Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | Durum/Tarih |
---|---|---|---|---|
99 | only_time | - | Belirtilmemiş | Kızını bekliyor. 02/09/2015 |
100 | zehsel | - | 2. Çocuk ilk deneme | Oğlunu bekliyor. 22/08/2015 |
101 | pelinedb87 | 27 | Belirtilmemiş | Belirtilmemiş |
102 | merice35 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
103 | elizii | - | İlk deneme | Kızını bekliyor. 16/08/2015 |
104 | saqelenge | 30 | İlk deneme | Kızını bekliyor 21/11/2015 |
105 | funda16 | 29 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
106 | Gnr84 | 31 | 2. deneme | 29/11/2015 |
107 | jeosevda | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 02/05/2015 |
108 | polyanna23 | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 18/09/2015 |
109 | paytipo | - | 3. deneme | Oğlunu bekliyor. 24/06/2015 |
110 | vitaminsevimli | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
111 | dilek temiz | 33 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
112 | kankamanka | - | İlk deneme | Kızını bekliyor 29/12/2015 |
113 | Piyensesss | 29 | İlk deneme | 27/12/2015 |
114 | sevgi03 | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
115 | hazalmia | 23 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
116 | sumbulce | - | İlk deneme | Oğlunu bekliyor. 05/10/2015 |
117 | Eflatun1234 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
118 | umutlu20 | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
119 | aryaiscoming | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
120 | gokkusagi1 | 25 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
121 | Umut29 | 28 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
122 | edss | 23 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
123 | han_i | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
124 | bestbaby | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
125 | suemer | 40 | İlk deneme | Belirtilmemiş |
126 | sebogelin | - | İlk deneme | Belirtilmemiş |
127 | bebekozlemicekiyorum | 30 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
128 | panikmucver | 24 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
129 | ilhagu | 28 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
130 | mugecicek | - | 3. deneme | Belirtilmemiş |
131 | kimyager1508 | 29 | 5. deneme | Belirtilmemiş |
132 | sukret | 22 | 5. deneme | Belirtilmemiş |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | muserref45 | 29 | 1. deneme | 30 Eylül (Beklemede) |
2 | bir-umut | 25 | 3. deneme | 11 Ekim (Beklemede) |
3 | limos | - | 2. deneme | 15 Ekim (Beklemede) |
4 | rima85 | 29 | 8. deneme | 19 Ekim (Beklemede) |
5 | aXhi | 27 | 3. deneme | 24 Ekim |
6 | mimosa00 | 23 | 3. deneme | 25 Ekim |
7 | sendenbebegimolsunesra | 26 | 6. deneme | 25 Ekim |
8 | demir6133 | 27 | 4. deneme | 30 Ekim |
9 | justicelight | 29 | 1. deneme | 31 Ekim |
10 | laveyou | - | 2. deneme | 1 Kasım |
11 | keklik_58 | 27 | 4. deneme | 6 Kasım |
12 | LEMANEM | 29 | 3. deneme | 7 Kasım |
13 | grpaysl | - | 2. deneme | 13 Kasım |
Sıra | Nick | Yaş | Deneme sayısı | BAT |
---|---|---|---|---|
1 | SNOWLAND | - | 2. deneme | Belirtilmemiş |
2 | Frdaa | 26 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
3 | lamb-h | 30 | 5. deneme | Belirtilmemiş |
4 | enbisevdigim | 31 | 3. deneme | Belirtilmemiş |
5 | eylulveevren | 35 | 2. deneme | Belirtilmemiş |
6 | daisy3406 | 31 | 2. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
7 | xpreiaZ | 27 | 1. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
8 | mibudi | 30 | 3. deneme | Dinleniyor, bomba gibi geri dönecek |
9 | aybirgen | 28 | 3. deneme | Kist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek |
10 | firuze89 | 25 | 5. deneme | Bebiş haberleriyle aramıza dönecek |
Can'ım dün ilişki olmadı günaşırı yapalım demiştik ya,pazar oldu,salı oldu,normalde bugün olacaktı ama yumurtlama olup olmadığı kafamı karıştırdı. Bugün boş bırakacağız yani 2 gün üst üste yapmamış olacağız.
Bende varım bende ve sanırım bu ay da olmadiSmdi bura bebişi olmayan ikimzmiyizgrpaysgl
canım ben de dün AKŞAM GİREMEDİM şimdi inceledim bencede daha çatlamamış bu geceyi değerlendirmelisin işallah bu gece bir melek gelir yanınıza 3 kişi olursunuz
Canım bugün ve yarın değerlendireceğiz inşallah.Gunaydin tatlimm. Evet evet hatirlqtim. Ama 2 gün ara çok değil sakin takma kafana olur mu? Bugün mutlaka yapan canim. Testin nasil cikqrsa ciksin.
canım test düne göre daha koyu. ve sabah idrarı ile yapılan testler kesinlikle gün içinde çıkacak olandan daha silik çıkar tecrübe ile sabit. bence bugün koyu çizgiyi yakalrsın hiç strese girme tatlım olur mu?Yanıma 2 tane test aldım öğlen yaparım diye,sonuçta bu sabah idrarıyla yaptıklarım,bakalım öğlen Nasıl çıkacak!
Canım sen hsg yi anestesiz mi çektirdin? ayrıca tek tüple hamile kalan insanlarla dolu bir ortamda yaşıyorum,daha geçen hafta bir tane kızı olan ikincisi için 14 aydır uğraşan,4 ay yumurta takibi yaptıran sadece soldan yumurtlayan ve sol tüpü kapalı olan bir arkadaşımın hanilelik haberini aldım.Ona da sadece tüp bebekle olabilir ya da laparoskopi yaptırmalısın demişlerdi. Senin eşinde sorun var mıydı hatırlayamadım canım?Insallah canim bende dr gittim bu gun laparoskopi yaptirmam gerektigini soyledi asilama istemistim ben once o dedi korktum
ilk başta o silik çizgiyi görünce çok kötü oldum,her şeyi geçtim kocanın dırdırından kurtulamazdım. ikinci testi yapınca içime su serpildi vallahi.Bakalım öğlen nasıl çıkacak,inşallah pozitifi görürüm de stresim azalır.canım test düne göre daha koyu. ve sabah idrarı ile yapılan testler kesinlikle gün içinde çıkacak olandan daha silik çıkar tecrübe ile sabit. bence bugün koyu çizgiyi yakalrsın hiç strese girme tatlım olur mu?
ya canım neden bu kadar çok para veriyorsunuz ki bu testlere? Vallahi biz burada 25-40 tl arası yaptırıyorduk,en son fakültenin androloji lab.gittik özeldeki yerlerden daha özeldi. Bence boşuna o lab.bu lab.diye kafana takıp da paranı dökme. devlette yaptırın testlerinizi.Eki Görüntüle 1665743 Kızlar bakn bişey takldi aklıma burda morfoloji baş falan yzyr bide hareketlilige bakn toplam bunu biruni laboratuar nda yaptrdi esm 160 tl verdk ama düzen laboratuarnda yaptklanrda morfoloji sadce yzde 5 yazyrdu başka açıklama yokti
Olur olurrrrrrrrrrrrr. Olumsuz düşünme,pozitif düşün canım lütfen. Bizler pozitiflikle güzel haberle almaya devam edeceğiz inşallah.Bende varım bende ve sanırım bu ay da olmadi
Canım 3 değil hepimiz inşallah hamile kalıp bebişlerimizi birlikte büyüteceğiz. Olumlu düşün olur mu,moral bozmak yok bu topikte!!!canım ben de dün AKŞAM GİREMEDİM şimdi inceledim bencede daha çatlamamış bu geceyi değerlendirmelisin işallah bu gece bir melek gelir yanınıza 3 kişi olursunuz
