- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Canım yarın sabah mı ilişki düşünüyorsunuz? Jeli ilişkiye girmeden 10-15 dk önce kullanman gerekiyor biliyorsun değil mi?Jeli kullanmaya basliyayım mi o.zamn yarn sabah dan başlıyorumkeklik_58
Haklısın canım, belki de ben yanlış anladım fiyatını. Daha yeni eşimin arkadaşından aldık dediğin gibi kilosu 60 tl.Nereden geldiğini, saf olduğunu biliyoruz.Arkadaşlar illa macun yapacaksanız evde kendiniz yapın,bal,zencefil,çakşır ve içinde bir sürü olan şeyle macun tarifi var,hem ayrıca kilosu 150tl ye bal olmaz,biz orginal kovandan kendi elimizle aldık hem de çıtasını (3,5-4 kg) 60 tl ye aldık,piyasada sahte çok diye şişirdiler fiyatı. Kendiniz bal alın bir yerde kendi macununuzu kendiniz yapın bence.
Canım o hapı da burada duydum. Gerçi şu an ihtiyaç yok gibi çok şükür işe yarıyor çakşır ve keçiboynuzu. Bu şekilde doğal devam edelim bakalım. Sırayla herşeyi deniyoruz,deneme tahtası olduk :) Siz emodex mi kullanıyorsunuz?cnm onun yerine hızzı için emodex hap var kapsül ondan alın eşine vitamin takviyesi
Canım 16. gün sabah yaptığın koyu akşam yaptığın biraz daha silik çıkmış. Ertesi gün yine koyulaşmış. Yani o tam koyuyu bir türlü vermemiş henüz. Sanki daha yumurtlama olmamış gibi...Kızlar testlerimi gönderiyorum bakın bakalım
Benim de bugün 11. gün ama daha yumurtlamama çok var. Canım en azından sen heyecanlara başladın :))) Bakalım benim testleri ne zaman paylaşmaya başlıycam? :)))Evt cnm.blyrm ya sabah ya aksm yarn 12.ci gün çünkü değerlendircem akıntıMDA var aksm girerim ama.ovu testi yapcm yakeklik_58
Insallah canim bende dr gittim bu gun laparoskopi yaptirmam gerektigini soyledi asilama istemistim ben once o dedi korktumBuna da şükür canım,hiç değilse gününde adet oluyoruz. canını sıkma,hepimiz buradayız,mutlu 2 haberimiz var,sırasıyla da haberler gelmeye devam edecek inşallah...
Kızlar testlerimi gönderiyorum bakın bakalım
Şimdi tekrar teste baktım da öğlenki gibi çıkmış.
hayır dün ilişki olmadı salı günü oldu hatırlarsan.Canim bence yarin daha koyulasir. Bekle bence. Dun aksam ilişki oldiu değil mi?
Can'ım dün ilişki olmadı günaşırı yapalım demiştik ya,pazar oldu,salı oldu,normalde bugün olacaktı ama yumurtlama olup olmadığı kafamı karıştırdı. Bugün boş bırakacağız yani 2 gün üst üste yapmamış olacağız.Yok yok kesinlikle cqtlamamis yarin daha da koyulasir. Bugün dinlenin.
Arkadaşım bana da laparoskopi yolu görünüyor. Çok korkuyorum ben de. Aslında anestezi ile yapıldığı için korkacak birşey yok. Çok araştırdım. İşlemden iki saat sonra evine gidebiliyormuşsun vs ama yine de korkuyorum. Benim sağ tüpüm tıkalı mı yoksa spazm geçirdiğim için kasıldığından mı tıkalı görünüyor anlayamadılar. O yüzden kesin laparoskopi.Ondan önce aşılama yapılsa da boşa gidebilir yani. Senin tüplerinde mi sorun var canım?Insallah canim bende dr gittim bu gun laparoskopi yaptirmam gerektigini soyledi asilama istemistim ben once o dedi korktum
Can'ım eşinin sayısı iyi sadece hareket ve morfoloji sorunu var. Krugere göre morfoloji %14 olmalı sizinki % 2 yani 100 spermden 2 tanesi sağlıklı. Baş boyun yazan da geriye kalan 98 spermdeki sorunun nerede olduğunu gösteriyor. Her yerde yazmıyor zaten o bazınyerlerde yazıyor bazılarında yazmıyor canımEki Görüntüle 1665743 Kızlar bakn bişey takldi aklıma burda morfoloji baş falan yzyr bide hareketlilige bakn toplam bunu biruni laboratuar nda yaptrdi esm 160 tl verdk ama düzen laboratuarnda yaptklanrda morfoloji sadce yzde 5 yazyrdu başka açıklama yokti
aXhi nerelerdesin canimmmm????
canlarim insallah yarin guzel haberler verrim size ben cok kaptirmak istemiyorum kendimi sonra uzulmiyim diye ama insanoglu icten ice umut ediyor annelik boyle bisey galiba daha gelmeden annelik icgudulerin seni ele aliyor inşallah hayirli saglikli evlat nasip eder Rabbimkimyager1508 ilk gunle kil gibi ince cizgi oluyordu gecen gün aglama krizine girip bütün sakladiklarimi cope attim resimlerini gondermek isterdim inşallah guzel haber verrm hamisim dua et buarada aXhi miz nerde ya kac zamandir gözükmüyor gelse artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?