Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşım, uzun süre bekleyen spermler de sağlıklı olmuyor :KK43: ayrıca adet günününden sonra birgün arayla ilişki olsun daha sağlıklı olur günü de kaçırmamış olursunuz.Rahim filmi çekilen ay gebe kalma şansı daha yüksek oluyormuş dr bana öyle demişti tüpler iyi açılmış oluyormuş keşke kaçırmasaydın.
hem canım öyle uzun süre değil 5 gün olmadı sadece

Eşimle gidicez zaten canim. Eltimin ilk abimin sperm sayisi azmiş o düzeldi şimdi de eltimde prolaktin değeri yüksekmiş o yüzdwn olmuyo tüp bebek bile denediler ama tutmadi. Şimdilik kafam rahat umursamiyorum diyo..
Ya canım eşinin abisinde sorun varsa nasıl bekliyorsun bu kadar hayret doğrusu. Bu gibi sorunlar ırsidir bilmiyor musun??? Bir an önce dr a gidin adet olmayı beklemeyin çünkü kendi eşimin abisinden biliyorum. benim eşimin abisinde de sorun vardı ve biz çocuğa karar verdiğimizin ertesi ayı hemen gittik eşimle ve sorun eşimde çıktı. keşke evlenir evlenmez gitseydik en azından zaman kaybı olmaz,bebek olana kadar zaten 2 sene geçerdi.

Eşim icin hicbisey demedi yani test versin falan diye. Eşimde 3 sene once çek - up a girmis sorun yok bende diyo :/ bende soyledim ona belki sorun sendedir diye. Ama oyle cevap veriyo her seferinde. Cek-up da cikiyomu ki o sperm testi falab. Ben onceden bende pko var diye biliyodum . 3 ay once salak bi doktor oyle demisti. Ama 2 gun onceki gittigim doktor yumurtalarin gayet iyi hatta birden fazla yumurtan var dedi. Korunmuyosan hamile kalabilirsin diyince bende dedm 2 senedir olmuyo diye. Oda direk tuplerde tikaniklik olablr hsg cekelim ama biraz agrili bi islem dedi. Benim 1 bucuk sene oncesine 3 kere dusugum olmustu. Gene ayni doktor yardmci olmustu zaten. Rahim kendini ne kadar surede topluyo bilmiyorum. Onuda goz onunde bulunarakmi dedi bilmiyorum ama Sen genede istiyosan yılbasına kadar dogal yolla hamile halmayi dene dedi. Simdi bu pre-seed i de aldim ama bos yere aldim sanirsam. Eşimin spermlerinde sorun varsa bu jel yardimci oluyo galiba. Bu ay da hamile kalamazsam hsg cektircem o aciya katlanicam mecbur :KK43: bat a da 1 hafta var. Isin garibi hamile gbi hissediyorum kendimi. Butun belirtilerin hepsi psikolojk desem goguslerimin buyumesidemi psikolojk anlamadim. 10 gundur goguslerim buyuk.
3 sene önce girdiği chek up a mı güveniyor eşin,sırf gitmemek için bahane üretmiş. Ayrıca dr ların hepsi eğer bayanda görünür bir sorun yoksa eşlerden test ister,bence senin dr un sana zaman kaybı yaşatıyor,lütfen eşin gitsin test versin,ayrıca 3 kere düşük yaşamışsın,sebebi araştırılmadı mı bunun? Pıhtılaşma ya da spermlerde sorun olup olmadığı nasıl kontrol edilmez aklım almıyor.

Evet anladım dr bana da dedi rehim filminden sonra, ama benim şekil bozukluğu için değil de miyom vardı onun yerini tam tesbit etmek için yani miyom ameliyatı gerekli mi değil mi diye bakacaktı, araya bayram girdi kaldı, yazları eşimin işi çok yoğun oluyor hastaneye zaman olmuyor bikaç ay sonra devam edeceğiz.rahim şekil bozukluğu düzeliyor mu acaba gebeliğe engelse?
Seninki ofis histeroskopi olur. Eğer almak isterse operatif histeroskopi olur. Evet düzeliyor. Benimki düzeldi :)

