Gittim ama sadece ben gittim hormon testi yaptirdim herşey normal dedi bi daha gidemedim kayinpederm veft etti biraz bekleyelim dedik. Bu ay gidelim artik dedim dün eltimle konuştm bu ay kendini hazirla iyice gelecek ay hastalanirsan artik tedavinize başlayin ne gerekiyosa yapin dedi. Kendisininde olmadi bu süreçlerden geçtiği için zor olduğunu biliyo sağolsun yardimci oluyo bana. O yüzden her duyduğumu yapar oldum koca kari işleri kürler filan. Ilk denemede olacak sanmiştim ama öyle değilmişaleyküm selam arkadaşım,
1,5senedir dr a gitmedin mi hiç,genelde yaş 30 üzeriyse 6 ay,30altıysa 1 sene düzenli korunmasız ilişkide olumlu sonuç alınmadıysa başta erkek olmak üzere testler yapılır,bu jeli sana anlatırım ama öncelikle bir dr a görünmeniz lazım senin ve eşinin her hangi bir olumsuzluk var mı diye. Bu jel kayganlaştırıcı bir jel,spermlerin daha hızlı hareket ederek yumurtalara ulaşmasını sağlamak için kullanıyoruz,özellikle kuruluk yaşayan bayanlar için daha etkili bir çözüm. Normal kayganlaştırıcılardan farkı spermlere zarar vermiyor. Normal kayganlaştırıcılar spermleri olumsuz etkiliyor. Ama dr a gitmeden bu jeli kullanma,önce eşinle gidip bir muayene olun ondan sonra bu jele yönlenin.
yok canım yaramaz.Ya ben bisey sormak istiyorum. 2 senedjr benimde olmuyo bebegim. 2 gun once doktora gittim yumurtalarin gereginden iyi duzenli gelisiyi catliyo dedi. Korunmayi braktigin zaman kolaylikla hamile kalablrsin dedi. Zaten 2 senedir korunmuyorum ve olmuyo dedim. O zaman tuplerde tikaniklik olabilir hsg cekelim dedi. Ve ben 3 ay once baska bi doktora gittim bana pko var dedi ama allaha sukur yokmus. Peki tuplerde tikaniklik varsa bu jel genede ise yararmi :/
Canım seninle alakalı bir sorun olacak diye bir şey yok,eşinle de alakalı olabilir,bence gelecek ay sadece sen değil eşin de gitsin,benim dr um eşin test versin önce ona göre duruma bakalım demişti.Eltinin neden olmamıştı?Gittim ama sadece ben gittim hormon testi yaptirdim herşey normal dedi bi daha gidemedim kayinpederm veft etti biraz bekleyelim dedik. Bu ay gidelim artik dedim dün eltimle konuştm bu ay kendini hazirla iyice gelecek ay hastalanirsan artik tedavinize başlayin ne gerekiyosa yapin dedi. Kendisininde olmadi bu süreçlerden geçtiği için zor olduğunu biliyo sağolsun yardimci oluyo bana. O yüzden her duyduğumu yapar oldum koca kari işleri kürler filan. Ilk denemede olacak sanmiştim ama öyle değilmiş
canım eğer tüplerde sıkıntı varsa işe yaramaz malesefyok canım yaramaz.
canım eğer tüplerde sıkıntı varsa işe yaramaz malesefYa ben bisey sormak istiyorum. 2 senedjr benimde olmuyo bebegim. 2 gun once doktora gittim yumurtalarin gereginden iyi duzenli gelisiyi catliyo dedi. Korunmayi braktigin zaman kolaylikla hamile kalablrsin dedi. Zaten 2 senedir korunmuyorum ve olmuyo dedim. O zaman tuplerde tikaniklik olabilir hsg cekelim dedi. Ve ben 3 ay once baska bi doktora gittim bana pko var dedi ama allaha sukur yokmus. Peki tuplerde tikaniklik varsa bu jel genede ise yararmi :/
Merhabacanım ben anestesiz çektirdim. 5 dk bile sürmedi ve hiiiççç ağrı olmadı. sadece işlem sırasında çookk hafif adet sızısı gibi 1-2 dk'lık bir sızı oldu. ağrı bile demiyorum farkındaysan :) ama benim çektirdiğim cihaz son teknolojiymiş ağrısız, kanamasız. hiç kanamam falan olmadı. hiç bişey olmamış gibi yürüyerek çıktım gittim.
