Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cnm mrb bnm kırmızılar geldi sonra ki tarih 23 eylül randevu alabilirsem yarın salı hsg çektircem bi doktorla tanıştım süper biri benden film istedi önümüzdeki adette tedaviye başlicam inş sonuç alırım Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım eşimin abisinin normal yolla olmamış,bir aşılama iki tüp bebekten sonra olmuş şimdi ikizleri var,rşim de ya hemen olmazmış zaten deyip duruyordu ama dr um sende bir sorun yok deyince eşimde hemen üroloğa gitti ve sonucu öğrendik. Benim henüz yok,eşim tedavi aşamasında çünkü.

aXhi canim tatildeydim giremedim buralara zaten hiçbirşey olduğu yok rahim filminden sonra şans yüksek denildi 1 ay boyunca tatilde aklimin ucundan bile gecmedi ama yok yok yok üstelik adet duzenlerim iyce bozuldu 23 günde geldi son iki aydır artik hic umudum kalmadi stres dediler 1 ay hic dusunmedim yine olmadi galiba bu mutluluğu hic yasayamayacagim ben yeni Bat 13 eylül tabi hic umudum yok düzensizlik için dr gidesimde yokcok yoruldum artik sende durumlar nasil

Anladim canim ama abimin tedavilik birşeyi yokmuş sorunun çoğu eltimde hem prolaktini yüksek hemde triodi yüksekmiş ilaç kullanmiyo 4 yil boyunca tedavi gördü artik bi süre hiç birşey yapmiycam diyo bekliycem olmazsa sonra yine başliycam diyo. Ama biz gidicez eşimle ne gerekiyosa yapicam aşilama tüp bebek.. Inşallah hayirlisi olur hepimiz için canim

Üzülme sakin Rabbim kuluna sah damarını an daha yakın kulunun neye ihtiyacı olduğunu nasıl daha mutlu olacağını biliyor şimdiki dar sonuca değil gelecekteki büyük sonuca bakalım bende 2 yıldan fazladır anne olmayı bekliyorum ama hersey nasip hayır isteyelim hayır olsun inşallah

canım tatildeydim kusura bakma cevap yazamadım.
ben tatilimin 3.günü 24 ağustos ta regl oldum ne yazık ki bu ayda olmadı.
yeni bat 20 Eylül.

arkadaşlar bat ne sat ne anlamadım preseed bende aldım ovalüasyon setide daha bu konularda tecrübesizim çok olsun istiyorum ama neler yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar bat ne sat ne anlamadım preseed bende aldım ovalüasyon setide daha bu konularda tecrübesizim çok olsun istiyorum ama neler yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
canım BAT= BEKLENEN ADET TARİHİ
SAT= SON ADET TARİHİ
mesela, diyelim en son 30 Ağustosta adet oldun SAT 30 Ağustos, 30 günde bir adet olduğunu düşünsek BAT: 30Eylül oluyor.

kendinden biraz bahseder misin? yaş, kaç yıllık evlisin, ne kadardır istiyorsunuz? herhangi bir problem var mı? tedavi oldun mu hiç?

29 yaşındayım 2 yıllık evliyiz yaklaşık 6 aydır istiyoruz fakat olmadı yumurtalıklarımda sorun çıkmadı dr gittim eşimdede bi sorun yok ama adetim düzensiz yani şöyle düzensiz 26 günde bir oluyorum fakat mesela temmuzun 24 adet oldum sonra ağustosun 18 inde oldum eylülünde 12 sinde bekliyorum reglimi o yüzden ovülasyon testlerinden aldım 12. gün c cizgisi biraz belirgindi ama 13. gün neredeyse görünmeyecek kadar silikti bu günde akşam tekrar bakıcam jelide kullandık ama artık çok takmaya başladım neler yapabilirim

ve bu gün 14. gün bakalım akşamki sonuç nasıl çıkacak testi yaptığımda size foto atacağım

canım sen adetinin 9.veya 10. günü en geç yapmaya başla bence tam yakalayabilmek için. hem daha 6 ay olmuş bence o kadar stres yapma. hem hiç problemde yoksa ilişkini rahat yaşa. sadece bir gün dolu bir gün boş olacak şekilde olmasına özen göster. ilişkiden sonra hemen kalkma, en az yarım saat ayaklarını dik, poponun altına yastık koy uzan. başkada hiç bişey yapma. rahat ol canımm

aynen 9. günü başladım yapmaya atlamayayım diye dediklerinin hepsini yaptım hatta hiç kalkmadığım bile oldu ama yine hüsran dr yumurtamda sorun olmadığını söyledi ama tüplerime baktırmadım biraz utangacım dr gitmeye çok çekiniyorum korunmaya bırakalı 6 ay oldu testlerde garip anlayamadım bu akşam yaptığım testi atayımda sende bi baksan artık bunlara yoğunlaştım bakalım bu ay ne olacak inş olur artık...

tamam canım bakarım tabikide. ovu testini asıl yapıyorsun bi anlat bakemmm

2 saat sıvı tüketmiyorum 4 damla kullanıyorum testte doğru mu acaba kimyager1508
tatlım şimdi ben sana nasıl yaptığımı söyleyeyim. ben günde 1 kez yapabiliyorum. o da şöyleki; en geç saat 13:00'te ne içeceksem içiyorum. saat 14:00'te wc'ye gidiyorum. sonra 17:00'ye kadar hiç sıvı tüketmiyorum. ve 17:00'de testimi yapıyorum. bende 3-4 damla kullanıyorum. ama sen saatlerde değişiklik yapabilirsin kendine göre. önemli olan hergün aynı saatte ve aynı düzende yapman. yoksa renkleri doğru kıyaslayamazsın, seni yanıltır.

Canim cok tsk ederim ayni saatte yapmiyordum ben o yuzden sanırım renk sikintim neyse bakalim bu gun 14. Gun birazdan eve gecince yapacagim ins bu ay kacmamistir kacsa bile 12 sindeki azdq koyu olsa degerlendirdik jel ile birlikte olmasa su anda cizgim silik cikti sabahki bakalim aksam ne olcak durum pek bisi kacirmadim herhalde

Merhaba canim
Çoook zaman oldu ben foruma girmeyeli hatirlarsin bekki.
ne var ne yok guzek haber var mi preseed e devam mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…