- 5 Eylül 2015
- 617
- 339
- 23
- 36
P
2.5yillik evliyim evlendigimden beri çocuk istiyoruz 2014 kasimda gebelik oluştu 10 haftalikken kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum 9 ay oldu tum dengelerim bozuldu kistler olustu son 3 aydr dr gitmiyorum iki aydir 23 gunde bir oldum bugün 31.gundeyim normal dongulerim ise 28 gunde bir artik cok yoruldum yiprandim zaten kurtaj mahvetti yerini doldurmak icin cabaliyorum ama yok yok yok olmuyor kafayi yemek uzereyim
Canim rahim filmi çekildim temmuzda her iki yumurtalik ve rahim temiz olmasi gereken gibi çıktı esim test verdi 100 uzerinden 85 dedi takviye icin bi ilac kullaniyor adini tam hatirlayamadim sorun adet dongulerim bozuldu kist surekli tekrarliyor dr surekli devam edelim diyor canim cok sıkkın biraz cesaretim olsa direk tupe gecmek istiyorum ama ya olumsuz olur iyce yikilirsam diye korkuyorum kendi ic dunyamdan etrafimda cocuklu mutlu ailelerden benden sonra evlenip cocugu olanlardan eee 3 yil olcak daha gezmeye doymadinizmi diyenlerden her ay hüngür hüngür aglamaktan bebek magazalarnn onunden boynu bükük gecmekten her bebek cocuk gordugumde icime gozyasi akitmaktan bıktım yoruldum kesinlikle isyan etmiyorum ama gucum tukeniyor artikAma bir sorun yok sanırım dimi. Canım bak ne dicem; bende daha önce hic duymamistim. Rahim dönmesi diye bisi var. Rahim çekme de diyorlar. Bilmiyorum sen duydun ya da baktırdın mi hic kendine bu yönde ama bi de onu dene istersen.
Bana bu ay tevafuk komşum bahsetti. İstanbulda hic duymamistim. 1 senedir iskenderunda yaşıyorum. Burada bilinen bisi. Gittim kadın baktı ve uzun zamandır donukmus rahmin dedi.3 gün ona gittim. Düzelmiş insaAllah bi kaç aya kalırsın dedi. Bende bu ay hem klomen hem rahim çektirme yad adım yanı. Sonuç ne olacak bilmiyorum. Ama dediğim gibi belki ole biseydir?
Canim rahim filmi çekildim temmuzda her iki yumurtalik ve rahim temiz olmasi gereken gibi çıktı esim test verdi 100 uzerinden 85 dedi takviye icin bi ilac kullaniyor adini tam hatirlayamadim sorun adet dongulerim bozuldu kist surekli tekrarliyor dr surekli devam edelim diyor canim cok sıkkın biraz cesaretim olsa direk tupe gecmek istiyorum ama ya olumsuz olur iyce yikilirsam diye korkuyorum kendi ic dunyamdan etrafimda cocuklu mutlu ailelerden benden sonra evlenip cocugu olanlardan eee 3 yil olcak daha gezmeye doymadinizmi diyenlerden her ay hüngür hüngür aglamaktan bebek magazalarnn onunden boynu bükük gecmekten her bebek cocuk gordugumde icime gozyasi akitmaktan bıktım yoruldum kesinlikle isyan etmiyorum ama gucum tukeniyor artik
Ilk iki gün agrim oluyor ama dayanilmaz siddetli degil cogu zaman agri kesici bile almiyorum hic tanidikta yok oyle isle ilgilenn bayramdan sonra tekrar dr gideyim diyorum 3.gün testlerini filan yaptrayim bikac ay daha deneyip ya asilama ya tup dusunelim diyorum Rabbim kimseye aratma ne acisini yasat ne yokluğunu cok zor cokReglinde sancin , acın oluyor mu? Rahim donuklugu olabilir dediğim gibi.
Canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki.çevreye takmiyor gibi görünmekte çok yorucukardeşim evlendi benden sonra o bebeğini kucağına bile aldı. Bütün gözler üzerimde simdi. Müthiş baskı var. Ve çok mutsuz hissediyorum kendimi Rabbim önce göbişlerimizi sonra da kucislerimizi doldursun insaAllah :) ben umutluyum yine de olacak insaAllah en yakin zamandaa
Ilk iki gün agrim oluyor ama dayanilmaz siddetli degil cogu zaman agri kesici bile almiyorum hic tanidikta yok oyle isle ilgilenn bayramdan sonra tekrar dr gideyim diyorum 3.gün testlerini filan yaptrayim bikac ay daha deneyip ya asilama ya tup dusunelim diyorum Rabbim kimseye aratma ne acisini yasat ne yokluğunu cok zor cok[/QUOT
Hangi şehirdesin? Tup bebek ole kolay bisi değil canım. Ondan önce bunu bir soruştur derim.Bakalım bende de olumlu bi sonuç olursa inş buraya da yazarım zaten
Sakarya canim simdiye kadar hic rast gelmedim biliyorum tüp cok zor her yönden maddi manevi zorlu bi süreç ve kesinlik yok insan bi umut diyor iste bakalim bi sorusturayim cok duydum bel cekme diyolar galiba ama guvenilir biri olmali Allah muhafaza daha kotu olabilir
Sen hala olmadın mi ben bir hafta sonra nerdeyse ikinci kez olacam kız hadi yapın da bayramdan önce bi bayram yapalim
P
2.5yillik evliyim evlendigimden beri çocuk istiyoruz 2014 kasimda gebelik oluştu 10 haftalikken kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum 9 ay oldu tum dengelerim bozuldu kistler olustu son 3 aydr dr gitmiyorum iki aydir 23 gunde bir oldum bugün 31.gundeyim normal dongulerim ise 28 gunde bir artik cok yoruldum yiprandim zaten kurtaj mahvetti yerini doldurmak icin cabaliyorum ama yok yok yok olmuyor kafayi yemek uzereyim
Korkuyorum yine kist belasi varsa diye yine basa donmek istemiyorum bayram sonrasi dr yollari gozuktu bana bu ay hisetmistim gebelik var diyediger aylar hic boyle olmamisti Allah'im cok zor sabrimiza sabir katsin RabbimYok kuzum olamadım henüz ve belirtimde yok. Sadece karnımın ve göğüslerimin üzerine yatamıyorum o kadar.Hamilelikten değil de kistten gecikiyormuşum gibi bir his var içimde. Yumoşum 28 Ağustos'ta çatladı ve geçen hafta test yaptığımda yine negatifi gördüm. O yüzden bayram bitimine kadar yapmak istemiyorum. 28 Eylül'e kadar gelmemiş olursa Pazartesi kan testi yaptırıp doktora gitmeyi planlıyorum.
Canımmm üzülme nolur. Ne yazık ki hepimizin bir zamanı var. Bekle bakalım biraz daha belki de geç ya da iki kez yumurtlamışsındır.
yaptim canim bebetime marka bulabildim malesef negatif
canım bebetime ile ilgili yorumlar genelde kötü, yanlış sonuç veriyor diyorlar.bekle bakalım biraz daha. olmazsa bayram sonrası bi kontrole gidersinyaptim canim bebetime marka bulabildim malesef negatifve hala gelen giden yok korkuyorum yine kist olustu diye 32.gundeyim bugün
Evet canim ya baktim netten hic iyi seyler yazmamislar bilemedim ya bekliyorum hala geldgi yok bayram sonrasi dr gidicem inşallahcanım bebetime ile ilgili yorumlar genelde kötü, yanlış sonuç veriyor diyorlar.bekle bakalım biraz daha. olmazsa bayram sonrası bi kontrole gidersin
Canım üzülme. Rabbim anne olmayı kısa zamanda nasip etsin bize. Hem adet olmamışsın hala umut var di mi?
Acaba Elladan dolaymi bunlari yasiyorum birde bir tane oğlum var 2 yasinda esim suanda cocuk istemiyor sizce haptan dolayiki boyle de ngem bozuldu kullanan varmi bu hapi?
Amin canim amin sastim kaldim dahada yok kirmizilar bi an once gelse kist olmasin diye dua ediyorumCanım üzülme. Rabbim anne olmayı kısa zamanda nasip etsin bize. Hem adet olmamışsın hala umut var di mi?
İnşallah kist değildir canım stres yapma. İnşallah yeğenimiz yoldadırAmin canim amin sastim kaldim dahada yok kirmizilar bi an once gelse kist olmasin diye dua ediyorum
Amin canim inşallah tamda tatil girdi araya nasil gececek gunler acaba ve niyeyse icimden bi ses baska bi marka test yap diyorİnşallah kist değildir canım stres yapma. İnşallah yeğenimiz yoldadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?