Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün ölçüyolar mı. Ben de mi versem.
Canım almayiz olmaz dediler . Ben ilaç kullanıöm dedim falan doktor yemedi.. en son yatın okullar açılıo ben gelemem yarın dedim. 4 ü bulur gelmem dedim. Aldilar

Hadi inşallah hayırlı haberler canım. Haber ver mutlaka. Ben de çok heyecanlıyım . Yarını beklicem.

Benim daha var. Normalde 26.sında pembeleşmeye başlardı asıl adwtim de 28-30 arası oluyordu. Senin

Benim karnım ağrıyor ayakta durunca falan. Öyle çok çok şiddetli değil ama adet beklerkenki gibi öff korkuyorum ya. Testim de pozitif ama. Benim adete daha 2 gün var. Günüm gwçince yapsaydım keşke

Benim karnım ağrıyor ayakta durunca falan. Öyle çok çok şiddetli değil ama adet beklerkenki gibi öff korkuyorum ya. Testim de pozitif ama. Benim adete daha 2 gün var. Günüm gwçince yapsaydım keşke
canım hiç moral bozma. biçok hamileden adet olacak gibi karnım ağrıyordu diye duyuyorduk. hamişsin işte bal gibi ohhh misss darısı başımıza anlat bakalım bu ay neler yaptın, ne zaman ilişki oldu? ne kadardır istiyordunuz? Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallaahhh

Herkesi tek tek alintilayamadim ..canlarimmm . Sizi cok seviyorum . İnşallah güzel bı gebelik olur . Herkese .tüm isteyen herkese rabbim nasip eder
Canim cook sevindim Rabbim devamini saglikli bi sekilde gettirsin inşallah Allah'im bizlerede nasip eder inşallah bizede cok dua edin inşallah bizlerde boyle haberrlerle seviniriz

Canim hayirli olsun tebriklerrrr Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah bizlerede dua edin

S sukret tatlım senin adet gelmişti değil mi? doktora gidecek misin? benim tahmini dün yum. günüydü. dün sabahı ve bu sabahı değerlendirdik jel kullanarak. bakalım hayırlısı.

S sukret tatlım senin adet gelmişti değil mi? doktora gidecek misin? benim tahmini dün yum. günüydü. dün sabahı ve bu sabahı değerlendirdik jel kullanarak. bakalım hayırlısı.
Evet canım arefe günü 33.gunde geldi 3.gun tahlilleri yaptirmak istiyordum bu ay bayram nedeniyle olmadi 12.-14. Gun bi gidip yumos gelisimine baktirmak istiyorum bide su duzensizlik aklimi karistirdi dr gidip gitmemede kararsizim inşallah denk gelmistir bu ay mutlu haberini aliriz canim preseed siparisi verdim bende 2 ay daha kullanip birakmayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…