Ben de ağustos 15 de çekilmiştim rahim filmimi. Sen kaç tl ye çektirdin bayındırda?işte sıkıntımız bu ileri sperm hareketinde sorun var cnm ama kısmet 4 aydır deniyoruz gecen ay rahim filmi çektirdim doktor 3 ay bekleyin olur dedi ama bende jel aldım gecen ay olmadı bu ay bakalım ne olacak
3gun canim 4gun degilki :) bugunke 3gun olacak yarina dinlenmeye gececegizcanım bence bugün dinlenin,sonuçta pozitiften sonra 36.saat yumurta çatlıyor,hem eşin de dinlensin bugün,üst üste 4 gün sanki fazla gibi geldi bana. Ama tabii bebişten ziyade keyfiniz içinse ona bir şey diyemem
Canım yanlış yapıyorsun. Pozitifi gördükten 36 saat sonra çatlıyor yumurta,sen şimdi bugün çalışıp yarın çalışmazsan yumurtan çatladığında boş geçmiş olacaksın. senin bugün durup yarın çalışman lazım.3gun canim 4gun degilki :) bugunke 3gun olacak yarina dinlenmeye gececegiz
Merhaba bende bu ay ilk defa jel ile birlikte ovulasyon testi kullanmaya başladım. Hemde 2 günde bir çalışmalara devam ediyoruz. Az önce yapmış olduğum test sanırım pozitif ama dün geceyi değerlendirmiş olduk bugün ve yarında devam etsek mi sizinde yorumlarınıza ihtiyacım var.
Can'ım yaaaa anne oluyorsun anneeee
İnşallah canim benim inşallah boyle oluncami gebelik oldugu anlasiliyor ben hic bilmiyordumCan'ım yaaaa anne oluyorsun anneeee
Can'ım ama onun gebelik testlerinde silik çizgi çıkıyor. Bence seninki bu kadar koyu değildir geçen ay diye düşünüyorum. Her kadının vücudunda belli bir miktarda lh vardır zaten ama sadece yumurtlama ve gebelik durumunda böyle çıkar
Ayyyy bu bile heyecanlandırıyor insanı :))) Hadi hayırlısı bismillah diyelim senin için canım!!!!Bebeklerimmm nabersiniz yorumlarinizi bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?