canım benim eşimde etkileniyor,çünkü psikolojik olarak kendilerini şartlandırıyorlarGünaydın kizlar uzun zamandır yazamadım is yoğunluğundan ama sesiyle takip ettim siziS sukret ve kimyager1508 bebişlerimizi hayırlı olsun hayatınıza nese getirsin her biri hayırlı sağlıklı salih evlat olsun inşallah sizin adınız çokk sevindim. Bu ay 4.aydı pressed de ama sanırım olmadı çünkü olması gereken zamanı eşim öğrendi ve psikolojik olarak bazı olumsuzluklar oldu normalde ben test yapıyordum söylemeden iliş.oluyordu etkilenmesi diye ama malesef bu ay olmadı sadece bir kez kullanabildim o da testin köyü olduğu aksam hayırlısı allahtan artık tedaviyi bırakmaya karar verdik ve akışına bırakacağım
cnm ben denemedim emodezsi ama biris tavsiye etti onunda esinin ileri hareket sorunu varmış kullanmış hamile kalmış süşmüş şimdi bu ay yine kullanmış eşi kız yine hamile o bayan bana önerdi cnm ama esim pahalı diyo almıyo yani şöyle jel aldık sürekli doktora git gel ve yeni tlf felan aldıgı için gecen ay bu ay kalsın dedi ama inşş gelecek ay alırız deneriz cnmCanım o hapı da burada duydum. Gerçi şu an ihtiyaç yok gibi çok şükür işe yarıyor çakşır ve keçiboynuzu. Bu şekilde doğal devam edelim bakalım. Sırayla herşeyi deniyoruz,deneme tahtası olduk :) Siz emodex mi kullanıyorsunuz?
Bu arada yumurtalarıma baktırdım bugün farklı bir doktorda. Rahim ve yumurtalıklar iyi görünüyor dedi.Yumurta takibini sordum. "Onu bu ay yapmayalım. Tüp bebek tedavisi için kullandığınız hormonlar yanıltabilir, gün değişebilir.Önümüzdeki ay yapalım" dedi. Acaba ovülasyon testlerini de mi yanıltır ki? Offf neden doktora sormak aklıma gelmez de hep "şunu da sorsaydım keşke" diye düşünürüm sonradan?
cnm sizde baya hareket sorunu var sen o hapı denesene cnm emodex hareketlere cok iyiymiş üroloji doktoru vermişEki Görüntüle 1665743 Kızlar bakn bişey takldi aklıma burda morfoloji baş falan yzyr bide hareketlilige bakn toplam bunu biruni laboratuar nda yaptrdi esm 160 tl verdk ama düzen laboratuarnda yaptklanrda morfoloji sadce yzde 5 yazyrdu başka açıklama yokti
cnm hayır jelden 15 dakika içinde boşalma olması gerek öyle etkisi gider ben jeli kullanıyorum 5 dakika sonra başlıyo zaten bolaaana kadar 15 dakikayı geciyo eger sen jeli kullnıp 15 dakka sonra ilişki olursa cnm boşalanana kadar 25,30 dakika gecer tahmimnen iyi oku cnm 15 dakikadan sonra etkisi geciyo bence jelin kullnım klavuzundna bak istersenCanım yarın sabah mı ilişki düşünüyorsunuz? Jeli ilişkiye girmeden 10-15 dk önce kullanman gerekiyor biliyorsun değil mi?
hoşgeldin cnm bnm kocamannn AmİnNNNNNN diyorum cnm inşşş bizlerede nasip olur yakın zamanda hayırlısı ileGeldim canlar geldimmmmmmm
İkinizi de tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhh!
Düzenli ilişki için bu ay ikimizde yorgun olduğumuzdan preseed kullanamadım. Kafamda bebek düşüncesi olmaması için de buraya uğramadım. Amaaaa bata yaklaştığım için en sonunda koştum geldim. İyi ki de gelmişim çooook mutlu haberler varmış.Rabbim tez zamanda bize de nasip etsin inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?