- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
canım rahim filminden ilk anladı, sonrada 3 boyutlu ultrasyon ile muayene etti ve söyledi. diğer 2 doktor herşey normal dedi. ama rahmim yanlardan basık t şeklindeymiş meğerse. bu durumda döllenme olsa bile rahme tutunamazmış. tutunsa bile ya ilk 3 ayda düşük olurmuş yada 5-6. ayda erken doğum olurmuş.rahimde şekıl bozukluğu hsg ile anlaşılıyor demı. pekı ılk doktorun neden sıkıntı yok dedıki
canım ben anestesiz çektirdim. 5 dk bile sürmedi ve hiiiççç ağrı olmadı. sadece işlem sırasında çookk hafif adet sızısı gibi 1-2 dk'lık bir sızı oldu. ağrı bile demiyorum farkındaysan :) ama benim çektirdiğim cihaz son teknolojiymiş ağrısız, kanamasız. hiç kanamam falan olmadı. hiç bişey olmamış gibi yürüyerek çıktım gittim.Hanımlar hsg yi anestezi ile mi çektirdiniz fakülte de cektirecem ve anestezisiz cekiyorlarmis korktum ya
Ya ben eko olarak kısırlığı o yüzden fakültede yaptıracağım ve anestezisiz yapiyorlar mis ve agriliymis tanıdık söyledi gözüm korktu normalde benim eşimde problem var ablam boşuna çektirmek sende problem yok niye radyasyon alıyorsun diye kızıyor sonra bu radyasyon rahim kanserine sebep oluyor diye kızıp duruyorcanım ben anestesiz çektirdim. 5 dk bile sürmedi ve hiiiççç ağrı olmadı. sadece işlem sırasında çookk hafif adet sızısı gibi 1-2 dk'lık bir sızı oldu. ağrı bile demiyorum farkındaysan :) ama benim çektirdiğim cihaz son teknolojiymiş ağrısız, kanamasız. hiç kanamam falan olmadı. hiç bişey olmamış gibi yürüyerek çıktım gittim.
hmmm bilemedim ki canım. rapor falan mı çıkartacaksın? tüp mü yaptıracaksın?Ya ben eko olarak kısırlığı o yüzden fakültede yaptıracağım ve anestezisiz yapiyorlar mis ve agriliymis tanıdık söyledi gözüm korktu normalde benim eşimde problem var ablam boşuna çektirmek sende problem yok niye radyasyon alıyorsun diye kızıyor sonra bu radyasyon rahim kanserine sebep oluyor diye kızıp duruyor
Tüp yaptırmayı düşünüyoruz ama rapor için değil ileride tüp için doktor ister diyehmmm bilemedim ki canım. rapor falan mı çıkartacaksın? tüp mü yaptıracaksın?
Bence bu aksami da degerlendirinArkadaşlar ben dün ovülasyon testinde pozitifi gördüm,sabah da pozitifti testim. tahminimce akşam silikleşmeye başlamış olur,Biz 24-25 akşamlarını jel ile değerlendirdik. Bu akşamı da değerlendirelim mi yoksa bugün bekleyip yarını mı değerlendirelim??? 3 gün üst üste olacak!!!
hmmm. bence yaptır canım, tüplerin durumuna baktırmış olursun, hafif yapışıklık falan varsa açılır. sende acaba bende bişey mi var sorusunun cevabından emin olursunTüp yaptırmayı düşünüyoruz ama rapor için değil ileride tüp için doktor ister diye
canım bu akşamı mutlaka değerlendirin bence. yumurtanın 24 saat yaşadğını düşünürsek yarın çok geç olurArkadaşlar ben dün ovülasyon testinde pozitifi gördüm,sabah da pozitifti testim. tahminimce akşam silikleşmeye başlamış olur,Biz 24-25 akşamlarını jel ile değerlendirdik. Bu akşamı da değerlendirelim mi yoksa bugün bekleyip yarını mı değerlendirelim??? 3 gün üst üste olacak!!!
