- 5 Eylül 2015
- 617
- 339
- 23
- 35
Teşekkür ederim.Ya yine alakasiz bişey soracağım cok igrenc biliyorum ama istr gece gece taktım ya kafaya ondan gittim bu idrar kaynatma testini yaptım fokur fokur köpurdu kahve gibi bu test doğrumu acaba?
İnanma öyle şeylere. Varsa test yaparsın çıkar cis kaynatmakta neymişTeşekkür ederim.Ya yine alakasiz bişey soracağım cok igrenc biliyorum ama istr gece gece taktım ya kafaya ondan gittim bu idrar kaynatma testini yaptım fokur fokur köpurdu kahve gibi bu test doğrumu acaba?
Cnm eşin ve sende sorun yoksa kafana takma bekle. Bende 1 sene bekledim neler neler denedim her ay yumurta kontoru yaptırdım olmadı. Temmuz ayında 1 kere iliskiye girdik (babam kanser için ameliyat olmustu) normal sperm yakan jelle tek seferde kaldım. Ama kafamdan silinmistiYa ne güzel hayırlı olsun. Hepimize nasip olur insaAllah ...
Kızlar sizinde fikirlerinizi bekliyorum :-*
Hosgeldin drun seni takip etmesi gerekliydi taki yumoslarin catlayana kadar klomenle kiste cevirme ihtimali yuksek inşallah bebis habercisidir adet tarihini bekle olmazsan vakitlice dr görün 5 ay kist savaşı verdim son 3 aydir dr gitmiyorum belki halada var preseede gelince konunun ilk sayfasini oku yeterince bilgi ve hamilelerin listesi var zaten topikcek bununla deniyoruz inşallah vesilen olurMerhaba kızlar oh ya aktif bir yer buldum. 1 senedir bebek istiyoruz olmadibu ay klomen denedim. 13.gün gittim dr a çok güzel 3 yumurtan var dedi. Daha da çağırmadi. Eşimde de bende de herhangi bir sorun yok. Simdi 18. Günümdeyim. Bugün çok fazla sol kasigimda ağrım oldu orayı kaskatı hissediyorum. Kist mi olmuştur , bi bilgisi olan var mi?
Bir de bakınırken preseed çıktı karşıma. Önerir misiniz onu alıp kullanayim mi? Nolur bana tecrübelerinizi yazın .
Cnm eşin ve sende sorun yoksa kafana takma bekle. Bende 1 sene bekledim neler neler denedim her ay yumurta kontoru yaptırdım olmadı. Temmuz ayında 1 kere iliskiye girdik (babam kanser için ameliyat olmustu) normal sperm yakan jelle tek seferde kaldım. Ama kafamdan silinmisti
Hosgeldin drun seni takip etmesi gerekliydi taki yumoslarin catlayana kadar klomenle kiste cevirme ihtimali yuksek inşallah bebis habercisidir adet tarihini bekle olmazsan vakitlice dr görün 5 ay kist savaşı verdim son 3 aydir dr gitmiyorum belki halada var preseede gelince konunun ilk sayfasini oku yeterince bilgi ve hamilelerin listesi var zaten topikcek bununla deniyoruz inşallah vesilen olur
Ben yumos takibindeydim catlatma ignesi vuruldu iki gun sonra kontrolde catlamadigini ogrendik sonrasi 5 ay mucadele klomenle kist olusan sayisiz arkadasim var ne olursa olsun kontrol şart drun demesi gerekiyordu zaten inşallah agrilarin bebis kaynaklidirDr hic cagirmayinca ben sordum ona daha gelmeyeyim mi, iğne falan Olamıcam mi diye. Gerek yok dedi. Çok çok ii durumdaymış yumurtalarım. Tek dediği ağrı kesici falan alma sakin, bugün ve yarın sonrasında da 1 er gün arayla ilişki.
