Amin canım,bak bize bol bol dua edecek 2 hamile arkadaşımız daha oldu. Sizin bebişlerinizin teyzeleri biziz vallahiÇok teşekkürler kizlar Allah'im her isteyen dileyen kim varsa tez vakitte bu mutlulugu yasatsin inşallah öyle bi durumdayimki bi agliyorum bi gülüyorum ve hemen endiselerim basladi ya ilki gibi biterse sonu diye ama pozitif dusunucem kotu seyleri cagirmiycam Rabbim inşallah bu sefer saglikla almayi nasip etsin kucagimiza olmayanlarada bi an once versin
Allah hepimizden razi olsun canim benim hepimiz öyle güzel destek oldukki burda artik bitti dedigimde siz yardimima kostunuz Rabbim hepimizden razi olsun ve artik bu topikte herkesin yuzu gulsun bizde saglikli bi gebelik gecirelim inşallah "Rabbim ihmal etmez imtihan eder"canımmm olumsuz düşünmek yokkkkkkne kadar iyi kalpliymişsin ki bak duan kabul oldu ikimizde aynı anda hamile kaldık. belkide senin vesilenle ben hamile kaldım kim bilirrr??? Allah senden razı olsun
aminnn canım benimmm aminn...Allah hepimizden razi olsun canim benim hepimiz öyle güzel destek oldukki burda artik bitti dedigimde siz yardimima kostunuz Rabbim hepimizden razi olsun ve artik bu topikte herkesin yuzu gulsun bizde saglikli bi gebelik gecirelim inşallah "Rabbim ihmal etmez imtihan eder"
1p haftalikti kalp atislari durmustu canim zorunlu kurtaj oldum cok zor gunler gecirdim bu ay 11 ay olacakti esimin degerlerine drum 100 uzerinden 80 demişti promotil m forte vermişti canimcanım tekrar hayırlatmak istemem ama öncekini neden kaybetmiştin? Bir de senin eşinde sorun var mıydı?
merhaba canım. Öncelikle şunu söyleyeyim,rabbim bizleri sabır sınavıyla imtihan ediyor,her şeyin bir zamanı var diyor ve bizi bekletiyor,zamanı gelince de nasip ediyor süt kokulu yavruları. Jel düşük sebebi olmaz,çünkü sperm sağlıksızsa düşük gerçekleşir,burada jelin amacı spermlerin rahatlıkla hareket edebileceği ve spermlere zarar vermeyecek ph yapısına sahip kaygan ortamı yaratmak. Buradan çıkarılması gereken şey şu,bu jel o ortamı sağlıyor ama eğer hamile kalmayı sağlayan sperm sağlıksızsa düşük olma ihtimali var,yani düşüğün sebebi jel değil,spermdir. Eğer jel düşüğe sebep olsa jel kullanmadan düşük yapan ya da sorun olup da bebeğinden vazgeçmek zorunda olan anneler olmazdı hiç.Arkadaşlar merhaba, sizlere birşey danışmak istiyorum. Jelin bazı kişilerde düşüğe yol açtığı yazıyor. Burada yorum sayfası çok olduğu için tüm yorumları da okuyamadım böyle bir tecrübe yaşayan var mı? Tüm hormon tahlilleri, eşimin tahlilleri normal, hsg çekildim o da normal çıktı... Bu ay jeli denemek istiyorum ama bir yandan da çekiniyorum
canım benim çok zor günler geçirmişsindir eminim,bizler seni ne kadar anlıyoruz desek de o duyguyu yaşamadığımız için bilemeyiz. Rabbim hayırlı görmedi demek ki. Kafana kötü şeyler getirme,elini göbüşüne koy ve bebeğini hisset. Bu en güzel mutluluk şu an senin için. Bu arada eşinin değerleri %80 derken %80 iyiydi de mi?1p haftalikti kalp atislari durmustu canim zorunlu kurtaj oldum cok zor gunler gecirdim bu ay 11 ay olacakti esimin degerlerine drum 100 uzerinden 80 demişti promotil m forte vermişti canim
sağol canim benim Rabbim hic bir bayani bu aciyla sinamasin en kötü dusmanimi bile hep boyle dua ettim evet canim %80 iyi demisticanım benim çok zor günler geçirmişsindir eminim,bizler seni ne kadar anlıyoruz desek de o duyguyu yaşamadığımız için bilemeyiz. Rabbim hayırlı görmedi demek ki. Kafana kötü şeyler getirme,elini göbüşüne koy ve bebeğini hisset. Bu en güzel mutluluk şu an senin için. Bu arada eşinin değerleri %80 derken %80 iyiydi de mi?
Bazı yorumlarda jelin sağlıksız spermlerin de hızını arttırması sebebiyle bu spermlerin yumurtayı döllediğini yazıyor . En iyisi doktora da danışmak. Umarım RABBİM isteyen herkese en kısa sürede bebeklerine kavuştururmerhaba canım. Öncelikle şunu söyleyeyim,rabbim bizleri sabır sınavıyla imtihan ediyor,her şeyin bir zamanı var diyor ve bizi bekletiyor,zamanı gelince de nasip ediyor süt kokulu yavruları. Jel düşük sebebi olmaz,çünkü sperm sağlıksızsa düşük gerçekleşir,burada jelin amacı spermlerin rahatlıkla hareket edebileceği ve spermlere zarar vermeyecek ph yapısına sahip kaygan ortamı yaratmak. Buradan çıkarılması gereken şey şu,bu jel o ortamı sağlıyor ama eğer hamile kalmayı sağlayan sperm sağlıksızsa düşük olma ihtimali var,yani düşüğün sebebi jel değil,spermdir. Eğer jel düşüğe sebep olsa jel kullanmadan düşük yapan ya da sorun olup da bebeğinden vazgeçmek zorunda olan anneler olmazdı hiç.
