerını bende düşündüm. önümüzdekı ay doktora gideceğim bide ona sorayım bakalım. bu arada belırtılerın var sanırım. ınşlh bebiştir.

keklik_58 ahh canım valla zorlu bi süreçteyiz. dedıklerını bende düşündüm. önümüzdekı ay doktora gideceğim bide ona sorayım bakalım. bu arada belırtılerın var sanırım. ınşlh bebiştir.
Ben her şeyi dr lara sormuyorum,kendim araştırıyorum çoğu şeyi ama eşimin lökositine derman olamadım henüz :) Belirti mi var yoksa psikolojik mi bilmiyorum ama olacağını da sanmıyorum,sadece adet olmayı bekliyorum diyeyim.

Ben her şeyi dr lara sormuyorum,kendim araştırıyorum çoğu şeyi ama eşimin lökositine derman olamadım henüz :) Belirti mi var yoksa psikolojik mi bilmiyorum ama olacağını da sanmıyorum,sadece adet olmayı bekliyorum diyeyim.
:( ne kadardr istiyorsunuz

doktorların dedikleri de artık birbiriyle tutmuyor. kendi tedavini kendin bulacaksın güvendiğin doktora da inanarak tabi ki. ama bir doktor beni ve eşimi çok üzdü. yoğunluktan dolayı hastaları da karıştırıyorlar o kadar diyim :)

Şimdi gittiğimiz doktor çok araştırıp okuduğumu biliyor. Artık hep tıp terimleriyle konuşuyor adam bizimle. Hiç bişey anlamıyoruz :D

biz dr lardan daha cok biliyoruz bence.acıbademin doktoru benim kullandığım kan sulandırıcı iğneyi bilemedi inanır mısınız şok ben tabi.

preseed jeli bilmeyen doktor var mı? aslında düşününce olabilir gibi geldi de. ben sorduğumda kadın yüzüme baktı o ne dedi lütfen öyle şeyler kullanmayın dedi.

preseed jeli bilmeyen doktor var mı? aslında düşününce olabilir gibi geldi de. ben sorduğumda kadın yüzüme baktı o ne dedi lütfen öyle şeyler kullanmayın dedi.
Ama biz yine de kullandık :KK48::KK48::KK48: E ne yapalım beylerin spoşları kendilerini incitip hareket etmiyorlar iş bize düşüyor :)

Arkadaşlar okuduğum hamilelik haberleri beni çok heyecanlandırmıştı kullanmaya karar vermiştim ama doktorun arkadaşa söylediği şey benim de acaba diye düşündüğüm ve ilacı almak konusunda tereddüt ettiğim konuydu. Sağlıksız spermi taşıyıp döllenmesine sebep olabilir mi acaba? kaş yaparken göz çıkarmayalım gerçi herşey Allah'ın takdiri olacağı varsa olur da yine de insanın kafası karışıyor.:KK35:

Arkadaşlar benim eşim çakşır kökü içtiğinde eski dr u amaaaaannnn sakın içme allah korusun seni daha kötü yapar,zehirlenirsin spermlerinin hareketi iyice azalır bak demişti ama benim eşim bundan kötü daha ne olabilir ki dedi ve içmeye devam etti,sonucumuz ortada,o dr u dinleseydik şimdiye ileri hareketli spermler %15 i zor bulmuştu. Spermlerin sağlıksız olup sorun oluşturmasının jelle ne alakası var ki anlamadım ben bir türlü. Eğer sperm sağlıklı değilse jel kullanmadan da düşük olması kaçınılmaz bir son. Ben her şeyi göze aldım vallahi,insanların donasyonla bebek sahibi olduğu bir zamanda biz bir jel kullanmanın neden bu kadar tehlikeli olduğunu konuşup duruyoz anlamadım. İçinize sinmiyorsa takılmayın bu konulara unutun bu jel fikrini çünkü bir şeylere inanmazsanız fayda sağlamazsınız.

bence bu jeli tüm testlerini yaptırıp hiçbir problemi olmayanlar kullanmalı... çünkü gebelik olmamasının bir nedeni varsa boşa zaman kaybı olur tedavi olmadan bu jeli kullanmak...

Bir umut belki vesile olur diye kullanmak istiyorum ben ama böyle şeyler okuyunca da insanın endişe duyması normal tabi ki neyin doğru neyin yanlış olduğunu doktorlar bile tartışırken bizim de bu konu üstünde düşünmemizin normal olduğunu düşünüyorum. Herkesin şahsi kararı tabi ki.

ben hormon testimi yaptırdıktan ve rahim filmimi çektirdikten sonra eğer bir sorun yoksa kullanıcam bu jeli... zaten kuruluk ve tahriş sorunu yaşıyorum iyi gelir bana sanırım...

Back
X