Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benım ultrasanda gözukuyor ama benım doktorum hep alltan bakıyor

ama bunları kafana takma bence cunku benım soyle oldu doktor once kasıktan ultrasonla baktı burdanda gozukuyor dedı sonra alttan bakıyım b ırde dedı ıkısındede aynı seyı goruyor cunku muhtemelen senın doktor gorduyu ıcın alttan bakmaya gerek duymamıs

klomen kullananlar topiğinde bana hayır alltan bakılır demişlerde şaşırdım.

hadi yaaaaa,oooo ben ucuz atlatmışım desenize ya canım bu aşılamayı nasıl yapıyorlar peki? Ağrı oluyor mu???
canım yumurta takibi gibi düşün sadece çatlatma iğnesinden sonra doğal ilişki yerine eşinden spermi alıp enjekte ediliyor. ama hiç ağrı sızı olmuyor. anlamıyorsun bile.

tmm yanı bence doktorun tarzıyla alakalı doktorlar bıraz guvenımızı kazansaydı bu kadar sorgulamzdık senı cok ıyı anlıyorum ama bosver herseyı kafamıza taka taka bı hal olduk gormeseydı yumurtanı sonucta bakardı neye gore ıgneyı verıcek gordugu ıcın bakmamıs bence ıyıde olmus ınsan kendını bır garıp hıssedıyor valla bakmıcam alttan dese tamam derım kasıktan goruyorsa bence bakmasın zaten :)

cnm yılmaz ve nazire alttan bakıyordu ama kemal bey alttann bakmadı

cnm yılmaz ve nazire alttan bakıyordu ama kemal bey alttann bakmadı
Canım evet,aziz de bana alttan bakmadı hiç! Çünkü idrara sıkışık gidiyordum ya yumoşlarım gayet net görünüyordu. Bana da gösteriyordu hatta,ilkinde 2 tane 19 ml yumoş görmüştüm. Vallahi ben hoşlanmıyorum bu alt olayından!

kuzm benımm 5kasımm batımm bu ay ovu testi kullanarak denedımm hadı hayırlısı allahımmdan

canım üstten göremezse alttan bakıyor. alttan daha hassas oluyor küçük yumoşlar alttan görünüyor. ama mesela benm 17 mmlik yumurtam vardı alttan bakmaya gerek duymadı hiç üstten bakıp söyledi 17mm yumurta var bikaç güne çatlar değerlendirin dedi. başka bir gittiğimde üstten göremedi bir de alttan bakalım dedi alttan da göremedi çatlamış yumurtan dedi.. yani o adetinin gününe, cihazın kalitesine ve doktorun tarzına bağlı olarak değişiyor..

cnm bende gördüm kemal bey bakınca evet bende israra sıkışık giiyordum cnm alttan bende sevmiyorum

kaynanam bebek kıyafetleri almış görümceme getirdi şimdi gel bak dedi bakmadım
allahımm sanada versin tez zamnada kuzum bnm ya morallerı bozmak yok bız guclu kadınlarızz bnmde eltının bebesı var boylee yanı sen anla halımıı kım gorsee hadnı daha yokmu sende dıye soruyalar o an anlarsın ısde halımı swende

cnm anlıyorum zaten şimdiden cok zor bişey ama işte dayanmak zorundayızz

Ay hadi dertleselim benmde iki eltim var biri 4 senelik evli biri 10 aylık 10 aylık olan ilk torun yapmak için tüp bebeğe basldi bizde 3 kardes evli hiç birmzde bebek yok malsf ama Rabbim biliyo fesatin tırnaği uzamaz derler ama bnde istym ki Rabbim hepmize nasip etsn dye dua edym her zmn

kuzmm benımm cok sukur benım bır eltım ondan yanada hıc sıkıntım yokk buyuk gelın o bebelerını severım kızarımm hıc bır sey demez sadece herkess hadı artık ne tembelsınız neyı beklıyorsunuz falan deyınce bende fılm kopuyor ondan sonraaaa

sen dua et cnm bizdede görüceminki ilk torun olacak zaten o haziranda evlendi hemen kaldı ilk ay şimdi 4,5 aylık hamile rabbim kucagına almayı nasip etsin tabiki insan üzülüyor imreniyor rabbim bizlerede nasip eder inşşş hayırlsı ile

cnm zaten bende severim görümcemi banaa cok dua eder sadece bizim yok ya hani olmuyo diye üzülüyoruz bebek görücce felan tuhaf oluyorum keşke benmde olsaydı diyorum felan f,lan işte cokkkk var anlatılacakkk şeyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…