Merhaba, eşinde problem olduğunu bildiğin halde neden çektiriyorsun ki ? Bencede çektirme ağrıya gelecek olursak valla herkesin çektirdiği hgs aaynı değil mi anlamadım, benim çok ağrı oldu ve çok korkuyordum anestezi isteyin nasıl anestezi olmadan yapıyorlar aklım almadı, ya dayanırım diyorsanız 5 dk bişey aslında bitince de birşey yok muş gibi oluyor ince sızılar dışında, yapılırken dikkatli olun kıpırdamayın yoksa 2. defa aynı acıyı çekersinizYa ben eko olarak kısırlığı o yüzden fakültede yaptıracağım ve anestezisiz yapiyorlar mis ve agriliymis tanıdık söyledi gözüm korktu normalde benim eşimde problem var ablam boşuna çektirmek sende problem yok niye radyasyon alıyorsun diye kızıyor sonra bu radyasyon rahim kanserine sebep oluyor diye kızıp duruyor
Merhaba, Rahimde şekil bozukluğu gebeliğe engel mi ? ilk gittiğim dr şekil bozukluğu var dedi, daha sonra hgs vs çektirdim başka yerde bişey demediler, engel durum olabilir micanım biz özel bi hastanenin tüp bebek merkezinde yaptırdık. zaten ücretli olduğu için istediğiniz zaman randevu alıp gidebiliyorsun. yok canım olmadı. 4. ay hsg çektirdim temiz çıktı. sonra geçen sene ağustos ve eylülde 2 defa aşılama yaptırdım tutmadı. haziranda başka bir doktora gittim. rahimde şekil bozukluğu var dedi. temmuzda histeroskopi oldum. şimdide 6 ay doğal deneme sürem var. olmazsa tüp bebek yaptırıcam
Merhaba
Merhaba, eşinde problem olduğunu bildiğin halde neden çektiriyorsun ki ? Bencede çektirme ağrıya gelecek olursak valla herkesin çektirdiği hgs aaynı değil mi anlamadım, benim çok ağrı oldu ve çok korkuyordum anestezi isteyin nasıl anestezi olmadan yapıyorlar aklım almadı, ya dayanırım diyorsanız 5 dk bişey aslında bitince de birşey yok muş gibi oluyor ince sızılar dışında, yapılırken dikkatli olun kıpırdamayın yoksa 2. defa aynı acıyı çekersiniz
Sıra | Nick | Deneme sayısı | Durum |
---|---|---|---|
1 | benkibele | İlk deneme | Kızı oldu |
2 | Menzil Gxuxlxux | 2. deneme | Oğlu oldu |
3 | Rockwell | İlk deneme | Düşükle sonuçlandı |
4 | Wannababy | 3. deneme | Oğlu oldu |
5 | Nequelen | İlk deneme | Kızı oldu |
6 | Nerili | Belirtilmedi | Belirtilmedi |
7 | Kadus (Honeycim) | İlk deneme | Kızı oldu |
8 | Kursatim | İlk deneme | Kızı oldu |
9 | Durualya | Belirtilmedi | Oğlu oldu |
10 | sevcangoksel | İlk deneme | Kızı oldu |
11 | Jasmin77 | İlk deneme | Oğlu oldu |
12 | Bengusu | İlk deneme | Ailevi nedenlerden düşük |
13 | Duducan | İlk deneme | Oğlu oldu |
14 | Dila06 | 2. deneme | Kızı oldu |
15 | babylove | 2. deneme | Kızı oldu |
16 | duyguby | İlk deneme | Kızı oldu |
17 | viana | 2. deneme | Oğlu oldu |
18 | DaddysFirstEye | İlk deneme | Belirtilmedi |
19 | shyqueen | İlk deneme | Kızı oldu |
20 | vergici | İlk deneme | Belirtilmemiş |
21 | gulayyusuf | İlk deneme | Oğlu oldu |
22 | Lapa | İlk deneme | Kızı oldu |
23 | Aysouk | 2. deneme | Belirtilmemiş |
24 | Waters | İlk deneme | Belirtilmemiş |
25 | Nevyas | Belirtilmemiş | Oğlu oldu |
26 | Selmas88 | 2. deneme | Oğlu oldu |
27 | Johnnybravo | İlk deneme | Kızı oldu |
28 | Lilyum | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
29 | 35.ay | İlk deneme | Oğlu oldu |
30 | Buzma_vi | İlk deneme | Kızı oldu |
31 | Sezen10 | İlk deneme | Kızı oldu |
32 | Papatyaa10 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
33 | Maviumutolsun | Belirtilmemiş | Oğlu oldu |
34 | Krishazel | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
35 | Murebdu | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
36 | Emineu | İlk deneme | Kan pıhtılaşması nedeniyle düşük |
37 | Baby78 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
38 | Çiğdem_55 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
39 | GamzeliKiz | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
40 | Miranda | 2. deneme | Belirtilmemiş |
41 | Polyanna23 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
42 | Gunes88 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
43 | Masal_naz | İlk deneme | Kızı oldu |
44 | Zerdal | İlk deneme | Oğlu oldu |
45 | Sensen99 | İlk deneme | Kızı oldu |
46 | Senemgy | İlk deneme | Belirtilmemiş |
47 | Omman | İlk deneme | Belirtilmemiş |
48 | Ysmnnnnnn | İlk deneme | Belirtilmemiş |
49 | Ozumege | İlk deneme | Oğlu oldu |
50 | Ayen1986 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
