Evet canım ,birkaç gündür iyi kaynatıyoruz,sen nerelerdesin,ne alemdesin,test jel falan durumları nasıl?İyi aksamlar arkadaşlar ne çok yazismalar olmuş okuyamadım hepsini yeni katılan arkadaşlar hoş gelmiş inşallah hep beraber güzel haberler aliriz
Canım sadece adamlar mı,vallahi ben de soğudum resmen,iş gibi oldu bu durum,kocayı strese sokmim diye cilve yapıyom ama kendimi strese sokuyom
yani ama cok iyi degildi o geldiğinde eve ben uyumuşum cnm cok güzel degildi yani zorunlu yaptımGünaydın canım,ben testi bıraktım,dün kociş spordaydı,o yorgunluğun üstüne uyudu koltukta,ben de kıyamadım,akşama inşallahsen ne alemdesin,dün kocanı iyi terlettin galiba,bir gittin pir gittin maşallah
hergün hergün ne yapsınlar onlarda insan hahaha ama benm kocama kalsa hergün yapar maşalhhhh :)
bende seninle aynı durumdayım cnm ya bi olsaydı bebek dogana kadar kocadan uzak olurum herhalde hahahaCanım sadece adamlar mı,vallahi ben de soğudum resmen,iş gibi oldu bu durum,kocayı strese sokmim diye cilve yapıyom ama kendimi strese sokuyom
vallahi canım benimki de öyle,ama bu aralar kendini gün aşırıya adapte ettiği için kendini frenliyor,yoksa normal olsa kocam sabahı akşamı bilmez yanihergün hergün ne yapsınlar onlarda insan hahaha ama benm kocama kalsa hergün yapar maşalhhhh :)
Çalışıyorum hemde yoğun şekilde o yüzden çok giremedim son testlerim de kullandım jeli 1 kez kullanabildim sonrasında eşimden dolayı bazı problemler oldu olmadı ki bu ay da olmadi gibi görünüyor bu ayın sonunda tekrar eşim doktora gidecek bakalım ne olacak bende durumlar boyleEvet canım ,birkaç gündür iyi kaynatıyoruz,sen nerelerdesin,ne alemdesin,test jel falan durumları nasıl?
aynen cnm yavallahi canım benimki de öyle,ama bu aralar kendini gün aşırıya adapte ettiği için kendini frenliyor,yoksa normal olsa kocam sabahı akşamı bilmez yani
canım geçen hafta da ben öyle oldum,bir de çalışıyorum mecbur işe geldim o halde. Bol mandalina yedim ama canım ben,vallahi 4 günde hafifledi,normalde 10 gün falan sürerdi!aynen cnm yaama gribe döndü benm hastalık boğazıma dolmuş acıyo eşimde hasta tamda bu hafta nasıl olacak bilmiyorum yani
aynen zaten onun için ya herşeyNaplm hersey bebis ler içingrpaysgl
hadi inşş olur cnm bizde asılama düşünüyoruz inşş gerek kalmadan gelir bebekler bizeBi olsun varya çok guzl planlar var kzlar ya bebeğmle ilgili zatn 2 Ay içinde olmasa eşim tüp bebeğe başvuralm dedi naplm.onu denycez
Canım senin yaş kaçtı?Insallah cnm 2 sendr denemdgm kalmadı fayda etmiyor işte naplm yaş da geçiyor iyice öyle karar aldk eşim 32 yasna grdi bugüngrpaysgl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?