Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar benim eşim çakşır kökü içtiğinde eski dr u amaaaaannnn sakın içme allah korusun seni daha kötü yapar,zehirlenirsin spermlerinin hareketi iyice azalır bak demişti ama benim eşim bundan kötü daha ne olabilir ki dedi ve içmeye devam etti,sonucumuz ortada,o dr u dinleseydik şimdiye ileri hareketli spermler %15 i zor bulmuştu. Spermlerin sağlıksız olup sorun oluşturmasının jelle ne alakası var ki anlamadım ben bir türlü. Eğer sperm sağlıklı değilse jel kullanmadan da düşük olması kaçınılmaz bir son. Ben her şeyi göze aldım vallahi,insanların donasyonla bebek sahibi olduğu bir zamanda biz bir jel kullanmanın neden bu kadar tehlikeli olduğunu konuşup duruyoz anlamadım. İçinize sinmiyorsa takılmayın bu konulara unutun bu jel fikrini çünkü bir şeylere inanmazsanız fayda sağlamazsınız.

sana katılıyorum keklik. güvenmeyen arkadaşlar kullanmasın. Allah korusun doğal bir düşük bile olsa hep bu jele yoracaklar. Kafası karışan varsa hiç kullanmasın daha iyi. Allahım aratmasın. Hayırlı zamanda versin. Bu jelle alakalı benim de çok soru işaretim vardı hatta doktor kullanmayın öyle şeyler dedi. ama sonra o doktor bir sürü çelişkiye düştü. yumurta sayımı boyutunu bile hesaplayamadı. neymiş susuz gitmişim. 2 lt su içip gitmiştim. diğer doktor 1,5 gün perhiz verip aşılama yaptı. şu hayatta en zor şeylerden biridir umutla yaşamak. Allah hepimize nasip etsin kardeşlerim.

İnsan kime güveneceğini şaşırıyor böyle bir duruma düşünce. Ben doktorun ihmali yüzünden boş yere 6,5 cm lik kist sahibi oldum. Ondan dolayı doktora bile gitmek istemiyorum güvenmiyorum. Bu yöntemi deneyeyim en azından içimde kalmasın diyorum. BAT ı bekliyorum geldiğinde sipariş vericem zaten herşey olacağına varır. Hakkımızda hayırlısı

Kullanan arkadaşlarda umarım biran önce bekledikleri haberi alıp bebeklerine kavuşurlar. Endişemizi yazarken amacımız kimsenin umudunu kırmak ya da kafasını karıştırıp moralini bozmak değil. Sadece paylaşıp bilgi almak.

İnsan kime güveneceğini şaşırıyor böyle bir duruma düşünce. Ben doktorun ihmali yüzünden boş yere 6,5 cm lik kist sahibi oldum. Ondan dolayı doktora bile gitmek istemiyorum güvenmiyorum. Bu yöntemi deneyeyim en azından içimde kalmasın diyorum. BAT ı bekliyorum geldiğinde sipariş vericem zaten herşey olacağına varır. Hakkımızda hayırlısı

Kist nasıl oldu canım

Kist nasıl oldu canım

1 sene önce kimyasal gebelik geçirdim ve bir daha hamile kalamadım. Doktora gittim ilaçsız olarak yumurta takibimi yapmadan doğrudan klomen verdi ve yumurtalarım çok büyüdü daha sonra çatlatma iğnesi verdi 3 gün sonra tekrar çağırdı ve çatlamayan yumurtamın olduğunu bir iki güne çatlayacağını söyledi. İlişki önerdi fakat bir daha kontrole çağırmadı. Ben regli bekledim gününde geldi fakat damla damla kahverengi kanama şeklinde devam edince başka bir doktora gittim ve kisti gördü bana çok kızdı zaten gebe kalmışsın neden boşuna böyle şeyler kullanıyorsun dedi. Doktor eğer bana ilaç vermeden takip yapsaydı böyle bir tedaviye hiç gerek kalmayacaktı ya da yumrta çatlayana kadar kontrole çağırsaydı kist daha önceden anlaşılmış olacaktı. Biraz uzun oldu ama kusura bakma dertliyim.:KK14:

1 sene önce kimyasal gebelik geçirdim ve bir daha hamile kalamadım. Doktora gittim ilaçsız olarak yumurta takibimi yapmadan doğrudan klomen verdi ve yumurtalarım çok büyüdü daha sonra çatlatma iğnesi verdi 3 gün sonra tekrar çağırdı ve çatlamayan yumurtamın olduğunu bir iki güne çatlayacağını söyledi. İlişki önerdi fakat bir daha kontrole çağırmadı. Ben regli bekledim gününde geldi fakat damla damla kahverengi kanama şeklinde devam edince başka bir doktora gittim ve kisti gördü bana çok kızdı zaten gebe kalmışsın neden boşuna böyle şeyler kullanıyorsun dedi. Doktor eğer bana ilaç vermeden takip yapsaydı böyle bir tedaviye hiç gerek kalmayacaktı ya da yumrta çatlayana kadar kontrole çağırsaydı kist daha önceden anlaşılmış olacaktı. Biraz uzun oldu ama kusura bakma dertliyim.:KK14:

Al işte bu doktorlar artık öğrensin klomenin kist yaptığını çoğu kişide görülüyor bu tarz problemler. Allahtan benim doktor o açıdan insaflı çıktı klomenle kist sahibi yapmayım seni direkt iğnelere başladı. Kist gitti mi

Ah canım benim yaaa,rabbim tekrar yaşatmasın.gel de güven şimdi dr lara! Canım sen rahim filmi falan çektirdin mi? bak eğer yapışıklık falan varsa ya da kapalılık açılıyormuş tüpler. rahim filminden sonra hamile kalan çok. Ben tatil dönüşü çektireceğim büyük bir ihtimal.

ben hormon testimi yaptırdıktan ve rahim filmimi çektirdikten sonra eğer bir sorun yoksa kullanıcam bu jeli... zaten kuruluk ve tahriş sorunu yaşıyorum iyi gelir bana sanırım...
Canım ben bu ay denemek için kullandım,bende de kuruluk oluyor genelde o yüzden çok iyi oldu vallahi,ben de hormonlarda bir sorun yok dediler,eğer olsa adet düzeninden belli olur dedi dr um gerek görmedi,tatil dönüşü rahim filmi çektireceğim inşallah. Eşimin sonuçları da eskiye göre gayet iyi,bakalım filmde ne çıkacak.

Al işte bu doktorlar artık öğrensin klomenin kist yaptığını çoğu kişide görülüyor bu tarz problemler. Allahtan benim doktor o açıdan insaflı çıktı klomenle kist sahibi yapmayım seni direkt iğnelere başladı. Kist gitti mi

1 ay doğum kontrol hapı kullandım daha sonra bıraktım doktor 3 ay kullan öyle gel dedi ama ben zamanı boşa harcamak istemedim zaten tatilde kullandım en verimli zamanlarımda:KK48: sonra da bıraktım şimdide gidemiyorum kızacak diye öyle akışına bıraktım. Bilmiyorum gitti mi gitmedi mi.. senin doktor işini biliyormuş şanslısın:KK5:

Ah canım benim yaaa,rabbim tekrar yaşatmasın.gel de güven şimdi dr lara! Canım sen rahim filmi falan çektirdin mi? bak eğer yapışıklık falan varsa ya da kapalılık açılıyormuş tüpler. rahim filminden sonra hamile kalan çok. Ben tatil dönüşü çektireceğim büyük bir ihtimal.

aminn.. Bir kimyasal yaşadım diye yapışıklık yoktur diye düşünüyorum ama yeniden doktora gidersem istiyorum çektirmek. çünkü eşimde bir sorun var sorun bende ama nerede

Canım sen hamile kalabiliyorsun ne güzel,peki neden kimyasal oldu araştırıldı mı? Eşin tahlil falan verdi mi? Tamam hamile kalmışsın ama belki eşinde lökosit var belki de spermler yavaş, Bence eşin gitsin bir tahlil versin.

Kimyasal da araştırılmadı birkere oldu diye herhalde.. Hemde ilk istediğimiz ay hamile kalmıştım ama 1 yıldır gelen yok işte bende şaşırdım kaldım. benim prolaktin yüksekti onun için ilaç kullandım düştü olur dedik olmadı.

Canım ben bu ay denemek için kullandım,bende de kuruluk oluyor genelde o yüzden çok iyi oldu vallahi,ben de hormonlarda bir sorun yok dediler,eğer olsa adet düzeninden belli olur dedi dr um gerek görmedi,tatil dönüşü rahim filmi çektireceğim inşallah. Eşimin sonuçları da eskiye göre gayet iyi,bakalım filmde ne çıkacak.
İnşallah bir sorun çıkmaz canım... Ben de yarın hormon tahlilimi yaptırıcam... Benim de adetlerim düzenlidir... Umarım herşey normal çıkar..

İnşallah bir sorun çıkmaz canım... Ben de yarın hormon tahlilimi yaptırıcam... Benim de adetlerim düzenlidir... Umarım herşey normal çıkar..
Canım ben 3 dr a gittim hormon tahlili için,ama muayeneden sonra gerek görmediler hormon tahliline,sende de hormonlarda bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Senin eşinde falan bir sorun var mı?

Maşallah diyelim o zaman nazarımız değmesin :nazar: Tez zamanda senden de güzel haberler duyarız inşallah

saol canım:nazar: allah isteyen herkese o mutlu haberi duymayı nasip etsin.. Bir umudum bu jel şuanda batı bekliyorum alıcam.. göğüslerimde de acayip dolgunluk ve acı var hayırlısı bakalım:KK17:

Canım ben 3 dr a gittim hormon tahlili için,ama muayeneden sonra gerek görmediler hormon tahliline,sende de hormonlarda bir sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Senin eşinde falan bir sorun var mı?
Eşime spermiyogram testi yapıldı ama önümüzdeki hafta çıkıcak sonucu... Ben de tüylüyüm biraz, bir de bundan 7 yıl önce kistim vardı çok şükür eridi gitti bu nedenlerden dolayı acaba hormonal bişey mi var dedim

Back
X