Bizde öyle yapıyoruz bakalım
Senin kistler klomen den dolayı mi oldu
Simdi ciktim dışarı yanimda annemlerle ciktik atlatip test alcam daha yapinca aticam hemen buraya icim icimi yiyor bi yanim var bi yanim yok diyor testi yapmayada korkuyorum adetin geldigide yok dua edelim pozitif ciksin
hadi canımm inşaalllaahhhhSimdi ciktim dışarı yanimda annemlerle ciktik atlatip test alcam daha yapinca aticam hemen buraya icim icimi yiyor bi yanim var bi yanim yok diyor testi yapmayada korkuyorum adetin geldigide yok dua edelim pozitif ciksin
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|---|
99 | only_time | - | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
100 | zehsel | - | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
101 | pelinedb87 | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
102 | merice35 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
103 | elizii | - | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
104 | saqelenge | 30 | İlk deneme | Kızını bekliyor 21/11/2015 |
105 | funda16 | 29 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 31 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | - | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | 33 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | - | İlk deneme | Kızını bekliyor 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | 29 | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
115 | hazalmia | 23 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
116 | sumbulce | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
117 | Eflatun1234 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
118 | umutlu20 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
119 | aryaiscoming | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
120 | gokkusagi1 | 25 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
121 | Umut29 | 28 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
122 | edss | 23 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
123 | han_i | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
124 | bestbaby | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
125 | suemer | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
126 | sebogelin | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
127 | bebekozlemicekiyorum | 30 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
128 | panikmucver | 24 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
129 | ilhagu | 28 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
130 | mugecicek | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | danem28 | - | 1. deneme | 20 Ağustos (Beklemede) |
2 | Pontik123 | 27 | 1. deneme | 25 Ağustos (Beklemede) |
3 | aXhi | 27 | 2. deneme | 28 Ağustos (Beklemede) |
4 | sebastianderki | 31 | 2. deneme | 30 Ağustos (Beklemede) |
5 | Tugcekucuk | - | 1. deneme | 10 Eylül (Beklemede) |
6 | sukret | 22 | 5. deneme | 13 Eylül (Beklemede) |
7 | mibudi | 30 | 3. deneme | 19 Eylül (Beklemede) |
8 | eylulveevren | 35 | 1. deneme | 20 Eylül (Beklemede) |
9 | rima85 | 29 | 7. deneme | 23 Eylül |
10 | mimosa00 | 23 | 2. deneme | 25 Eylül |
11 | lamb-h | 30 | 3. deneme | 26 Eylül |
12 | sendenbebegimolsunesra | 26 | 5. deneme | 28 Eylül |
13 | muserref45 | 29 | 1. deneme | 30 Eylül |
14 | demir6133 | 27 | 4. deneme | 1 Ekim |
15 | keklik_58 | 27 | 3. deneme | 9 Ekim |
16 | kimyager1508 | 29 | 5. deneme | 10 Ekim |
17 | Frdaa | 26 | 1. deneme | 10 Ekim |
18 | bir-umut | 25 | 3. deneme | 11 Ekim |
19 | firstjiffy | 27 | 3. deneme | 14 Ekim |
20 | LEMANEM | 29 | 2. deneme | 15 Ekim |
21 | limos | - | 2. deneme | 15 Ekim |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | SNOWLAND | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
2 | nehirimmm24 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
3 | simayus | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
4 | enbisevdigim | 31 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
5 | daisy3406 | 31 | 2. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
6 | xpreiaZ | 27 | 1. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
7 | anatolya9 | 39 | 1. deneme | Histeroskopiyi bekliyor |
8 | aybirgen | 28 | 3. deneme | Kist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek |
9 | firuze89 | 25 | 5. deneme | Bebiş haberleriyle aramıza dönecek |
Onu zamanla öğreniyosun cnm bi anda olmuyo zaten. Negatif leri göre göre bosvermeye başlıyosun artikEvet herkes bunu söylüyor kafandan at diye. Keske kolay olsa
Simdi ciktim dışarı yanimda annemlerle ciktik atlatip test alcam daha yapinca aticam hemen buraya icim icimi yiyor bi yanim var bi yanim yok diyor testi yapmayada korkuyorum adetin geldigide yok dua edelim pozitif ciksin
Kesinlikle söylediğine katılıyorumOnu zamanla öğreniyosun cnm bi anda olmuyo zaten. Negatif leri göre göre bosvermeye başlıyosun artik
Sen hala olmadın mi ben bir hafta sonra nerdeyse ikinci kez olacam kız hadi yapın da bayramdan önce bi bayram yapalimAyyy hadi güzel haberler ver bize. Dualarım seninle canımBenimde hiç cesaretim yok gidip test alıp yapmaya.
Onu zamanla öğreniyosun cnm bi anda olmuyo zaten. Negatif leri göre göre bosvermeye başlıyosun artik
Kizlar meraba testi yaptim sonuç koca bir hayal kırıklığıçok kötü durumdayım Allah'im sabir ver tum umutlarim tukeniyor yavas yavas yine olmadi yine ve korkarimki bu gecikme kiste bagli olabilir icim yaniyor hic bisey hafifletmiyor
2.5yillik evliyim evlendigimden beri çocuk istiyoruz 2014 kasimda gebelik oluştu 10 haftalikken kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum 9 ay oldu tum dengelerim bozuldu kistler olustu son 3 aydr dr gitmiyorum iki aydir 23 gunde bir oldum bugün 31.gundeyim normal dongulerim ise 28 gunde bir artik cok yoruldum yiprandim zaten kurtaj mahvetti yerini doldurmak icin cabaliyorum ama yok yok yok olmuyor kafayi yemek uzereyimKaç gün geçmişti ki ? Ne zamandır istiyordun sen bebeküzülme Rabbim hayırlı zamanı biliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?