Ettim canımm. . Fark etmiş mi acep. Çok şükür bembeyaz çıkmadı. Henüz adet de yok . İnşallah hamişimdir
Bi de lh da yaptım.
Ayyyy.. Çok tatlısın. Ne guzel de söyledin. İnşallah doktorlar da öyle der. Testler de koyulasarak öyle der. Jel é gerek kalmaz. Bi de eşime hap almıştım . Kargo gelmiş ama ben almaya gitmedim daha . İnşallah ona da gerek kalmazwwaaaooww süperrrr hamilesin canımmmtebrikleerrrrr
Ayyyy.. Çok tatlısın. Ne guzel de söyledin. İnşallah doktorlar da öyle der. Testler de koyulasarak öyle der. Jel é gerek kalmaz. Bi de eşime hap almıştım . Kargo gelmiş ama ben almaya gitmedim daha . İnşallah ona da gerek kalmaz
Geçen haziranda bıraktım hap kullanmayı. Bir seneyi gecti yani. . On aydan fazladır da deli gibi adet günleri stres hüsrannn aglamklar. Bu adetime de 3 gün kala test yaptım BEMBEYAZ çıktı. Nasıl ağladım hickirahickira. . Adet gunu gwlmeyince kirmizilar test yaptim Buraya foto attım işte . Anammm ben görmedim. Herkes demez mi ikinci cizgi var. Öyle yaniiiEvet ben dün dedim ya gebelik olmasa silik çizgi olmuyor hamile :) gözün aydın nasıl oldu ne kadardır korunmuyordun bize de yaz
Emodex denen hap.. Ay gerek kalmasa iade edebilirsem etcem bakalım. . Farklı olarak . Hsg rahim filmi çektirdim. . Bide 5 gün 5 Tane yani klomen hap içtim. Hangisi sebep oldu bilmiom. Ay hamis gibi konuşuyommm. . Ay değilimdir valla alınamıyom ustumeCanım o dediğin haptan bizde alcaz :) hamilesin gerek kalmıyor olmasa silik çizgide çıkmazdı ne kadardır korunmuyordun ne yaptın bu ay farklı bize de yaz
Emodex denen hap.. Ay gerek kalmasa iade edebilirsem etcem bakalım. . Farklı olarak . Hsg rahim filmi çektirdim. . Bide 5 gün 5 Tane yani klomen hap içtim. Hangisi sebep oldu bilmiom. Ay hamis gibi konuşuyommm. . Ay değilimdir valla alınamıyom ustume
Allam hamilesin deyince bi garip oluyom.. klomen ı bi doktor yazdı 4 5 ay 5 tane şeklinde kullan dedi. Sonra o doktor dan memnun kalmadım başkasına gittim. O da bu ay yumrtan seçilmiş büyümeye başlamış zaten dedi . Klomen içme dedi. Zaten hsg cekelim korun bu ay dedi. Ben de dinlemedm. Klomen içtim . Yum. Günlerini de değerlendirdim . 12 13 15 18 seklinde . Yalnız 10 15 tane olmuştur eşim klomen kullanıyordu.. yani hangisi bize yaradı yarar bilmiomEmodex den bizde alcaz bu aydan sonra klomen yumurta catlatmak için mi canım kendin mi içtin doktora sormadan nasıl bende içim hamilesin zaten :)
Allam hamilesin deyince bi garip oluyom.. klomen ı bi doktor yazdı 4 5 ay 5 tane şeklinde kullan dedi. Sonra o doktor dan memnun kalmadım başkasına gittim. O da bu ay yumrtan seçilmiş büyümeye başlamış zaten dedi . Klomen içme dedi. Zaten hsg cekelim korun bu ay dedi. Ben de dinlemedm. Klomen içtim . Yum. Günlerini de değerlendirdim . 12 13 15 18 seklinde . Yalnız 10 15 tane olmuştur eşim klomen kullanıyordu.. yani hangisi bize yaradı yarar bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?