Amin inşallah ne güzel hamile kalabiliyorsun biz bir yıldan fazladır uğraşıyoruz birbirimize dua edelim rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimizeArkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum ama yeni yazıyorum. Eşimin sperm sayısı 1 Milyondu bu nedenle tüp bebek yaptık ilki tuttu ama 5.ayda bebek karnımda öldü. Sonra tekrar tüp bebeğe gitmeye hazırlanırken 2014 de kendiliğinden hamile kaldım. Eşim o sürede marankinin macununu, keçiboynuzu kürü ve evicap kullandı. fakat doktorların bilgisisliğinden dolayı 7. ay yine kan pıhtılaşmasından bebeğimi kaybettim. 6 ay araverdikten sonra 4 aydır deniyoruz bebeğimiz olmadı. Eşimin spermleri bu kürleri kullandıktan sonra 1 milyondan 5 milyona yükseldi sonrasında hamile kaldım zaten. Şimdi 1 aydır proxed plus,evicap ve 4 aydır keçiboynuzu kürü kullanıyor fakat hamile kalamadım.Son denememizde preseed jel kullandım ama doğru uygulayabildim mi bilmiyorum. İnşallah allah hayırlı evlat nasip eder.
adetine kaç gün var?Arkadaslar son 10 gun cok heyecanliyim reglime dair hic bir belirti yok ustune kustum ve tansiyonum dusuyor surekli tansiyon aleti ile gezinir oldum takip amacli 9-3 yada 9-5 arasi gidip geliyor normalde 11 falandi kan testi icin gitsem mi acaba yoksa daha beklesem mi
canım daha çoookkkk erkennn. bende senle aynıyım. sanırım biraz daha beklemeliyiz. ben pazartesi idrar testi yapmayı düşünüyorum. idrarda görmeden de kanda baktırmıcam canımm10 gun var canim
Bence olur normal yolla olduysa rahat ol kafana takma ve jeli ovu testı ile kullanboşuna derken tür bebeğe zaman kaybetmeden gitmelimiyim anlamında söylüyorum
Sende ne var ne yok hiç gorunmedin
İlk defa bu ay iki kere kullandık ve yum çatlama ve sonrasına o yüzden biraz umudum olsa da olmayacağını hissediyorum kendimi dinlememeye bakalım 5 eylül bekliyorumEvet canım, pek giremiyorum bu sıralar. İşler oldukça yoğunlaştı akşamları da pek fırsat bulamıyorum ne yazık ki
Ben hala beklemedeyim. Regl beklediğim günde gelmeyince evde ovu testi bulup denemiştim ve pozitif görmüştüm (Ekte). Yüksek ihtimalle benim yumoş yine geç çatladı.
Birazdan komşum benden daha fazla merak ettiğinden gebelik testi alıp getirecek var mı yok mu diye deneyeceğiz ama nedense pek bir ümidim yok.
Sende ne var ne yok canım?
hiçbir belirtim yok henüz tatlımmBende erken diye dusundum o yuzden yaptirsam mi diye muallakta kaldim pzt bende erken test yapmayi düşünüyorum en mantiklisi sanirim oyle bide belirti var mi benim kasiklarimda da bi gerilme var bi siskinlik var midemde de ara sira yanma oluyor ayyyyy gecmiyo su gunler yaaaa
İlk defa bu ay iki kere kullandık ve yum çatlama ve sonrasına o yüzden biraz umudum olsa da olmayacağını hissediyorum kendimi dinlememeye bakalım 5 eylül bekliyorum
adetin düzenli midir? periyodun kaç gün?Benimkisi biraz karisik oldu 12. Gun ovu testinde ikinci cizgiyi gorduk ama digeri kadar kirmizi degildi 3 ml preseed le degerlendirdik o gunu sonra 13. Gun ovu testinin ikinci cizgisi neredeyse hic yoktu anlamadim ne oldugunu ayni gun yumurtam mi catladi ki anlamadim ama hem 11. Gun preseedi kullandik hem 12. Gun hemde 13. Gun kullandik 14. Bos gectik bakalim baya belirti var ama psikolojik olarakta olabilir rabbim hayirlisini nasip etsin ins cumlemize....
Benimm bat yarinn canim :) adete dair hic bi belirtim yok :) bu ay bolca pre-seed kullandim. Ama Son 2 iliskide kullanmadim boskoydummTatlımmmm gözünaydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
@danem28 @Pontik123 @sebastianderki @ilhagu @sendenbebegimolsunesra K kucukmelek6 kızlarrrr sizde ne var ne yok? Geldi mi kırmızılar ya da çift çizgiler?
Off offf o kdarr belirti bu ayda bosuna yasamisimm benn :) kusmasaymisim bari iyiymis en azindan o kdar agri cekmezdim. Kahverengi ve cok cok acik kirmizi gelmis bisiler sanirim kirmizi karti gorcem geceyeeTatlımmmm gözünaydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
@danem28 @Pontik123 @sebastianderki @ilhagu @sendenbebegimolsunesra K kucukmelek6 kızlarrrr sizde ne var ne yok? Geldi mi kırmızılar ya da çift çizgiler?
Gercekten tam bir çileye dönüştü yaaa olsa da kurtulsak şu dertten valla anne olma isteğim bitti ya hiç çocuk sahibi olamazsam korkusu başladı yaaaBende bu ay yumoş takibi yapmadığımdan neredeyse her ilişkide azar azar kullandım. Sadece 2 ilişkide 2,5ml çektim. İnşallah bu ay kavuşuruz bebişlerimize de biter bu çile
Bazen kendimizi çoook dinliyoruz bosver mek lazım en iyisiOff offf o kdarr belirti bu ayda bosuna yasamisimm benn :) kusmasaymisim bari iyiymis en azindan o kdar agri cekmezdim. Kahverengi ve cok cok acik kirmizi gelmis bisiler sanirim kirmizi karti gorcem geceyeeboyle yerlesme kanamasi olmaz heralde dimi. Bide benim bat yarindi erken geldi ama bakalm devami olcakmi deniz seki'den hayallerimm hayall olduu sarkisini kendime armagan ediyorum bidaha ki aya kismett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?