ben cektırmedım ama çekınecegımde anestezılı çekinmeyı düşünüyorum. canım kıymetlı birazHanımlar hsg yi anestezi ile mi çektirdiniz fakülte de cektirecem ve anestezisiz cekiyorlarmis korktum ya
hımm tamam canım sağol. devam etseydın birazdaha iğneye.olmazsa aşılama sonra tüp bebek
ovu testınde pozıtıfı gordugunde değil silikleşmeye başladıgında çatlamış oluyor. bence bugunu degerlendırsen ıyı olur canım.Arkadaşlar ben dün ovülasyon testinde pozitifi gördüm,sabah da pozitifti testim. tahminimce akşam silikleşmeye başlamış olur,Biz 24-25 akşamlarını jel ile değerlendirdik. Bu akşamı da değerlendirelim mi yoksa bugün bekleyip yarını mı değerlendirelim??? 3 gün üst üste olacak!!!
allah allah nıye oyle oldu kı. hsg cektırenler topıgını var orayı takıp edıyorum, sen de duydum bu kadar acıyı. geçmiç olsun canım yamutluuuuu canım ben ayın 15inde rahim filmi çektirdim,ağrı eşiğim yüksektir bayağı ama utandığım için görüp kasılmak istemedim,fiyatı da gayet uygundu,anestezili ve çok şükür her şey yolunda çıktı,ama eve geldiğimde bir ağrı başladı ki sorma,resmen patlayacakmışım gibi hissettim kendimi basbas bağıra bağıra ağladım,2gün boyunca nefes alamadım. Bir de anestezi olmadan çektirsem nasıl olurdum bilmiyorum. Ya keşke 24ünü değerlendiremeyip dünü ve bugünü değerlendirseydik. 3gün üst üste olacak ama Neyse kısmet artık.
sağol canım,okudum bende o kadar o yüzden ne olur ne olmaz diye anestezili yaptırdım,vallahi işlemden sonra gayet rahat kalktım sadece az biraz acı vardı ama eve geldikten sonra bir ağrı başladı ki yok böyle bir şey... Narkozdan ayıldıktan sonra bana sorun olmadığını söyleyince dr sürekli çok şükür deyip deyip ağlamışım,şimdi de diyorum çok şükür bende bir sorun çıkmadı. olurda çatlarsa sabaha kadar spoşlar hazır olda beklesin diye değerlendirdik,bu gece de değerlendirir yarını boş geçeriz mecbur. Olacağı varsa zaten olur. İnşallah bebişlerimiz daha fazla bekletmeden gelir.allah allah nıye oyle oldu kı. hsg cektırenler topıgını var orayı takıp edıyorum, sen de duydum bu kadar acıyı. geçmiç olsun canım ya
ama bılemıyoruzki işte pozıtıfı goruncede ne olur ne olmaz dıyoruz dayanamayıp birliktelik oluyor. kaçırmamak için..