Danış canım danış ama bir dr un dediğini bir dr demiyor biliyorsun. Ben sorma gereği duymadım,ama soran arkadaşlardan dr u aman sakın kullanma diyen de olmuş,kullan işe yarar diyen de. Kuruluk olan bayanlara özellikle kayganlaştırıcı öneriyor dr lar. Bu jel sağlıksız da onlar mı sağlıklıymış acaba merak konusu.Bazı yorumlarda jelin sağlıksız spermlerin de hızını arttırması sebebiyle bu spermlerin yumurtayı döllediğini yazıyor . En iyisi doktora da danışmak. Umarım RABBİM isteyen herkese en kısa sürede bebeklerine kavuşturur
amin inşş cnm bnm rabbim hepimizin yüzüne gülsün versin kuzucuklarımızı minaklarımızıBen ben ben.... 9. gunumdeyim,bu ay nasipse bende preseed kullanacagim kizlar :) Allahim hakkimizda hayirlisini versin...
cnm ya galiba hamilesin ayy cok sevindm urda hamile haberleri beni öyle umutlandırıyor ki inşş yüzün güler bu kez kavusursun sende minnagına cnm bnm
cnm benmde bugün adetin 9 günü :) yani birlikte kullanıp görücez sonucu benm adetiö 30 günde 1 oluyor cnm genelde :)Canim benim dongulerim 35-40 arasi.o yuzden sizin sonuclari benden once alacagiz.pozitif olacaklar insallah :) ama yine de birlikte bekleyelim.birbirimize guc verelim.pozitif enerjiiiiiiii......
Bizde neler neler cikmadi canim,her yeni sorunda bir digerini unuttuk :) once sperm hizi dusuklugu,sonra tek tup tikanikligi,sonra prolaktin yuksekligi... Yillar gecti kurlerle tedavilerle.. sonunda basarisiz bir tup bebek denemesi ve tup bebekten sonra preseedi duyduk.kimyager1508 de hiz dusuklugune ragmen preseedle hamile kalinca simdi daha bir umutluyum... sizin ne kadar oldu canim,sorun neydi?
kızlar kaderimiz aynı desenize bizimde tek sorun ileri hareket sorunu malesefffRabbim e şükür cnm tek sperm hareketsizliği var ama bi türlü asamiyoruz bu sorunu cnm esmin değerleri çok düşük neofortil bile icti ters etki yaptı sigara içyo 2 sendr birakamyr smdi azalttı ama yetmiyor bırakması lazm işte neler nelr yaotm bıraksn dye keci boynuzu kürü yaptm çakşır suyu evicap smdi proxxed plus içyo emodex le klomen de aldm onları vercem proxxed btsn de ya havuc suyu da yapim dyrm saraçoğlu sıkı sıkı tembigledi sigara içen e ters tepki yapyr dye yapamyrm onu @fduag
cnm bnm ya tebriklerrr NNE oluyorsun bebeğine kavustun minnagını alacaksın kucagına rabbim tamamına erdirsin inşş hayırlısı ile saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbimGunaydin kızlar gününüz hayirli olsunRabbime binlerce kez şükürler olsun umutlarimin yavaş yavaş tukenip 2 ay daha kullanip jeli birakicam deyip daha 3 gun once tup bebek merkeziyle konuşup ve sonra birden icimden bi sesin kalk test yap demesiyle soru isaretlerininn baslamasi... Rabbim inşallah kan sonucunndada pozitifi gormek hayirli saglikli evlat olmasini ve bu sefer saglikla mis kokuluma kavusmayi nasip etsin Kizlar Rabbim sizede en hayirli en tez vakitte nasip etsin inşallah
evet ya birinin dediği diğerini tutmuyor. Bizde bir sıkıntı yok sperm sayısı, hormonlar,hsg herşey normal ama olmuyor. Çok stres yapıyorum sanırım ama yapmamak elimde değilDanış canım danış ama bir dr un dediğini bir dr demiyor biliyorsun. Ben sorma gereği duymadım,ama soran arkadaşlardan dr u aman sakın kullanma diyen de olmuş,kullan işe yarar diyen de. Kuruluk olan bayanlara özellikle kayganlaştırıcı öneriyor dr lar. Bu jel sağlıksız da onlar mı sağlıklıymış acaba merak konusu.
cnm ben doktoruma danıştım bizde ileri hareket sorunu var ve dokotorum deneyin dedi zaten zararlı olsa bile cnm tüp bebek ve asıla işlemlerindede kullanılımazdı cnm rahat olBazı yorumlarda jelin sağlıksız spermlerin de hızını arttırması sebebiyle bu spermlerin yumurtayı döllediğini yazıyor . En iyisi doktora da danışmak. Umarım RABBİM isteyen herkese en kısa sürede bebeklerine kavuşturur
Şu minnak lafını duydukça planet mutfakta tatlı falan yapan pembe saçlı gıcık kadın geliyor aklımacnm ya galiba hamilesin ayy cok sevindm urda hamile haberleri beni öyle umutlandırıyor ki inşş yüzün güler bu kez kavusursun sende minnagına cnm bnm
inş cnm bnm hayırlısı ile bi tuttursaydıkHepinize teşekkür ederim:) Buradaki herkes birbirini o kadar destekliyor ki inş hepimiz yavrumuzu kucağımıza alırız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?