51 | Blume84 | İlk deneme | Oğlu oldu |
52 | Sumak | İlk deneme | Kızı oldu |
53 | Ozge_nur | İlk deneme | Oğlu oldu |
54 | Brnyns | İlk deneme | Belirtilmemiş |
55 | Elbebekgulbebek | İlk deneme | Kızı oldu |
56 | Smrm | İlk deneme | Belirtilmemiş |
57 | Kardelen1985 | İlk deneme | Kızı oldu |
58 | Seyade | İlk deneme | Kızı oldu |
59 | Naz8 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
60 | Albena_gy | İlk deneme | Belirtilmemiş |
61 | Beautyflake | İlk deneme | Oğlu oldu |
62 | Funda4 | İlk deneme | Kızı oldu |
63 | Ezgi0909 | 5. deneme | Kızı oldu |
64 | Durusel24 | İlk deneme | Kızı oldu |
65 | Melinnaz | İlk deneme | Kızı oldu |
66 | Sevo24 | İlk deneme | Oğlu oldu |
67 | Gkckdl | İlk deneme | Belirtilmemiş |
68 | cigdemycrocus13 | İlk deneme | Kızı oldu |
69 | gzm2628 | İlk deneme | Kızı oldu |
70 | topidik | İlk deneme | Kızı oldu |
71 | serender001 | 3. deneme | Oğlu oldu |
72 | BALIM86 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
73 | Zeynep83 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
74 | MehtapTok | İlk deneme | Kızı oldu |
75 | Kelebek088 | İlk deneme | Kızı oldu |
76 | Mayabebek | İlk deneme | Belirtilmemiş |
77 | Pln06 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
78 | Gormiti | 2. deneme | Belirtilmemiş |
79 | Cankaya06 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
80 | Mihrimah84 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
81 | Tubisko | İlk deneme | Belirtilmemiş |
82 | Kİtmit | 2. deneme | Belirtilmemiş |
83 | ytrn42 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
84 | Lilyum | İlk deneme | Belirtilmemiş |
85 | zehsel | İlk deneme | Oğlu oldu |
86 | zealea | 15. deneme | Oğlu oldu |
87 | demoneye2001 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
88 | beyaz-melek-31 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
89 | naciyemtncymtncy | 2. deneme | Oğlunu bekliyor |
90 | cevizbadem | İlk deneme-Çoğul gebelik | Kızları oldu |
91 | aslisimsek3442 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
92 | Amazon | İlk deneme | Oğlu oldu |
93 | alicesemra | 6. deneme | Belirtilmemiş |
94 | naz8 | İlk deneme | Oğlu oldu |
95 | 35deniz | 2. deneme | Oğlu oldu |
96 | burp | İlk deneme | Oğlu oldu |
97 | hican87 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
98 | murnur55 | İlk deneme | Kızı oldu |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|---|
99 | only_time | - | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
100 | zehsel | - | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
101 | pelinedb87 | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
102 | merice35 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
103 | elizii | - | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
104 | saqelenge | 30 | İlk deneme | Kızını bekliyor 21/11/2015 |
105 | funda16 | 29 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 31 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | - | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | 33 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | - | İlk deneme | Kızını bekliyor 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | 29 | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
115 | hazalmia | 23 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
116 | sumbulce | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
117 | Eflatun1234 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
118 | umutlu20 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
119 | aryaiscoming | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
120 | gokkusagi1 | 25 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
121 | Umut29 | 28 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
122 | edss | 23 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
123 | han_i | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
124 | bestbaby | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
125 | suemer | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
126 | sebogelin | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
127 | bebekozlemicekiyorum | 30 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
128 | panikmucver | 24 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | sukret | 22 | 4. deneme | 16 Ağustos (Beklemede) |
