Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aminnn tüm isteyenlere versin aratmasın rabbim.. bu arada konuyla alakasız olcak ama ben bu sitede çok eski sayılmam yeniyim yani şu isimi yazıyosun ya benim nicikimi yazmışsın mesela onu nasıl yapıyosun ay kendimi cahil hissettim valla:KK70:

Canım senin BAT ne zamandı söylediklerin hep gebeliği öğrenen kişilerin söylediklerine benziyor ama yine de umutlanma tabi olumsuz düşün olursa sevinirsin:KK49: Ben yerinde olsaydım eğer test yaptırmayacaksam tatile giderken valizime koyacağım iki şey 2 adet test olurdu belli mi olur belki lazım olur inşallahhh:KK39:
Canım ayın 23ünde çift çizgiyi gördüm Bugün 15.gün ovülasyonlatımın resmine bakıyorum da 24 de silinmeye başladı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 69
Aminnn tüm isteyenlere versin aratmasın rabbim.. bu arada konuyla alakasız olcak ama ben bu sitede çok eski sayılmam yeniyim yani şu isimi yazıyosun ya benim nicikimi yazmışsın mesela onu nasıl yapıyosun ay kendimi cahil hissettim valla:KK70:
canım vallahi zamanla her şeyi öğrenirsin merak etme,biz bilerek mi başladık sanki önce @yapıyor sonra boşlık bırakmadan nicini yazıyorsun mesele u-mutlu lale u-mutlu lale

Canım ayın 23ünde çift çizgiyi gördüm Bugün 15.gün ovülasyonlatımın resmine bakıyorum da 24 de silinmeye başladı

Canım idrar testinde çıkması için daha erken olabilir bence ya şimdi anca çıksa kan testinde çıkabilir ama dayanırım dersen yanına test al dediğim gibi yaparsın gecikirsen.

Ya canım aslında olsa idrarda çıkardı bence,benim arkadaşımın adetten 5gün önce çokk silik çizgisi çıkmıştı,ama benimki negatifti bayağı.

tatlım o zaman biraz rahatla. tatilde de bol bol dinlen yeni döneme yenilenmiş olarak başla Hoppa ahhh ahh bende tatile gitmek istiyorum artık.

Canım kafana takma,her insanda miyom oluyor normal diyorlar bu duruma,sende takma bence boş yere kafanı kurcalama. Soğan kürü falan duymuştum ama hiç denemedim,istersen onu araştır.

takmıcam haklısın. zaten önemli bişey olsa söylerdi doktor sonuçta hiçbişeyi saklamıyorlar.

Arkadaşlar lavaboda 1 damla bile denilmeyecek şekilde peçeteye silince çook açık pembe lekem oldu. Ama hiç adet olacakmışım gibi bir sancım yok. bakalım devam edecek mi?

Arkadaşlar benim kımızılar gelgi ama ne tuhaf ki hiç adet belirtim yok. aXhi aXhi canım yaz benim yeni batı 7 eylül

canım yeni ayda birlikteyiz. bol bol dinlenme ve eğlenme vakti şimdi. üzülmee sakıınnn meleklerimiz bize geleceği zamanı biliyor. olumlu düşünelim birbirimize destek olarak geçecek bu günler canım :KK200:

sebastianderki sebastianderki ve u-mutlu lale u-mutlu lale destekleriniz için teşekkür ederim ama kısmet diyorum. Demek ki rabbim daha fazla sabretmemi istiyor. sabredeceğiz mecbur,Rabbim hayırlısını nasip etsin. Tatil dönüşü hsg için randevu aldım,haftaya cumartesi,tatil boyunca kafamı dinlerim bu çocuk fikrinden de uzaklaşırım en azından.

Back
X