cnm 2 çizginide aynı koyulukta olması geek hafi silik öıkıyo o normal ama yumurtalama oldugu zamana ikiside koyu oluyo kırmızı cnmKızlar, adetimin 4 günü bitti aslında adetim yumurtlama testi yaptım çift çizgi çıktı bu tarihte yumurtalama olması mümkün mü sizce, yumurtalama ağrımda var. Çift çizgi çıktı ikinci çizgi belirgin çok soluk değil. Acaba yumurta 1-2 gün içinde çatlıcak mı demek
cnm 2 çizginide aynı koyulukta olması geek hafi silik öıkıyo o normal ama yumurtalama oldugu zamana ikiside koyu oluyo kırmızı cnm
canım öyle diyorsun ama :) normalde bugün adetin 4.günü hala adet oluyor olmam lazım, ilişki olursa tekrar kanam olabilir diye tedirginim çünkü bu ay 1.gün adet oldum sonra kesildicnm belirginse degerlendir bu günleri kız ne olacak sanki yapın
cnm ilişki olsun ne olacakki 2 günde 1 yapın olur inşşEvet dediğin gibi olduğunu biliyorum bende ama diğer çizgiden 1-2 ton açık diyebilirim geçen ay 8.gün aynı bu şekilde çıktı sonra 10.gün iki çizgide aynı koyulukta oldu 11.gün diğer .çizginin rengi silikleşmeye başlamıştı. Anlamadım ya salak gibi oldum resmen dün yumurtlama ağrım olunca içime kurt düştü bir test yapayım dedim böyle çıktı akşama eve gidince tekrar yapıcam bakalım artmış mı
cnm ilişki olursa niye kanama olsun kicanım öyle diyorsun ama :) normalde bugün adetin 4.günü hala adet oluyor olmam lazım, ilişki olursa tekrar kanam olabilir diye tedirginim çünkü bu ay 1.gün adet oldum sonra kesildi
cnm ilişki olursa niye kanama olsun ki
cnm adet günü ama kanaman yok sadece ilk gün mü kanaman oldu.Adet günlerim yaaa
Adet günlerim yaaa
cnm adet günü ama kanaman yok sadece ilk gün mü kanaman oldu.
bide kanaman yoksa korkma belki hamailesindir cnm yerleşme kanamasıdır
Keşke öyle olsaydı canım aklıma geldi gebelik testi yaptım negatifBilmiyorum değişik birşeyler varda anlamadım canım yaaa 19unda dr a gidicem bu ay 2 yıllık doktorumu da değiştiriyorum. Tüp bebek dediği için bir kaç dr ada gösterdik hiç bir şey yok diyor, içime kurt düştü para için mi tüp bebek diyor ve verdiği ilaçlarda bna mı uygun değildi diyorum şimdi prof önerdiler ona gidicem hayırlı olur inşallah.
Sen hiç canını sıkıp stres yapma olacak İnşallahcnm bnm yaş 23 eşimin 24 bakalım bekliyoruz işte cnm
inşş cnm ama bana bi foktor ben faceden resimin attım rahim filminin bana zor hamile kalırsın dedi akşamdan beri yıkıldım resmen yaSen hiç canını sıkıp stres yapma olacak İnşallah
Nedeni neymiş?inşş cnm ama bana bi foktor ben faceden resimin attım rahim filminin bana zor hamile kalırsın dedi akşamdan beri yıkıldım resmen ya
cnm moralini bozma kist gecer esininde biz özelde yaptırdık ayrıntılı sprem testi bişey olmuyo cnm ama esinin sonuçlarına göre sana tedavi uygular doktorun cnmArkadaslar merhaba bisey sormak istiyorum bugün ilk kez muayneye gittim sol yumurtaligimda 2 tane kist oldugunu soyledi doktor ama yarin adet gunum adetlede gidebilirmis falan 3. Gün hormon testlerimi yaptrcam sonuclardan sonra bakarz dedi kistlere bide eşimden sperm testi istedi ama anladıgım kadarıyla bu testler her yerde güvenilir olmayabiliomuss siz nerelerden memnun kaldınız acabaa ? Kist konusu cok moralimi bozdu bende bu ay bu jeli kullancaktım ama sanirım biraz tedaviye ihtiyacım var
Canım hiç üzülme başka bir doktora git. Filmini göster sorun varsa tedavisi de vardır elbet. Hem sorun erkekte olunca daha zor çünkü düzelmiyor değerler. 17 aydır uğraşıyoruz biz gittiğimiz doktorlar normal yoldan zor diyorlar. Tüp bebek yaptıracağız büyük ihtimalle.ya söylemiyo doktor istanbulda önce dedim filmimi ceken doktor sagda hafif tıkanıklık var dedi acıktık dedi dedimm
doktor evet öyle dedi sonra eşimin sperm sonucunu gönderdim
doktor sorunlar zincit-ri var böyle zor hamile kalırsınız cok zor dedi
bende eşimin mi sınucları kötü dedim
oda hayır sorun sende gelnce muayne sonrası konusuruz diyo ben antepteyim benm ne sorunumm var dedim cvp vermedi daha ama asırı derece moralim bozukkk cnm anlatamam ya akşamdan beri aglıyorum yaa
ya söylemiyo doktor istanbulda önce dedim filmimi ceken doktor sagda hafif tıkanıklık var dedi acıktık dedi dedimm
doktor evet öyle dedi sonra eşimin sperm sonucunu gönderdim
doktor sorunlar zincit-ri var böyle zor hamile kalırsınız cok zor dedi
bende eşimin mi sınucları kötü dedim
oda hayır sorun sende gelnce muayne sonrası konusuruz diyo ben antepteyim benm ne sorunumm var dedim cvp vermedi daha ama asırı derece moralim bozukkk cnm anlatamam ya akşamdan beri aglıyorum yaa
evet cnm o doktorCanim danistigin doktor İstanbul da Mustafa Acet mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?