valla ben bu 9 ay içerisinde her şeyi denedım. 2 güne biri de olmadı ovulasyon öncesi hiç birliktelik olmadı sadece ovu günü oldu, neler neler halen bekliyoruz bakalım
2015 Preseed Hamişlerimiz :)
Sıra Nick Yaş Deneme sayısı Durum/Tarih 99 only_time - Belirtilmemiş Kızını bekliyor. 02/09/2015 100 zehsel - 2. Çocuk ilk deneme Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 101 pelinedb87 27 Belirtilmemiş Belirtilmemiş 102 merice35 - İlk deneme Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 103 elizii - İlk deneme Kızını bekliyor. 16/08/2015 104 saqelenge 30 İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015 105 funda16 29 İlk deneme Belirtilmemiş 106 Gnr84 31 2. deneme 29/11/2015 107 jeosevda - İlk deneme Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 108 polyanna23 - İlk deneme Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 109 paytipo - 3. deneme Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 110 vitaminsevimli 40 İlk deneme Belirtilmemiş 111 dilek temiz 33 İlk deneme Belirtilmemiş 112 kankamanka - İlk deneme Kızını bekliyor 29/12/2015 113 Piyensesss 29 İlk deneme 27/12/2015 114 sevgi03 - İlk deneme Belirtilmemiş 115 hazalmia 23 İlk deneme Belirtilmemiş 116 sumbulce - İlk deneme Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 117 Eflatun1234 - 2. deneme Belirtilmemiş 118 umutlu20 - 2. deneme Belirtilmemiş 119 aryaiscoming - 3. deneme Belirtilmemiş 120 gokkusagi1 25 İlk deneme Belirtilmemiş 121 Umut29 28 2. deneme Belirtilmemiş 122 edss 23 İlk deneme Belirtilmemiş 123 han_i - İlk deneme Belirtilmemiş 124 bestbaby - İlk deneme Belirtilmemiş 125 suemer 40 İlk deneme Belirtilmemiş 126 sebogelin - İlk deneme Belirtilmemiş 127 bebekozlemicekiyorum 30 2. deneme Belirtilmemiş
2015 Anne Adaylarımız:
Sıra Nick Yaş Deneme sayısı BAT 1 sukret 22 4. deneme 16 Ağustos (Beklemede) 2 danem28 - 1. deneme 20 Ağustos (Beklemede) 3 mibudi 30 3. deneme 23 Ağustos (Beklemede) 4 eylulveevren 35 1. deneme 24 Ağustos (Beklemede) 5 Pontik123 27 1. deneme 25 Ağustos (Beklemede) 6 rima85 29 6. deneme 27 Ağustos 7 aXhi 27 2. deneme 28 Ağustos 8 lamb-h 30 2. deneme 29 Ağustos 9 sebastianderki 31 2. deneme 30 Ağustos 10 ilhagu 28 2. deneme 30 Ağustos 11 sendenbebegimolsunesra 26 4. deneme 1 Eylül 12 Damlam4806 22 1. deneme 3 Eylül 13 demir6133 27 3. deneme 5 Eylül 14 mugecicek - 3. deneme 6 Eylül 15 keklik_58 27 2. deneme 7 Eylül 16 kimyager1508 29 4. deneme 10 Eylül 17 Tugcekucuk - 1. deneme 10 Eylül 18 bir-umut 25 2. deneme 13 Eylül 19 firstjiffy 27 2. deneme 16 Eylül 20 enbisevdigim 31 2. deneme 17 Eylül
BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:
Sıra Nick Yaş Deneme sayısı BAT 1 panikmucver 24 1. deneme Belirtilmemiş 2 Jade9291 23 1. deneme Belirtilmemiş 3 melidya - 2. deneme Belirtilmemiş 4 SNOWLAND - 2. deneme Belirtilmemiş 5 nehirimmm24 - 2. deneme Belirtilmemiş 6 simayus - 3. deneme Belirtilmemiş 7 daisy3406 31 2. deneme Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek 8 xpreiaZ 27 1. deneme Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek 9 anatolya9 39 1. deneme Histeroskopiyi bekliyor 10 aybirgen 28 3. deneme Kist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek 11 firuze89 25 5. deneme Bebiş haberleriyle aramıza dönecek
Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir. Yeni başlayan arkadaşlar listede isminiz yoksa BAT ve yaş belirtirseniz listeye ekleyebilirim.
Gelsin bebişler, dolsun göbişler
aleyküm selam arkadaşım,Selamün Aleyküm kızlar..
Biri bana şu preseed'i anlatabilir mi??
1,5 senedir evliyim hiç korunmadık ama hala bebeğimiz olmadı..
Bu ay doktora gidicem ama formda gezerken bu başlığı gördüm gerçekten faydasını görenler var mı??
Bu kimyasal mı yoksa doğal birşey mi?? Yazanlara göre 1. ve 2. denemede olmuş..
Beni aydınlatırsanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?