Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi aksamlar arkadaşlar ne çok yazismalar olmuş okuyamadım hepsini yeni katılan arkadaşlar hoş gelmiş inşallah hep beraber güzel haberler aliriz
Evet canım ,birkaç gündür iyi kaynatıyoruz,sen nerelerdesin,ne alemdesin,test jel falan durumları nasıl?

yani ama cok iyi degildi o geldiğinde eve ben uyumuşum cnm cok güzel degildi yani zorunlu yaptım ama yaptık sonuçta

Canım sadece adamlar mı,vallahi ben de soğudum resmen,iş gibi oldu bu durum,kocayı strese sokmim diye cilve yapıyom ama kendimi strese sokuyom
bende seninle aynı durumdayım cnm ya bi olsaydı bebek dogana kadar kocadan uzak olurum herhalde hahaha bende bıktım vllahi dana ilk cocuktan

hergün hergün ne yapsınlar onlarda insan hahaha ama benm kocama kalsa hergün yapar maşalhhhh :)
vallahi canım benimki de öyle,ama bu aralar kendini gün aşırıya adapte ettiği için kendini frenliyor,yoksa normal olsa kocam sabahı akşamı bilmez yani

Evet canım ,birkaç gündür iyi kaynatıyoruz,sen nerelerdesin,ne alemdesin,test jel falan durumları nasıl?
Çalışıyorum hemde yoğun şekilde o yüzden çok giremedim son testlerim de kullandım jeli 1 kez kullanabildim sonrasında eşimden dolayı bazı problemler oldu olmadı ki bu ay da olmadi gibi görünüyor bu ayın sonunda tekrar eşim doktora gidecek bakalım ne olacak bende durumlar boyle

vallahi canım benimki de öyle,ama bu aralar kendini gün aşırıya adapte ettiği için kendini frenliyor,yoksa normal olsa kocam sabahı akşamı bilmez yani
aynen cnm ya ama gribe döndü benm hastalık boğazıma dolmuş acıyo eşimde hasta tamda bu hafta nasıl olacak bilmiyorum yani

aynen cnm ya ama gribe döndü benm hastalık boğazıma dolmuş acıyo eşimde hasta tamda bu hafta nasıl olacak bilmiyorum yani
canım geçen hafta da ben öyle oldum,bir de çalışıyorum mecbur işe geldim o halde. Bol mandalina yedim ama canım ben,vallahi 4 günde hafifledi,normalde 10 gün falan sürerdi!

Bi olsun varya çok guzl planlar var kzlar ya bebeğmle ilgili zatn 2 Ay içinde olmasa eşim tüp bebeğe başvuralm dedi naplm.onu denycez

Kızlar bir şey sorcam,yumurta takibi yapılırken alttan bakılıyormuş,ben 2 kere yaptırdım ikisinde de idrara sıkışık şekilde,normal ultrasonla bakıldı. Sizce alttan mı yoksa kasıktan mı bakılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…