Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
99only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015
100zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015
101pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş
102merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
103elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015
104saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015
105funda1629İlk denemeBelirtilmemiş
106Gnr84312. deneme29/11/2015
107jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015
108polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015
109paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015
110vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş
111dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş
112kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015
113Piyensesss29İlk deneme27/12/2015
114sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş
115hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş
116sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015
117Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş
118umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş
119aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş
120gokkusagi1 25İlk denemeBelirtilmemiş
121Umut29282. denemeBelirtilmemiş
122edss23İlk denemeBelirtilmemiş
123han_i-İlk denemeBelirtilmemiş
124bestbaby-İlk denemeBelirtilmemiş
125suemer40İlk denemeBelirtilmemiş
126sebogelin-İlk denemeBelirtilmemiş
127bebekozlemicekiyorum302. denemeBelirtilmemiş
128panikmucver242. denemeBelirtilmemiş
129ilhagu282. denemeBelirtilmemiş
130mugecicek-3. denemeBelirtilmemiş
131kimyager1508295. denemeBelirtilmemiş
132sukret225. denemeBelirtilmemiş

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1muserref45291. deneme30 Eylül (Beklemede)
2bir-umut253. deneme11 Ekim (Beklemede)
3limos-2. deneme15 Ekim (Beklemede)
4rima85298. deneme19 Ekim (Beklemede)
5aXhi273. deneme24 Ekim
6mimosa00233. deneme25 Ekim
7sendenbebegimolsunesra266. deneme25 Ekim
8demir6133274. deneme30 Ekim
9justicelight291. deneme31 Ekim
10laveyou-2. deneme1 Kasım
11keklik_58274. deneme6 Kasım
12LEMANEM293. deneme7 Kasım
13grpaysl-2. deneme13 Kasım

BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1SNOWLAND-2. denemeBelirtilmemiş
2Frdaa262. denemeBelirtilmemiş
3lamb-h305. denemeBelirtilmemiş
4enbisevdigim313. denemeBelirtilmemiş
5eylulveevren352. denemeBelirtilmemiş
6daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
7xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
8mibudi303. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek
9aybirgen283. denemeKist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek
10firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek

Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir. Yeni başlayan arkadaşlar listede isminiz yoksa BAT ve yaş belirtirseniz listeye ekleyebilirim.

Gelsin bebişler, dolsun göbişler

Gunaydin tatlimm. Evet evet hatirlqtim. Ama 2 gün ara çok değil sakin takma kafana olur mu? Bugün mutlaka yapan canim. Testin nasil cikqrsa ciksin.

Günaydın kizlar uzun zamandır yazamadım is yoğunluğundan ama sesiyle takip ettim sizi S sukret ve kimyager1508 bebişlerimizi hayırlı olsun hayatınıza nese getirsin her biri hayırlı sağlıklı salih evlat olsun inşallah sizin adınız çokk sevindim. Bu ay 4.aydı pressed de ama sanırım olmadı çünkü olması gereken zamanı eşim öğrendi ve psikolojik olarak bazı olumsuzluklar oldu normalde ben test yapıyordum söylemeden iliş.oluyordu etkilenmesi diye ama malesef bu ay olmadı sadece bir kez kullanabildim o da testin köyü olduğu aksam hayırlısı allahtan artık tedaviyi bırakmaya karar verdik ve akışına bırakacağım

Günaydın kaderdaşlarım,bebiş yoldaşlarım. Dün gece kociş sırnaştı ama olmaz,sen kafana takıyorsun şartlandırıyorsun kendini,psikolojin bozuluyor,kafana takmamayı öğrenene kadar psikolojini düzeltmeden olmaz dedim,haklısın aşkım dedi.(Tabii test durumlarından haberi yok) Sabah kalktım test yaptım sabah idrarıyla ne olur ne olmaz,eğer iyice silikleştiyse kociş işe gitmeden çalışma yapalım diye,test iyyyce silik çıktı,beynim uyuştu o an,suratım düştü ne oldu dedi,dedim test koyulaşacağı yerde silikleşmiş,ben sana dün yapalım demiştim dedi. O kadar takip ettim ama kaçırdım diye çok üzüldüm, Kocişin acil çıkması gerekti yani bir şey yapamadık doğal olarak,sonra bir baktım ki karnımda bir şişkinlik var,kalktım yine test yaptım bu kez daha koyu çıktı. Ohhhh dedim. resimleri koyuyorum bakın bir. zaten ne olursa olsun bugün ve yarın çalışma yapacağım!