2 | danem28 | - | 1. deneme | 20 Ağustos (Beklemede) |
3 | mibudi | 30 | 3. deneme | 23 Ağustos (Beklemede) |
4 | eylulveevren | 35 | 1. deneme | 24 Ağustos (Beklemede) |
5 | Pontik123 | 27 | 1. deneme | 25 Ağustos (Beklemede) |
6 | rima85 | 29 | 6. deneme | 27 Ağustos (Beklemede) |
7 | aXhi | 27 | 2. deneme | 28 Ağustos |
8 | lamb-h | 30 | 2. deneme | 29 Ağustos |
9 | sebastianderki | 31 | 2. deneme | 30 Ağustos |
10 | ilhagu | 28 | 2. deneme | 30 Ağustos |
11 | sendenbebegimolsunesra | 26 | 4. deneme | 1 Eylül |
12 | Damlam4806 | 22 | 1. deneme | 3 Eylül |
13 | demir6133 | 27 | 3. deneme | 5 Eylül |
14 | mugecicek | - | 3. deneme | 6 Eylül |
15 | keklik_58 | 27 | 2. deneme | 7 Eylül |
16 | kimyager1508 | 29 | 4. deneme | 10 Eylül |
17 | Tugcekucuk | - | 1. deneme | 10 Eylül |
18 | bir-umut | 25 | 2. deneme | 13 Eylül |
19 | firstjiffy | 27 | 2. deneme | 16 Eylül |
20 | enbisevdigim | 31 | 2. deneme | 17 Eylül |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | Jade9291 | 23 | 1. deneme | Belirtilmemiş |
2 | melidya | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
3 | SNOWLAND | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
4 | nehirimmm24 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
5 | simayus | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
6 | daisy3406 | 31 | 2. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
7 | xpreiaZ | 27 | 1. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
8 | anatolya9 | 39 | 1. deneme | Histeroskopiyi bekliyor |
9 | aybirgen | 28 | 3. deneme | Kist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek |
10 | firuze89 | 25 | 5. deneme | Bebiş haberleriyle aramıza dönecek |
Merhaba arkadaşım, uzun süre bekleyen spermler de sağlıklı olmuyorGünaydın arkadaşlar,mutlu haftalar hepimize. Kızlar ben hala yumurtlamadım yaDr bize 20-22-24-26 tarihlerinde ilişki dedi ama biz boş geçtik 20-22 yi çünkü ovülasyon testim çook silikti,geç yumurtlayacağım kesin. Sizce rahim filminden mi kaynaklandı acaba? Normal şartlarda 23-24 ünde yumurtlardım ama testim daha bu sabah renk almaya başladı.Malum eşimde sayı azlığı devam ediyor,spoşlar boşa gitmesin diye boş geçtik ama sizce yanlış mı yaptım acaba? Ben diyorum ki 24-26-28 i değerlendirelim.
canım normalde rahmin şekli aşağıdaki ilk resim gibi olması gerekiyorken benim ki 2. resim gibiydi. yani yanlardan basıktı. zaten rahim filmindede belliydi. zaten benim daha önceki doktorlarımda hiçbişey dememişti. son gittiğim doktor söyledi. ve gebeliğe engel dedi. histeroskopi oldumMerhaba, Rahimde şekil bozukluğu gebeliğe engel mi ? ilk gittiğim dr şekil bozukluğu var dedi, daha sonra hgs vs çektirdim başka yerde bişey demediler, engel durum olabilir mi
Selam canlar,
Nasılsınız görüşmeyeli? Ben bu ay yumurtlama takibi yapamadım ama bol bol preseed kullandım. Benim koca preseedli ilişkileri daha çok sevdiğinden her defasında kullandırıyor.Batım yarın ama yine her zamanki gibi hiçbir belirtim yok. Muhtemelen yine gecikeceğim.
Yeni haberler gelmiş çooook sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin P panikmucver . 2. denemeydi demişsin ama sen bu ay kullanmaya başladın diye biliyorum. Yanılıyor muyum? Ayrıca neler yaptığını, nasıl kullandığını da anlatabilir misin kısaca :)
S sukret D danem28mibudi eylulveevren Pontik123 @rima85 kızlarrrr sizlerde durumlar nasıl? BAT'larınız geçmiş ama sizden bir bilgi gelmemiş. İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz.
canım normalde rahmin şekli aşağıdaki ilk resim gibi olması gerekiyorken benim ki 2. resim gibiydi. yani yanlardan basıktı. zaten rahim filmindede belliydi. zaten benim daha önceki doktorlarımda hiçbişey dememişti. son gittiğim doktor söyledi. ve gebeliğe engel dedi. histeroskopi oldum
Eki Görüntüle 1616811 Eki Görüntüle 1616813
bende yumurta takibi yapmadan her ilişkide kullanıyorum ama kendim için, canım acımadığındanmuhtemelen bu hafta yumurtlama haftam diye tahmin ediyorum
canım ben operatif histeroskopi yani anestezi altında oldum. normal ameliyat gibi ama yarık, dikiş falan yok. vajinadan kamera ile giriyorlar ve müdahale edebiliyorlar. ofis histeroskopi ise sadece tanı amaçlı. kamera ile yine vajinadan girip görüntüleme yapıyorlar. ultrasyonun ileri hali gibi düşün. zaten nette yazarsan ayrıntılı bilgi edinebilirsinhisteroskopi ne oluyor acaba ?
