Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bu doktor beni sinir etti diyorum sorun ne yüz yüze muayne sonrası diyo cnm o zaman sorun varsa ilk neden söylemedi evet odoktorun dediği gibi hafif tıkanıklık varmış acılmıs dedi. sorun ne diyorum tedaviyi sen yapacaksan söyleyim sen yapamayacagına göre cvp veremem aşka ssoru sormayın yüz yüze muayne sonrası diyo
ama ben 3 doktora gittim kimse sorun sende demedi bide eken doktorda herşey ylunda 3 ay bekleyelim felan dedi sol acık sag haifif tıkanıktı filimle acıldı dedi bana

Birşey olsa diğer doktorlar da bilirdi. Bazı doktorlar paragöz malesef. Bunu dile getirmek bile çok acı

Birşey olsa diğer doktorlar da bilirdi. Bazı doktorlar paragöz malesef. Bunu dile getirmek bile çok acı
ama öylede sorun varsa bile söyleyebilir dalga geciyo tedavini sen yapacaksan sorunu söyleyim diyo
yüz yüze muayne diyo o zaman sorunun ne ldugunu söylemeyeceksen neden sorun var böyle zor hamile kalırsınız diyo akşamdan beri cokk kötüyüm
ve msj eşimde okudu bana belli etmiyo ama cok üzülüyo dün 2 de uyanmış 55 e kadar hiç uyuymamış sıkıntı alıyo oda bana belli etmiyo

Ya bir doktora daha gidin neden kendinizi üzüyorsunuz?

Ya bir doktora daha gidin neden kendinizi üzüyorsunuz?
cnm eşim artık gitmek istemiyo hepsi olur bi sorun yok diyo ama olmuyo diyo
bana gitmeyelim felan diyo bakalım mecbur gidecez cnm ne yapalım jel bende sorun varsa işe yaramaz tabi

Canim bende mustafa hocanin hastasiyim. Ve şöyle söyleyeyim kesinlikle tahmin ettiğiniz gibi paragöz, alayci falan değil. Aksine hastalarına çok ilgilidir. Ve çok doğru tedavi yöntemleri uyguluyor. Özellikle rahim konusunda uzman. Bende temmuz ayinda kendisine rahim sekil bozukluğundan dolayı histeroskopi oldum. Zaten muayenede sizi o kadar çok inceliyor dinliyor ki ayrıca 4 boyutlu USG ile muayene ediyor ve sizde bi problem varsa hem kendi rahminizi hem olması gerekeni kiyaslayip gösteriyor. O kadar çok hastasi var ki saatlerce muayene için bekliyorsunuz. Bana da daha önce hic kimse rahim sekil bozukluğundan bahsetmemiştir. Sormak istediğin bisey olursa cevaplarim canimm. Ama için rahat olsun hocadan yana.
evet cnm o doktor

Canım dediğin gibi bir doktorsa arkadaşın gidip muayene olmasında fayda var. Ya öyle doktorlarla karşılaşıyoruz ki aklımıza direk para geliyor haliyle. Bu arada siz de bir değişiklik var mı? Eşinde problem vardı sanki.

kesinlikle böyle düşünmekte haklısınız canım. bende 2 yıldır uğraşıyorum. her doktor bişey yok diye söylediler. en son aslında tüp bebek için gitmiştim mustafa hocaya o zaman söyledi. ki ondan 6 ay önce başka bir tüp bebek merkezi ile de görüşmüştüm o dr da bişey dememişti. bence bi muayene olmalı. eğer ikna olmazsa o zaman başka bi plan oluşturur tabiki. canım benim eşimde sadece ileri hızlı sayı sınırda başka da bi problemi yok çok şükür. bende temmuzda histeroskopi oldum. o ayı sayma zaten ameliyat sonrası bu 2. ayım. dr 6 ay deneyin dedi. büyük ihtimal gebelik olur eğer olmazsa tüp yaparız dedi. bizde bekliyoruz işte. adete 8 gün kaldı.

İnşallah olur canım. Allah yardımcımız olsun.

günaydınnn kızlarr hayırlı cumalarrrrr rabbim dualarımızı kabul etsin inşşş şu mübarek günün hürmetine

bende hist oldum bu ilk ayım sen korundun mu hiç histten sonra ben korunmadım ama bu ay sadece iki kere çalışma yapabildik çünkü önce eşim şimdide ben acayip bir grip olduk ve ben hala atlatamadım çünkü ilaç alamıyorum hamile olduğumu sanmıyorum ama işte bir ihtimal benimde dr um mayısa kadar deneyin dedi hayırlısı bakalım ne olacak sanada geçmiş olsun canım.benimde reglime 10 gün var.13 ve 14.günler ilişki oldu bu arada.

selam kızlar hayırlı cumalar yarın bat gunum bnm test yaptımm cıkmadı bırey negatıff bugun dualarınızı beklıyorumm bebegımm benımle olur ınsallah moralımm cok bozukk hasta olacak gıbı agrımda var

Canimm ben sadece ilk 1 hafta ilişki olmadi. Sonrasında hic korumadan devam ettik.

Canim üzülme nooluurrr. Benimde 1 haftam kaldi. Ama hic belirtim falan da yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…