3 sene önce girdiği chek up a mı güveniyor eşin,sırf gitmemek için bahane üretmiş. Ayrıca dr ların hepsi eğer bayanda görünür bir sorun yoksa eşlerden test ister,bence senin dr un sana zaman kaybı yaşatıyor,lütfen eşin gitsin test versin,ayrıca 3 kere düşük yaşamışsın,sebebi araştırılmadı mı bunun? Pıhtılaşma ya da spermlerde sorun olup olmadığı nasıl kontrol edilmez aklım almıyor.
Doktor bodrumun en iyi doktorlari arasinda ona cok guveniyorum o konuda sorun olmaz diye dusunuyorum. Dusugum oldugu zaman herhangi bi test yapmadi bana. Eşimlede cok tartisiyoruz bu konuda zaten gidelim beraber diyorum. Gururuna yediremiyor heralde bende sorun yok sende sorun var diyo . Oyle yanii :( bide gittigimiz doktor ozel oldugu icin maddi durumda sikintili oldugu icin gidemiyorum gitsemde cok bisi yaptiramiyorum. 2 gun once gittigmde smear testi yapildi 130 muayene 60 smear testi. haftasonuna cikar sonuc arariz biz sizi dedi. Tuplerde tikaniklik oldugu ciksa keske testte :( bu ayda kalmazsam artik jeli birakcam hsg cektircem. Belkide yaptigim dusukler tupleri tikamistir :(

Arkadaslar bir soru sormustum ama sagolsun kimse cevap vermedi :( Bu preseed ise yariomu cidden kimler kullanabilir? Ovulasyon kullanalardan bilgi istemistim :(

Arkadaslar bir soru sormustum ama sagolsun kimse cevap vermedi :KK43: Bu preseed ise yariomu cidden kimler kullanabilir? Ovulasyon kullanalardan bilgi istemistim :KK43:
Cogu kadin bunu kullanipta hamile kalmis hayatim. Eger tuplerinde bi tikaniklik vs. Baska bi sorunun yoksa ise yariyo. Birinci yada ikinci denemede hamile kaliyolar. Tabi bi yandanda nasip kismet isi allah ol derse oluyoo :) bende kullandim bu ay bakalim 1 hafta var adetime. Ama benim tuplerde tikaniklik var galiba onun icin pek umudum yok :)

Damla hanim verdigin bilgi icin tsk ederim benim aklıma takilan bu kimyasal degilmi etkilemesin spermleri felan bebegide etkiler mazallah bi soru isareti kaldi aklimda

Canim kimyasal denmez aslında. Spermlere zarar vermenin aksine sperm dostu bir kayganlastirici. Bayanlarin vajinal akintisiyla uyumlu olduğundan spermlerin daha rahat yüzmesini sağlamakta. Sonuçta yumurtlama döneminde vajinal akintinin artmasida spermlerin daha iyi yüzmesini sağlamak. Bebegede bi zarari olmaz. Çünkü JEL rahim agzindan içeri giremiyorki. Özet olarak vajinal akintin olarak düşün ve spermlere zarar vermeden onlqrin rahat hareket etmesini sagliyor. İstersen resmi sitesine girip daha ayrintili bilgi edinebilirsiniz.
Damla hanim verdigin bilgi icin tsk ederim benim aklıma takilan bu kimyasal degilmi etkilemesin spermleri felan bebegide etkiler mazallah bi soru isareti kaldi aklimda

Merhaba

Merhaba, eşinde problem olduğunu bildiğin halde neden çektiriyorsun ki ? Bencede çektirme ağrıya gelecek olursak valla herkesin çektirdiği hgs aaynı değil mi anlamadım, benim çok ağrı oldu ve çok korkuyordum anestezi isteyin nasıl anestezi olmadan yapıyorlar aklım almadı, ya dayanırım diyorsanız 5 dk bişey aslında bitince de birşey yok muş gibi oluyor ince sızılar dışında, yapılırken dikkatli olun kıpırdamayın yoksa 2. defa aynı acıyı çekersiniz
Teşekkür ederim cevabın iz için fakülte olduğundan dolayı anestezi ile yapmıyorlar mis annem de kızdı zaten eşinin tedavisi bitsin sonra bak o ise durup dururken sende de bi sıkıntı çıkmasın diyor malum radyasyon verdikleri için annem çok kizdi

arkadaşlar bende uzun süredir takipteydim sizi.yeni üye oldum. bende bu ay preseed sipariş ettim elime ulaştı.3 yıldır sebepsiz infertilite var 2. için uğraşıyorum bu ay benide listenize eklermisiniz.bat 20 eylül. bu ay incir kuru de yapıyorum.ayrıca 1 aydırda hayıt çayı içiyorum bakalım bu ay ne olacak

arkadaşlar bende uzun süredir takipteydim sizi.yeni üye oldum. bende bu ay preseed sipariş ettim elime ulaştı.3 yıldır sebepsiz infertilite var 2. için uğraşıyorum bu ay benide listenize eklermisiniz.bat 20 eylül. bu ay incir kuru de yapıyorum.ayrıca 1 aydırda hayıt çayı içiyorum bakalım bu ay ne olacak
inşaalllaahhh tez vakitte hayırlı haberleriniz alırız :)

tesekkur ederim kimyager. sen ne zamandır bekliyosun pressedi nne kadardır kullanıyosun

