- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Evet canım arefe günü 33.gunde geldi 3.gun tahlilleri yaptirmak istiyordum bu ay bayram nedeniyle olmadi 12.-14. Gun bi gidip yumos gelisimine baktirmak istiyorum bide su duzensizlik aklimi karistirdi dr gidip gitmemede kararsizim inşallah denk gelmistir bu ay mutlu haberini aliriz canim preseed siparisi verdim bende 2 ay daha kullanip birakmayi dusunuyorum
Sanki 1-2 gun daha varkızlar sizce bu test negatifmi pozitif mi ben yorumlayamıyorum hep böyle çıkıyor
Pozitif tabiki canım :)
Sanki 1-2 gun daha var
Pardon ben gebelik testi sandım canım kusura bakma
Tamam canım bugün iki gebelik oldu da burda :) seni de hemen yaptım istiyorum ki herkes olsun :))))))
Canm Çok sağol 4 -5 aydır uğraşıyoduk. Bu sefer yumurtlama zamanı 4 gün üst üste çalıştık sonra birlikte olmadık ama ben baya uzun bisikletlere fln bindim hiç ummazdım yani pek sallamadım bu sefer. Oldu inşallah. Daha kanda görmedim tabi o yüzden paniğim.canım hiç moral bozma. biçok hamileden adet olacak gibi karnım ağrıyordu diye duyuyorduk. hamişsin işte bal gibi ohhh misss darısı başımızaanlat bakalım bu ay neler yaptın, ne zaman ilişki oldu? ne kadardır istiyordunuz? Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallaahhh
İnşallah canım. Çok kafaya takmamaya çalışin. Benim eşim sürekli olmuyor olmuyor diye beni de panik yapıyordu ama doktor yok bi şey deneyin dedi. Haklı çıktı.Canim hayirli olsun tebriklerrrrRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah bizlerede dua edin
Canım tabiki pozitif ffffff hayırlı olsunkızlar sizce bu test negatifmi pozitif mi ben yorumlayamıyorum hep böyle çıkıyor
Bende gebelik zannettim yaaaaaayok canım ovulasyon bu gebelik testi olsa burda takla atıyoo olurdum kız
Canım bende 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır istiyoruz ama olmuyor işte bende sen gibiyim eşim kasımda tüp bebek yaptiran im diyor ama ozelsektorde çalıştığım için muayeneye gidip gelmek problem oluşturur diye büyük ihtimalle yaza biz de tup bebek yaptiracagizkimyager1508 hic konustunmu canim tüp bebegi drnla nasil yaklasimi iyiden iyiye bende düşünmeye başladım eşim cok erken en az 2-3 yıl deneyelim diyor ama hayal kirikliklari arttikca benim umutlu bekleyisimde tükeniyor 2.5 yillik evliyim kendimi yaşım ile teselli ediyorum Rabbim kimseye aratmasin olanlara acisini yasatmasin
canım ben mayıs ayında tüp bebek dr una gittim ramazan sonrası Ağustosta yaptırmaya karar vermiştik. sonra doktor rahimde şekilde boukluğu var dedi ve histeroskopi oldum temmuz ayında. 6 ay deneyin dedi. sonra tüp yaparız dedi. işte bu 2. ayım.kimyager1508 hic konustunmu canim tüp bebegi drnla nasil yaklasimi iyiden iyiye bende düşünmeye başladım eşim cok erken en az 2-3 yıl deneyelim diyor ama hayal kirikliklari arttikca benim umutlu bekleyisimde tükeniyor 2.5 yillik evliyim kendimi yaşım ile teselli ediyorum Rabbim kimseye aratmasin olanlara acisini yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?