Canım almayiz olmaz dediler . Ben ilaç kullanıöm dedim falan doktor yemedi.. en son yatın okullar açılıo ben gelemem yarın dedim. 4 ü bulur gelmem dedim. AldilarBugün ölçüyolar mı. Ben de mi versem.
Senin bat geçti mj canım. Benim 2 gün geçti galiba . Belki de 1Hadi inşallah hayırlı haberler canım. Haber ver mutlaka. Ben de çok heyecanlıyım . Yarını beklicem.
Arkadaşlar çok merak ediyorum. Hamile miyim sizce.
Çok teşekkürler.Tebrikler canimmm sende hamilesinnn
Kizlar sonuç 43.8 Gebesiniz dediiiiiiKızlar kan verdim... bekliyorum. 1 saate çıkar dediler ilk defa böyle bir şey yaşıyorm. Dua edin. Pozitif ciksin
Vauuuvvvv süpeeeerrrrrrKizlar sonuç 43.8 Gebesiniz dediiiiii
Canım karnın ağrıyor mu seninKizlar sonuç 43.8 Gebesiniz dediiiiii
Hayırlı olsun bizlere de dua et:)Kizlar sonuç 43.8 Gebesiniz dediiiiii
Yok canım şükür ağrı yok . Senin nasıl.Canım karnın ağrıyor mu senin
canım hiç moral bozma. biçok hamileden adet olacak gibi karnım ağrıyordu diye duyuyorduk. hamişsin işte bal gibi ohhh misss darısı başımızaBenim karnım ağrıyor ayakta durunca falan. Öyle çok çok şiddetli değil ama adet beklerkenki gibiöff korkuyorum ya. Testim de pozitif ama. Benim adete daha 2 gün var. Günüm gwçince yapsaydım keşke
Canim cook sevindim Rabbim devamini saglikli bi sekilde gettirsin inşallah Allah'im bizlerede nasip eder inşallah bizede cok dua edin inşallah bizlerde boyle haberrlerle sevinirizHerkesi tek tek alintilayamadim ..canlarimmm . Sizi cok seviyorum . İnşallah güzel bı gebelik olur . Herkese .tüm isteyen herkese rabbim nasip eder
Benim karnım ağrıyor ayakta durunca falan. Öyle çok çok şiddetli değil ama adet beklerkenki gibiöff korkuyorum ya. Testim de pozitif ama. Benim adete daha 2 gün var. Günüm gwçince yapsaydım keşke
Canim hayirli olsun tebriklerrrrBenim karnım ağrıyor ayakta durunca falan. Öyle çok çok şiddetli değil ama adet beklerkenki gibiöff korkuyorum ya. Testim de pozitif ama. Benim adete daha 2 gün var. Günüm gwçince yapsaydım keşke
Çok güzel bir haber allah problem siz hamilelik ve hayırlı evlat olmayı nasip etsinKizlar sonuç 43.8 Gebesiniz dediiiiii
Evet canım arefe günü 33.gunde geldi 3.gun tahlilleri yaptirmak istiyordum bu ay bayram nedeniyle olmadi 12.-14. Gun bi gidip yumos gelisimine baktirmak istiyorum bide su duzensizlik aklimi karistirdi dr gidip gitmemede kararsizim inşallah denk gelmistir bu ay mutlu haberini aliriz canim preseed siparisi verdim bende 2 ay daha kullanip birakmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?