- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ayın 23ünde çift çizgiyi gördüm Bugün 15.gün ovülasyonlatımın resmine bakıyorum da 24 de silinmeye başladıCanım senin BAT ne zamandı söylediklerin hep gebeliği öğrenen kişilerin söylediklerine benziyor ama yine de umutlanma tabi olumsuz düşün olursa sevinirsinBen yerinde olsaydım eğer test yaptırmayacaksam tatile giderken valizime koyacağım iki şey 2 adet test olurdu belli mi olur belki lazım olur inşallahhh
![]()
canım vallahi zamanla her şeyi öğrenirsin merak etme,biz bilerek mi başladık sanki önce @yapıyor sonra boşlık bırakmadan nicini yazıyorsun meseleAminnn tüm isteyenlere versin aratmasın rabbim.. bu arada konuyla alakasız olcak ama ben bu sitede çok eski sayılmam yeniyim yani şu isimi yazıyosun ya benim nicikimi yazmışsın mesela onu nasıl yapıyosun ay kendimi cahil hissettim valla![]()
Sen canını sıkma canım,Rabbim bir şeyleri vesile kılar.Amin ....... Ters Lale allah en kısa zamnda sağlıklı bebişler wersın bize
canım vallahi zamanla her şeyi öğrenirsin merak etme,biz bilerek mi başladık sanki önce @yapıyor sonra boşlık bırakmadan nicini yazıyorsun meseleu-mutlu lale
Canım ayın 23ünde çift çizgiyi gördüm Bugün 15.gün ovülasyonlatımın resmine bakıyorum da 24 de silinmeye başladı
Ya canım aslında olsa idrarda çıkardı bence,benim arkadaşımın adetten 5gün önce çokk silik çizgisi çıkmıştı,ama benimki negatifti bayağı.
Canım kafana takma,her insanda miyom oluyor normal diyorlar bu duruma,sende takma bence boş yere kafanı kurcalama. Soğan kürü falan duymuştum ama hiç denemedim,istersen onu araştır.
canım vallahi zamanla her şeyi öğrenirsin merak etme,biz bilerek mi başladık sanki önce @yapıyor sonra boşlık bırakmadan nicini yazıyorsun meseleu-mutlu lale
inşallah canım ama arkası gelir bence bu kanamanın. Bekleyip göreceğiz bakalım ne çıkacak.Ayykeklik_58 çok merak ettim senin durumunu ya çok heyecanlı bir o kadarda stresli bir bekleyiş güzel haber verirsin inşallah bize inşallah yerleşme kanamasıdır
Arkadaşlar benim kımızılar gelgi ama ne tuhaf ki hiç adet belirtim yok.aXhi canım yaz benim yeni batı 7 eylül
Arkadaşlar benim kımızılar gelgi ama ne tuhaf ki hiç adet belirtim yok.aXhi canım yaz benim yeni batı 7 eylül