anladm cnm bnm peki tüp bebekEşimde sorun var canım. Aşılama olmadık. Harekette ve morfolojide sorun var. Aşılama olması için morfolojinin en az %4 olması gerekiyormuş. Bizim morfoloji daha düşük. Bu nedenle aşılamayı hiç düşünmedik.
var cnm tabiki 1 kez kullanıp olanlar bile var önemli olan yumurtanın catladıgı zamana yakın ilişkide bulunmak eşinde sorun yoksa bebiş daha koley oluyo cnmmerhaba kızlarr allahımm oncelıkle herkesın gönlune gore versınn bende bu ay preseed kullananlardanımm ama sıze sorumm duyan bılen varmıbenn bu jelı bayrama denk geldıgı ıcın 6.8.ve 14 gunler kullanabılıdım hastalıgımın ve 27 gunde bır hasta olan bırıyım bazende 26 neyse bu 3 kere kullandım sadece ve batıma 10 ekımmm bugun nedense ıcımden test yapmak geldııı yaptımm negetıff durmm tabıkıı erkenmı test yaptımm yanıı bırde bn 3 kere kullanmadan dolayıı hamıs kalma ıhtımalımm varmıdır sızceesabırla mınıgımı bekleyenlerdenım
o bile stres cnm bnm beklemek ama ne yapalım izim sınavımız buymuş bende bekliyorum sürekli hesaplıyorum herşeyi düşünüyorum ama olmayıncada olmuyo elimden bişey gelmiyo rabbimin ol demesini bekliyorum sabırsızlıkla bu yolda sabır ve dua cok önemli cnm bnm duan dilinden düşmesinnn inşşş bizlerde bebeklerimize kavusacagımız günleri görecezzz ben inanıyoum sedace zamanı varrrAmin canım stres yapma durumum yokta her ay bir bekleyiş içindeyim tabi ki şimdiden daha yumurtlama günümü sayıyorum evvelki gün adet oldum bu ayda bat 31 ekim bakalım hayırlısı olur inşallah.
Kaç yerde resim çektim renkler doğru çıksın die anlatamam çok heycanlym
Canim bugunu yarini obur gunu yani 3 gunu iyi degerlendir. Hadi rast gele :))
Tüp bebekte hiç yaptırmadık canım. Ama düşünüyoruz artık. Araştırmalara başladık.anladm cnm bnm peki tüp bebek
insallah canımm ınsallah canımmm sagolasınn hayırlısı allahtannvar cnm tabiki 1 kez kullanıp olanlar bile var önemli olan yumurtanın catladıgı zamana yakın ilişkide bulunmak eşinde sorun yoksa bebiş daha koley oluyo cnm
hadi hayırlısı tatlım bizde olmazsa yaza kadar tüp bebek deneyecez bakalım cnm hayırlısıTüp bebekte hiç yaptırmadık canım. Ama düşünüyoruz artık. Araştırmalara başladık.
Biz de şubat tatilinde yaptırırız galiba. Ben çalışmasaydım hemen yaptıralım derdim. Siz de bir sorun yok ama yaza kadar dene canım.hadi hayırlısı tatlım bizde olmazsa yaza kadar tüp bebek deneyecez bakalım cnm hayırlısı
cnm 14 aydır olmmuyo klomen kullandm olmadı 4 kez sonra 2 kez klomen+cat iğnesi kullnadm yine olmadı bu ay film çekildi bakalım ya jel inşş vesile olur bize bu ay olmadı gelecek aya inşşş zaten kaımda asılama düşünüyoruz hayırlısı ile zaman geciyo cnm ne yapalım kiBiz de şubat tatilinde yaptırırız galiba. Ben çalışmasaydım hemen yaptıralım derdim. Siz de bir sorun yok ama yaza kadar dene canım.
Haklısın zaman geçiyor. Canım aşılama yaptırın olmazsa eğer. Eşimin değerleri kötü olmasa ben de Aşılamayı düşünürdüm.cnm 14 aydır olmmuyo klomen kullandm olmadı 4 kez sonra 2 kez klomen+cat iğnesi kullnadm yine olmadı bu ay film çekildi bakalım ya jel inşş vesile olur bize bu ay olmadı gelecek aya inşşş zaten kaımda asılama düşünüyoruz hayırlısı ile zaman geciyo cnm ne yapalım ki
öyle cnm ama asılamada tutma ihtimali cok yüksek değil emin olamıyorum ama denek gerekiyo belki asılama vesile olur belkide asılamya gerek kalmadan olur inşşHaklısın zaman geçiyor. Canım aşılama yaptırın olmazsa eğer. Eşimin değerleri kötü olmasa ben de Aşılamayı düşünürdüm.
İnşallah normal yoldan olur. Yaş kaç canım. Eşlerde bir sorun yoksa 2 yılda normal yolla olma ihtimali %90 mış. Biraz daha bence. Tabi yaş önemli.öyle cnm ama asılamada tutma ihtimali cok yüksek değil emin olamıyorum ama denek gerekiyo belki asılama vesile olur belkide asılamya gerek kalmadan olur inşş
cnm bnm yaş 23 eşimin 24 bakalım bekliyoruz işte cnmİnşallah normal yoldan olur. Yaş kaç canım. Eşlerde bir sorun yoksa 2 yılda normal yolla olma ihtimali %90 mış. Biraz daha bence. Tabi yaş önemli.
Vitamin evicap kullandı ama işe yaramadı şimdi hormon ilaçları kullanıyor bakalım bir ay sonra kontrol var inşallah değerlerde bir gelişme olurşimdi ne kullanıyo peki cnm vitamin olarak
inşşş cnm bnmVitamin evicap kullandı ama işe yaramadı şimdi hormon ilaçları kullanıyor bakalım bir ay sonra kontrol var inşallah değerlerde bir gelişme olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?