Yanıma 2 tane test aldım öğlen yaparım diye,sonuçta bu sabah idrarıyla yaptıklarım,bakalım öğlen Nasıl çıkacak!

Eklentiler

• image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 80
  • image.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 74
Yanıma 2 tane test aldım öğlen yaparım diye,sonuçta bu sabah idrarıyla yaptıklarım,bakalım öğlen Nasıl çıkacak!
canım test düne göre daha koyu. ve sabah idrarı ile yapılan testler kesinlikle gün içinde çıkacak olandan daha silik çıkar tecrübe ile sabit. bence bugün koyu çizgiyi yakalrsın hiç strese girme tatlım olur mu?

Insallah canim bende dr gittim bu gun laparoskopi yaptirmam gerektigini soyledi asilama istemistim ben once o dedi korktum
Canım sen hsg yi anestesiz mi çektirdin? ayrıca tek tüple hamile kalan insanlarla dolu bir ortamda yaşıyorum,daha geçen hafta bir tane kızı olan ikincisi için 14 aydır uğraşan,4 ay yumurta takibi yaptıran sadece soldan yumurtlayan ve sol tüpü kapalı olan bir arkadaşımın hanilelik haberini aldım.Ona da sadece tüp bebekle olabilir ya da laparoskopi yaptırmalısın demişlerdi. Senin eşinde sorun var mıydı hatırlayamadım canım?

ilk başta o silik çizgiyi görünce çok kötü oldum,her şeyi geçtim kocanın dırdırından kurtulamazdım. ikinci testi yapınca içime su serpildi vallahi.Bakalım öğlen nasıl çıkacak,inşallah pozitifi görürüm de stresim azalır.

ya canım neden bu kadar çok para veriyorsunuz ki bu testlere? Vallahi biz burada 25-40 tl arası yaptırıyorduk,en son fakültenin androloji lab.gittik özeldeki yerlerden daha özeldi. Bence boşuna o lab.bu lab.diye kafana takıp da paranı dökme. devlette yaptırın testlerinizi.

canım ben de dün AKŞAM GİREMEDİM şimdi inceledim bencede daha çatlamamış bu geceyi değerlendirmelisin işallah bu gece bir melek gelir yanınıza 3 kişi olursunuz
Canım 3 değil hepimiz inşallah hamile kalıp bebişlerimizi birlikte büyüteceğiz. Olumlu düşün olur mu,moral bozmak yok bu topikte!!!

canım benim eşimde etkileniyor,çünkü psikolojik olarak kendilerini şartlandırıyorlar Geçen gece biz de yaşadık aynısını,ama test daha koyulaşmamıştı. Lütfen olumsuz düşünme biz ne kadar olumlu düşünüp pozitif olursak bebişlerimiz o kadar çabuk gelir. Sabretmekten dua etmekten vazgeçme,kendini yorgun hissediyorsan eğer bir süre akışına bırak. Ama hep pozitif ol.

cnm ben denemedim emodezsi ama biris tavsiye etti onunda esinin ileri hareket sorunu varmış kullanmış hamile kalmış süşmüş şimdi bu ay yine kullanmış eşi kız yine hamile o bayan bana önerdi cnm ama esim pahalı diyo almıyo yani şöyle jel aldık sürekli doktora git gel ve yeni tlf felan aldıgı için gecen ay bu ay kalsın dedi ama inşş gelecek ay alırız deneriz cnm

cnm sizde baya hareket sorunu var sen o hapı denesene cnm emodex hareketlere cok iyiymiş üroloji doktoru vermiş

Canım yarın sabah mı ilişki düşünüyorsunuz? Jeli ilişkiye girmeden 10-15 dk önce kullanman gerekiyor biliyorsun değil mi?
cnm hayır jelden 15 dakika içinde boşalma olması gerek öyle etkisi gider ben jeli kullanıyorum 5 dakika sonra başlıyo zaten bolaaana kadar 15 dakikayı geciyo eger sen jeli kullnıp 15 dakka sonra ilişki olursa cnm boşalanana kadar 25,30 dakika gecer tahmimnen iyi oku cnm 15 dakikadan sonra etkisi geciyo bence jelin kullnım klavuzundna bak istersen

hoşgeldin cnm bnm kocamannn AmİnNNNNNN diyorum cnm inşşş bizlerede nasip olur yakın zamanda hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…