Bak canım
Doktor bodrumun en iyi doktorlari arasinda ona cok guveniyorum o konuda sorun olmaz diye dusunuyorum. Dusugum oldugu zaman herhangi bi test yapmadi bana. Eşimlede cok tartisiyoruz bu konuda zaten gidelim beraber diyorum. Gururuna yediremiyor heralde bende sorun yok sende sorun var diyo . Oyle yanii :KK43: bide gittigimiz doktor ozel oldugu icin maddi durumda sikintili oldugu icin gidemiyorum gitsemde cok bisi yaptiramiyorum. 2 gun once gittigmde smear testi yapildi 130 muayene 60 smear testi. haftasonuna cikar sonuc arariz biz sizi dedi. Tuplerde tikaniklik oldugu ciksa keske testte :KK43: bu ayda kalmazsam artik jeli birakcam hsg cektircem. Belkide yaptigim dusukler tupleri tikamistir :KK43:
Canım çok pahalıymış sizinki yaaa,ben de özelde smear yaptırdım ama sadece 5 TL ödedim. Muayene de 30 TL. Iyi bir Dr olsa sana eşin gelsin der ve düşük yapınca bakalım pıhtılaşma sorun mu var derdi. Eğer hamile kalmışsan tüplerde kapalılık yoktur. Genelde ya pıhtılaşma ya da spermlerdeki sorundan olur düşük. 3 kere düşük yapmış ve sebebi ne diye araştırmayan Dr a değil 130 tl 1tl bile para vermem ben. Devlet hastahanelerini küçümsememek Lazım eşin gidip test vermeden hsg çektirme zaten eşinde sorun yoksa çıkar ortaya ama bence eşinin sperm morfolojisi bozuk ve sen o Yüzden düşük yapıyorsun. Bak kocana söyle aklını başına alsın sorun sende demeyi biliyor çocuk istemeyi de biliyor o zaman tıpış tıpış test vermeye de gidecek. Ama benim tahminime göre eşinin sperm morfolojisi bozuk!!! Ihmal etmeyin lütfen,unutmayın ki düşük sebebi sağlıksız spermden kaynaklanır. Bunu da bu gruptaki hemen hemen herkes bilir...

Doktor bodrumun en iyi doktorlari arasinda ona cok guveniyorum o konuda sorun olmaz diye dusunuyorum. Dusugum oldugu zaman herhangi bi test yapmadi bana. Eşimlede cok tartisiyoruz bu konuda zaten gidelim beraber diyorum. Gururuna yediremiyor heralde bende sorun yok sende sorun var diyo . Oyle yanii :KK43: bide gittigimiz doktor ozel oldugu icin maddi durumda sikintili oldugu icin gidemiyorum gitsemde cok bisi yaptiramiyorum. 2 gun once gittigmde smear testi yapildi 130 muayene 60 smear testi. haftasonuna cikar sonuc arariz biz sizi dedi. Tuplerde tikaniklik oldugu ciksa keske testte :KK43: bu ayda kalmazsam artik jeli birakcam hsg cektircem. Belkide yaptigim dusukler tupleri tikamistir :KK43:
Canım çok pahalıymış sizinki yaaa,ben de özelde smear yaptırdım ama sadece 5 TL ödedim. Muayene de 30 TL. Iyi bir Dr olsa sana eşin gelsin der ve düşük yapınca bakalım pıhtılaşma sorun mu var derdi. Eğer hamile kalmışsan tüplerde kapalılık yoktur. Genelde ya pıhtılaşma ya da spermlerdeki sorundan olur düşük. 3 kere düşük yapmış ve sebebi ne diye araştırmayan Dr a değil 130 tl 1tl bile para vermem ben. Devlet hastahanelerini küçümsememek Lazım eşin gidip test vermeden hsg çektirme zaten eşinde sorun yoksa çıkar ortaya ama bence eşinin sperm morfolojisi bozuk ve sen o Yüzden düşük yapıyorsun. Bak kocana söyle aklını başına alsın sorun sende demeyi biliyor çocuk istemeyi de biliyor o zaman tıpış tıpış test vermeye de gidecek. Ama benim tahminime göre eşinin sperm morfolojisi bozuk!!! Ihmal etmeyin lütfen,unutmayın ki düşük sebebi sağlıksız spermden kaynaklanır. Bunu da bu gruptaki hemen hemen herkes bilir...

