- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 103
- 41
Arkadaşlar benim eşim çakşır kökü içtiğinde eski dr u amaaaaannnn sakın içme allah korusun seni daha kötü yapar,zehirlenirsin spermlerinin hareketi iyice azalır bak demişti ama benim eşim bundan kötü daha ne olabilir ki dedi ve içmeye devam etti,sonucumuz ortada,o dr u dinleseydik şimdiye ileri hareketli spermler %15 i zor bulmuştu. Spermlerin sağlıksız olup sorun oluşturmasının jelle ne alakası var ki anlamadım ben bir türlü. Eğer sperm sağlıklı değilse jel kullanmadan da düşük olması kaçınılmaz bir son. Ben her şeyi göze aldım vallahi,insanların donasyonla bebek sahibi olduğu bir zamanda biz bir jel kullanmanın neden bu kadar tehlikeli olduğunu konuşup duruyoz anlamadım. İçinize sinmiyorsa takılmayın bu konulara unutun bu jel fikrini çünkü bir şeylere inanmazsanız fayda sağlamazsınız.
sana katılıyorum keklik. güvenmeyen arkadaşlar kullanmasın. Allah korusun doğal bir düşük bile olsa hep bu jele yoracaklar. Kafası karışan varsa hiç kullanmasın daha iyi. Allahım aratmasın. Hayırlı zamanda versin. Bu jelle alakalı benim de çok soru işaretim vardı hatta doktor kullanmayın öyle şeyler dedi. ama sonra o doktor bir sürü çelişkiye düştü. yumurta sayımı boyutunu bile hesaplayamadı. neymiş susuz gitmişim. 2 lt su içip gitmiştim. diğer doktor 1,5 gün perhiz verip aşılama yaptı. şu hayatta en zor şeylerden biridir umutla yaşamak. Allah hepimize nasip etsin kardeşlerim.