Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
wwaaaooww süperrrr hamilesin canımmm tebrikleerrrrr
Ayyyy.. Çok tatlısın. Ne guzel de söyledin. İnşallah doktorlar da öyle der. Testler de koyulasarak öyle der. Jel é gerek kalmaz. Bi de eşime hap almıştım . Kargo gelmiş ama ben almaya gitmedim daha . İnşallah ona da gerek kalmaz

Canım o dediğin haptan bizde alcaz :) hamilesin gerek kalmıyor olmasa silik çizgide çıkmazdı ne kadardır korunmuyordun ne yaptın bu ay farklı bize de yaz

Evet ben dün dedim ya gebelik olmasa silik çizgi olmuyor hamile :) gözün aydın nasıl oldu ne kadardır korunmuyordun bize de yaz
Geçen haziranda bıraktım hap kullanmayı. Bir seneyi gecti yani. . On aydan fazladır da deli gibi adet günleri stres hüsrannn aglamklar. Bu adetime de 3 gün kala test yaptım BEMBEYAZ çıktı. Nasıl ağladım hickirahickira. . Adet gunu gwlmeyince kirmizilar test yaptim Buraya foto attım işte . Anammm ben görmedim. Herkes demez mi ikinci cizgi var. Öyle yaniii

Canım o dediğin haptan bizde alcaz :) hamilesin gerek kalmıyor olmasa silik çizgide çıkmazdı ne kadardır korunmuyordun ne yaptın bu ay farklı bize de yaz
Emodex denen hap.. Ay gerek kalmasa iade edebilirsem etcem bakalım. . Farklı olarak . Hsg rahim filmi çektirdim. . Bide 5 gün 5 Tane yani klomen hap içtim. Hangisi sebep oldu bilmiom. Ay hamis gibi konuşuyommm. . Ay değilimdir valla alınamıyom ustume

Emodex den bizde alcaz bu aydan sonra klomen yumurta catlatmak için mi canım kendin mi içtin doktora sormadan nasıl bende içim hamilesin zaten :)

Emodex den bizde alcaz bu aydan sonra klomen yumurta catlatmak için mi canım kendin mi içtin doktora sormadan nasıl bende içim hamilesin zaten :)
Allam hamilesin deyince bi garip oluyom.. klomen ı bi doktor yazdı 4 5 ay 5 tane şeklinde kullan dedi. Sonra o doktor dan memnun kalmadım başkasına gittim. O da bu ay yumrtan seçilmiş büyümeye başlamış zaten dedi . Klomen içme dedi. Zaten hsg cekelim korun bu ay dedi. Ben de dinlemedm. Klomen içtim . Yum. Günlerini de değerlendirdim . 12 13 15 18 seklinde . Yalnız 10 15 tane olmuştur eşim klomen kullanıyordu.. yani hangisi bize yaradı yarar bilmiom

Esin nasil kullanıyordu klomeni? Elinde problem mi vardi?

Evet canım bariz belli nasıl anlamadın :) maşallah herkes hamile :) hayırlı olsun

Canım bariz belli nasıl anlamadım hayret hamilesin :) maşallah herkes hamile :)

4. Denemeydi. Ovülasyon testi kullanıyordum. Bu ay yumurtlama döneminde her gün ilişkiye girdik. 4 gün fln. Sonra ara verdik. Dün ovüladyon testi yaptım önce ikinci çizgi kopkoyu çıktı. Ardından gebelik yaptım. O baya silik çıktı. Bugün de böyle çıktı ovülasyon testi de gebelik gösteriyoooorrrrrrr

Kızlar kan verdim... bekliyorum. 1 saate çıkar dediler ilk defa böyle bir şey yaşıyorm. Dua edin. Pozitif ciksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…