- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
Amin hepimizin rabbim yardımcısı olsunİnşallah canım rabbim yardımcın olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hepimizin rabbim yardımcısı olsunİnşallah canım rabbim yardımcın olsun
Bende hiç öyle olmadı şimdiye kadar doktoruna sor istersenkızlar merhaba ben geldim, hatıralayanınız vardır 1 ağustosta adet olmuştum ve moralim bozuk bir şekilde foruma girmemek üzere aranızdan ayrılmıştım, bugün 11 gün oldu foruma girmeyeli, adetim oldu hem de afedersiniz ama şakır şakır , ama benim lekelenmem bir türlü bitmedi böyle kahve-kırmızı arası iç çamaşırımda lekeler görüyorum, :S ,inşallah kötü bir şey yoktur? böyle olan var mı aranızda korkuyorum :S
Hayirli olsun rabbim salih ve sağlıklı evlat olmasını nasip etsinMerhaba arkadaşlar dün doktora gittim ve bebeğimin kesesini gördüm çok şükür.Haftaya Allah izin verirse kalp atışlarını duyacağız.Umarım bir sıkıntı olmaz.Daha önce bir düşük yaşadığım için doktor iğne verdi dün vuruldum ve 8 gün rapor verdi evde dinleniyorum.Rabbim herkese önce hamile kalmayı sonrada hamileliğini sağlıkla sona erdirmeyi nasip etsin.
Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim ve bebeğimin kesesini gördüm çok şükür.Haftaya Allah izin verirse kalp atışlarını duyacağız.Umarım bir sıkıntı olmaz.Daha önce bir düşük yaşadığım için doktor iğne verdi dün vuruldum ve 8 gün rapor verdi evde dinleniyorum.Rabbim herkese önce hamile kalmayı sonrada hamileliğini sağlıkla sona erdirmeyi nasip etsin.
spremler kalitesi zayıflıyor diyorlar ama napcass bilemedikkkgeçen gün tv de bir doktor dedi ki; hamilelik isteniyorsa yapılabilecek en iyi şey, sık ilişkidir dedi... ne kadar sık ilişki olursa hamilelik şansı da o kadar artar dedi...
doktor o konuya da değindi... sağlıksız sperm gidip de yumurtayı dölleyemez zaten dedi...spremler kalitesi zayıflıyor diyorlar ama napcass bilemedikkk
o zaman hergün ilişki en mantıklısı mı oluyor peki spermin sağlıklı mı sağlıksızmı nasıl anlarız anlayabilir miyiz yanizdoktor o konuya da değindi... sağlıksız sperm gidip de yumurtayı dölleyemez zaten dedi...
kalitesiz sperm zaten yumurtaya ulaşamıyor... hergün ilişkiyi ovulasyon günlerinde öneriyor doktor...o zaman hergün ilişki en mantıklısı mı oluyor peki spermin sağlıklı mı sağlıksızmı nasıl anlarız anlayabilir miyiz yaniz
akıntı yaşıyormusun canım yumurtlama zamanı ne kadar sürüyor yumurtlama akıntınkalitesiz sperm zaten yumurtaya ulaşamıyor... hergün ilişkiyi ovulasyon günlerinde öneriyor doktor...
akıntı yaşıyorum evet... yumurtamın çatladığı gün ilk akıntım yoğun oluyor günün ilerleyen saatlerinde az az geliyor, akşama kalmıyor zaten... yumurtanın vücuttan atılması 3 ila 12 saat arasıymış.. yani o arada ilişki oldu oldu, olmadı gebelik oluşmuyor...akıntı yaşıyormusun canım yumurtlama zamanı ne kadar sürüyor yumurtlama akıntın
ya bu 3 saat çok az değil mi yaa düşünsene 24 saatte bir ilişki olsaakıntı yaşıyorum evet... yumurtamın çatladığı gün ilk akıntım yoğun oluyor günün ilerleyen saatlerinde az az geliyor, akşama kalmıyor zaten... yumurtanın vücuttan atılması 3 ila 12 saat arasıymış.. yani o arada ilişki oldu oldu, olmadı gebelik oluşmuyor...
zaten hamile kalmak o yüzden zor :)ya bu 3 saat çok az değil mi yaa düşünsene 24 saatte bir ilişki olsa
amın cumlemızıınAllah hepimizin evlat hasretini gidersin inşallah.Rabbim en kısa zamanda güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin.