aynenn canım aynen bızde o drumdayızz batımada az kaldı kafam bır mılyonn 5 kasım bu ay ovu testi kullandım ılk defa jelle bakalım hayırlısı olsunn allah gonlumuze gore versıncnm zaten bende severim görümcemi banaa cok dua eder sadece bizim yok ya hani olmuyo diye üzülüyoruz bebek görücce felan tuhaf oluyorum keşke benmde olsaydı diyorum felan f,lan işte cokkkk var anlatılacakkk şeyyyy
amin cnm bnm hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim inşşşaynenn canım aynen bızde o drumdayızz batımada az kaldı kafam bır mılyonn 5 kasım bu ay ovu testi kullandım ılk defa jelle bakalım hayırlısı olsunn allah gonlumuze gore versın
boşver cnm herkes ettiğin çeker rabbim biliyo herşeyi sen rahat ol üzülme cnm inşşş bizde alacaz bebeklerimizi kucagımıza
etme canım etme bosverr herkese hak ettıgı gıbı davran bende ole yapıyorum bana nasıl gelırlerse bende ole davranıyorum allah bozmasınn canımm sen hep ıyı ol bosver geri kalanınıda :)
Bende hiç hoşlanmıyorum canım bu alttan bakma olayına. Benim yumurtalarım geçen ay 12 mm iken gördü normal ultrasonla,madem o kadar küçük bile görünüyor ne diye alttan baksın.tmm yanı bence doktorun tarzıyla alakalı doktorlar bıraz guvenımızı kazansaydı bu kadar sorgulamzdık senı cok ıyı anlıyorum ama bosver herseyı kafamıza taka taka bı hal olduk gormeseydı yumurtanı sonucta bakardı neye gore ıgneyı verıcek gordugu ıcın bakmamıs bence ıyıde olmus ınsan kendını bır garıp hıssedıyor valla bakmıcam alttan dese tamam derım kasıktan goruyorsa bence bakmasın zaten :)
İnşallah canım,vallahi ban öyle geliyor ki önümüzdeki ay falan ben de aşılama yaptırırım. Sen ne zaman düşünüyorsun,beraber yaptıralımhadi inşş olur cnm bizde asılama düşünüyoruz inşş gerek kalmadan gelir bebekler bize
Canım aşılamada enjekte zamanı spekulum ile açma falan yapıyorlar mı alt kısmı?canım yumurta takibi gibi düşün sadece çatlatma iğnesinden sonra doğal ilişki yerine eşinden spermi alıp enjekte ediliyor. ama hiç ağrı sızı olmuyor. anlamıyorsun bile.
Yuhh yaaa,iyice cozutmuş seninki,ben olsam tartışırım bana böyle bir şey yapsa. Nispet yapar gibi hem almış daha bir de çekinmeden getirmiş gel bak diye,gözüne gözüne soksaydı bari aldıklarını.kaynanam bebek kıyafetleri almış görümceme getirdi şimdi gel bak dedi bakmadım
cnm valla bu ay olmazsa gelecek ay yine jel kullanırım artık olmazsa asılama cnm olur yapalım cnm birlikte :)İnşallah canım,vallahi ban öyle geliyor ki önümüzdeki ay falan ben de aşılama yaptırırım. Sen ne zaman düşünüyorsun,beraber yaptıralım
boşver cnm ya rabbim büyük inşş banada nasip edecek o günleri inşşşYuhh yaaa,iyice cozutmuş seninki,ben olsam tartışırım bana böyle bir şey yapsa. Nispet yapar gibi hem almış daha bir de çekinmeden getirmiş gel bak diye,gözüne gözüne soksaydı bari aldıklarını.
evet canımm yapılıyor. hatta bazen rahim agzını da acmak gerekiyorCanım aşılamada enjekte zamanı spekulum ile açma falan yapıyorlar mı alt kısmı?
abowwwwwww,öyle demeyeydin iyiydi,gittiğim dr geçenlerde rahimi çekti çekti baktı ki ağzında yara falan var mı diye,öyle mi? Ama bana onu yapınca ben basbas bağırdımmmmmevet canımm yapılıyor. hatta bazen rahim agzını da acmak gerekiyor
elim ayağım titredi,ben yaptıramam o zamanevet canımm yapılıyor. hatta bazen rahim agzını da acmak gerekiyor
yok tatlım sadece anlık bi sancı oluyor o kadarabowwwwwww,öyle demeyeydin iyiydi,gittiğim dr geçenlerde rahimi çekti çekti baktı ki ağzında yara falan var mı diye,öyle mi? Ama bana onu yapınca ben basbas bağırdımmmmm
Ya o metal bir alet var onu koyuyorlar demi?yok tatlım sadece anlık bi sancı oluyor o kadar
tatlım hiç korkma. inan korkulacak bişey yok. hissetmiyorsun bile. canım yanlardan basık t şeklindeydielim ayağım titredi,ben yaptıramam o zamanya canım bu arada sendeki rahim şekil bozukluğu neydi???
vallahi inan başım dönüyor şu an,galiba tansiyonum düştü!!!tatlım hiç korkma. inan korkulacak bişey yok. hissetmiyorsun bile. canım yanlardan basık t şeklindeydi
benimki tek kullanımlık plastik bişeydiYa o metal bir alet var onu koyuyorlar demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?