evet cnm duydum onu bana bi arkadas söylemişti sende dene diye adetin bitince heemn yakı kullanıyosun 3 gün kalıyomuş öyle ama cnm cok yakıyormuş belinievetttt,arkadaşlar şimdi bir şey sorcam size, Z zeynep bal duymasın panik yapar hemenyakı var ya hani şu bir yerimiz tutulursa yapıştırdığımız işte o, Onu kullanıp hamile kalanlar var,ne diyorsunuz bu konuda?
cnm onun yerine hızzı için emodex hap var kapsül ondan alın eşine vitamin takviyesiCanım biz de aktarlardan devamlı keçiboynuzu ve çakşır alıp duruyoruz.Aktar eşime"ben bi karışım yapıyorum. 15 gün kullan, hızı artar demiş." Fiyatını hatırlayamadım. 200-300 arası birşey. Balla yapıyormuş. Zaten balın kendisi 100-150 civarındaymış, safmış.
Bu ay böyle devam edelim de olmazsa önümüzdeki ay yaptıralım dedi eşim. İşe yarayacak olursa size de söylerim karışımda neler olduğunu. Şimdilik biz de bilmiyoruz.
cnm eger koyulaşma gittiyse yuymutlamışsın ama testi tekrar yapsana cnm eger öyleyse mecbur yap cnm 3 gün üst üste ): biri tutar illaki inş cnm bnmArkadaşlar eve geldim test yaptım hemen ama kafam karıştı benim test koyulaşmadı gerekirken sanki açılıyor,yumurtladım mı acaba fark etmeden? Bugün normalde çalışırız diye düşünüyordum ama Allak bullak oldum acaba yatın pozitif olacak mı yoksa yumurtladım ama test mi beni yanılttı. Eğer bugün ilişki olurda yatın yumurtlarsam 3 gün üst üste olmak zorunda kalabiliriz ama eğer yarın yumurtlama olmazsa bugünü kaçırmış olacağız dikit verin lütfen
Kızlar testlerimi gönderiyorum bakın bakalım
cnm biraz siliklermiş öğlen yaptıgına göre acaba catladı mı yumurtanKızlar testlerimi gönderiyorum bakın bakalım
Ya ne bilim ki kafam karıştı!cnm biraz siliklermiş öğlen yaptıgına göre acaba catladı mı yumurtan
cnm şöyle yap o zaman sabak ilişkiye grme imkanınız varsa öyle yap yoksa yine bi tes yapsana cnm silik çıkarsa bu gecede degerlendirme yapın cnm
o zaman cnm yarın ve diğer günü degerlendirin bugün izne ayrıldınız tatlımŞimdi tekrar teste baktım da öğlenki gibi çıkmış.
evet cm yap hergün işte bu saatlere yakınEki Görüntüle 1665661 Kzlar saat 6 da yaptm bunu napm smdi ben yarn yine saat 6 da yapcm hergün 1 tane yapyorum
kalemle nasıl zekiyim ama maşallh de cnm nazar deger bana hahahaYazıyı nasl yaziyorsunz kzlar ovulasyon testleri nin üzerine
cnm keçeli gibi ne kalmi tam bilmiyorum ondan işteKz onu blyrm hangi kalem istw bnde yazdm siliniyor allah seni napmasn güldür dün benigrpaysgl
Can'ım sen günde bir tane aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapmaya devam et. Senin pozitif olmasına daha 2-3 gün var. Stres yapmadan normal bir şekilde günaşırı çalışmalara başla 1 ml jel kullan ilişkiden önce.Eki Görüntüle 1665661 Kzlar saat 6 da yaptm bunu napm smdi ben yarn yine saat 6 da yapcm hergün 1 tane yapyorum
Can'ım cd üzerine yazılan kalemler var onunla yazdım ben. Ama bu kalemden almadan önce eyeliner var ya göz üzerine sürdüğümüz onunla yazıyordumKz onu blyrm hangi kalem istw bnde yazdm siliniyor allah seni napmasn güldür dün benigrpaysgl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?