Eşimle gidicez zaten canim. Eltimin ilk abimin sperm sayisi azmiş o düzeldi şimdi de eltimde prolaktin değeri yüksekmiş o yüzdwn olmuyo tüp bebek bile denediler ama tutmadi. Şimdilik kafam rahat umursamiyorum diyo..Canım seninle alakalı bir sorun olacak diye bir şey yok,eşinle de alakalı olabilir,bence gelecek ay sadece sen değil eşin de gitsin,benim dr um eşin test versin önce ona göre duruma bakalım demişti.Eltinin neden olmamıştı?
Evet anladım dr bana da dedi rehim filminden sonra, ama benim şekil bozukluğu için değil de miyom vardı onun yerini tam tesbit etmek için yani miyom ameliyatı gerekli mi değil mi diye bakacaktı, araya bayram girdi kaldı, yazları eşimin işi çok yoğun oluyor hastaneye zaman olmuyor bikaç ay sonra devam edeceğiz.rahim şekil bozukluğu düzeliyor mu acaba gebeliğe engelse?canım ben operatif histeroskopi yani anestezi altında oldum. normal ameliyat gibi ama yarık, dikiş falan yok. vajinadan kamera ile giriyorlar ve müdahale edebiliyorlar. ofis histeroskopi ise sadece tanı amaçlı. kamera ile yine vajinadan girip görüntüleme yapıyorlar. ultrasyonun ileri hali gibi düşün. zaten nette yazarsan ayrıntılı bilgi edinebilirsin
Eşim icin hicbisey demedi yani test versin falan diye. Eşimde 3 sene once çek - up a girmis sorun yok bende diyo :/ bende soyledim ona belki sorun sendedir diye. Ama oyle cevap veriyo her seferinde. Cek-up da cikiyomu ki o sperm testi falab. Ben onceden bende pko var diye biliyodum . 3 ay once salak bi doktor oyle demisti. Ama 2 gun onceki gittigim doktor yumurtalarin gayet iyi hatta birden fazla yumurtan var dedi. Korunmuyosan hamile kalabilirsin diyince bende dedm 2 senedir olmuyo diye. Oda direk tuplerde tikaniklik olablr hsg cekelim ama biraz agrili bi islem dedi. Benim 1 bucuk sene oncesine 3 kere dusugum olmustu. Gene ayni doktor yardmci olmustu zaten. Rahim kendini ne kadar surede topluyo bilmiyorum. Onuda goz onunde bulunarakmi dedi bilmiyorum ama Sen genede istiyosan yılbasına kadar dogal yolla hamile halmayi dene dedi. Simdi bu pre-seed i de aldim ama bos yere aldim sanirsam. Eşimin spermlerinde sorun varsa bu jel yardimci oluyo galiba. Bu ay da hamile kalamazsam hsg cektircem o aciya katlanicam mecburcanım eğer tüplerde sıkıntı varsa işe yaramaz malesefSenin yumoşlarda bir sıkıntı yok diyen dr sana hsg çektir demeden önce eşin test versin bakalım belki spermlerde sorun vardır demedi mi? Bence hsg den önce eşin test versin.
canım ben ayın 15inde film çekildim,20-22-24-26 da ilişki olsun dedi,ama yumurtlamam geç olduğu için 20-22 yi değil de24-25-27 yi değerlendirdik,ben kaçırdığımı sanmıyorum çünkü dr antibiyotik bitene kadar olmasın enfeksiyon kaparsın dedi ki mantıklı da. Hem filmden hemen sonra nasıl ilşki olsun zaten günlerce ağrım oldu.Merhaba arkadaşım, uzun süre bekleyen spermler de sağlıklı olmuyorayrıca adet günününden sonra birgün arayla ilişki olsun daha sağlıklı olur günü de kaçırmamış olursunuz.Rahim filmi çekilen ay gebe kalma şansı daha yüksek oluyormuş dr bana öyle demişti tüpler iyi açılmış oluyormuş keşke kaçırmasaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?