Cevabin icin cok tesekkr ederim hayatim . Baktim doktora gitmiyo bende bu jeli deniyim dedim. Belki bi ise yarar. Ise yaramazsa sorunu gene kendimde ararim zaten :( smear testimin sonucu cikmis az once aradilar. Temiz dedi ama enfeksiyon var dedi. Biteral diye bi ilac verdi onu kullancakmisim. Antibiyotikmis. Suan hamilelik belirtilerinin hepsi var. 6 gun kaldi adetime. Goguslerim 10 gundur sis ve dolgun. Sari akintimda var . Bilmiorum bakalim adet olursam eger kullanicam ilaci ne olur ne olmazda film cektirsemmi diye dusunuyorum :( ama ilk defa cektircem korkuyorum.

aXhi aXhi ilk ay değil canım.SAT28 Temmuzdu.Bu ay böyle bir haber aldık,ben de bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum şaşırdım açıkçası.sağlıkla tamamına ereriz inşallah :KK48: Preseedi normal kayganlaştırıcı gibi kullandım ve yumurtlama takibi yapmadım.Faydası olup olmadığına karar veremiyorum çünkü çok yeniydi belki kullanmasam da nasip olacaktı ama psikolojik olarak rahatlattığı kesin.Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.

Cevabin icin cok tesekkr ederim hayatim . Baktim doktora gitmiyo bende bu jeli deniyim dedim. Belki bi ise yarar. Ise yaramazsa sorunu gene kendimde ararim zaten :KK43: smear testimin sonucu cikmis az once aradilar. Temiz dedi ama enfeksiyon var dedi. Biteral diye bi ilac verdi onu kullancakmisim. Antibiyotikmis. Suan hamilelik belirtilerinin hepsi var. 6 gun kaldi adetime. Goguslerim 10 gundur sis ve dolgun. Sari akintimda var . Bilmiorum bakalim adet olursam eger kullanicam ilaci ne olur ne olmazda film cektirsemmi diye dusunuyorum :KK43: ama ilk defa cektircem korkuyorum.
Bak canım,enfeksiyon her bayanda vardır az ya da çok. Ama bana göre eşinde sorun var,eğer çektirisen boş yere çektirip hem maddi hem de fiziki olarak rahatsızlık duyacaksın. Muayene ücreti 130 olan bir yerde hsg 1000 tl den aşağı değildir. Eşinde morfoloji bozukluğu olduğundan eminim neredeyse,yoksa 1 değil 3 kere düşük yaşamazdın. Senin yerinde olsam eşime dr seni çağırdı,bendeki enfeksiyonun sebebi senin spermlerinde sorun olmasından kaynaklanırmış dersin. Erkekler bayıla bayıla gitmez,ben eşim de test vermekte çok zorlanıyor ama mecbur yaptırıyor. ama anlamadığım aptal dr un nasıl olur da 3 kere yaptığın düşüğünü araştırmaz ve eşinin durumuna bakmadan sana hsg önerir aklım almıyor. Böyle dr ların olduğunu duydukça boğazlayasım geliyor. Peki sen sormadın mı ya ben niye düşük yapıyorum diye.

Cevabin icin cok tesekkr ederim hayatim . Baktim doktora gitmiyo bende bu jeli deniyim dedim. Belki bi ise yarar. Ise yaramazsa sorunu gene kendimde ararim zaten :KK43: smear testimin sonucu cikmis az once aradilar. Temiz dedi ama enfeksiyon var dedi. Biteral diye bi ilac verdi onu kullancakmisim. Antibiyotikmis. Suan hamilelik belirtilerinin hepsi var. 6 gun kaldi adetime. Goguslerim 10 gundur sis ve dolgun. Sari akintimda var . Bilmiorum bakalim adet olursam eger kullanicam ilaci ne olur ne olmazda film cektirsemmi diye dusunuyorum :KK43: ama ilk defa cektircem korkuyorum.
Jeli kullan kullanmasına,hsg de çektir istersen ama hamile kalsan yine düşük yapmayı göze alabiliyor musun onu merak ettim. Eğer gerçekten sağlıklı bir çocuk sahibi olmak istiyorsan eşini ikna etmelisin. tüpü kapalı hiçbir bayan değil 3, 1 kere bile hamile kalamaz,kalsa bile dış gebelik olur ama seninki öyle değil bunu dr söylemedi mi? Eğer eşinde sorun var sa ki bence var boşuna zaman kaybetmiş,para kaybetmiş sağlığını ve psikolojini bozmuş olacaksın. Eşin sorun sende dedi diye evet sorun bende diyecek kadar ezdirme kendini,kocan madem bende sorun yok diyor o zaman gayet rahatlıkla gitmeli dr a. ya sorun kocandaysa ve sen zaman kaybediyorsan???

Back
X