he he hiç denme cnm sinir oluyorum haa bide özer var capkın yaşlı kurt hahahaCnm ben 4 gün üst üste brlikte oldm söylemesi ayaptray evet o emrah gtmedgi kz kalmdi ya mal ya yusufta melkte öyle idi neydi o ya grpaysgl
vah vah senin yumoşlar cok yaramaz tirbiyesizler ne var yani düzenli büyüyüp sonra catlayıp sonra spermi içine alsalar demi kuzum işte egitemiyoruz kiCanim benim 35-40 gun arasi oluyor.bazen cani sklyor 31-32'de geliyor.bir keresinde hamile miyim diye suphelendirip 43'te gelmisti.durum karisik :))
yok kız ben cok gülüyorm cok izlemem ama denk gelince cins insan cokGülmekten karnım ağrıdı kızzz,izleme bu programları izleme zaten çocuk yüzünden psikolojimiz bozuk bir de bunlar Ada'ma kafayı yedirir bn iyiki evde değişim yoksa izleye izleye benim de psikolojim bozukur
Misafirim vardı kız yemekti bulaşıktı falan ancak fırsat buluyorum ne yapalım yani Antep'ten bağırayım da arabandan sesini mi duyacaksın?ayyy cok sessizsiniz kızlarrrr
Sesin çıkmadığına göre çalışmalardasın kuzum hadi kolay gelsinayyy cok sessizsiniz kızlarrrr
gittim oraya da ama ordakilerde asistanlar genelde güvenemiyorum kiCanim hosgeldin. Insallh gonlune gore olsun tabi hayirlisiysa.. hikayeni okudum. Kuzenim ilk bebegini rahat dogurdu.ikinciyi 4 aylikken dusurdu.hemen arastirma yapildi ve kan pihtilasmasi tspit edildi.igne verdi doktor 9 ay boyunca hergun vurulacak.cok sukur simdi saglikla ilerliyor.bu konuyu baska bi doktorla tekrar gorus.universite hataneleri belki daha iyidir arastirma acisindan..
ne yapayım arabandan bagırayımda karatasta sesimi mi duacaksın cnm evet calışmamızı yaptık inşşş tutmuştur bu kez cnm bnmSesin çıkmadığına göre çalışmalardasın kuzum hadi kolay gelsin
sen bagır ben duyarım cnm yaMisafirim vardı kız yemekti bulaşıktı falan ancak fırsat buluyorum ne yapalım yani Antep'ten bağırayım da arabandan sesini mi duyacaksın?
yok işte bakılmadı ama doktorum aşılamadan sonra coraspirin kullan dedi onu kullanıyorum.Ah Can'ım benim yaaaa ne kadar yıpranmışsınız kim bilir. Rahim tamamyüpler tamam ama pıhtılaşma sorunun olup olmadığına bakıldı mı peki? Bak bir arkadaşımın görümcesi de 4-5 kere hamile kaldı ve düşük yaptı sürekli taaa ki fakülteye Gidene kadar meğerse pıhtılaşma sorunu varmış ve o yüzden düşük yapıyormuş bakıldı mı senin kan durumuna
eşimde onlarada bakılmadı :SAh Can'ım benim yaaaa ne kadar yıpranmışsınız kim bilir. Rahim tamamyüpler tamam ama pıhtılaşma sorunun olup olmadığına bakıldı mı peki? Bak bir arkadaşımın görümcesi de 4-5 kere hamile kaldı ve düşük yaptı sürekli taaa ki fakülteye Gidene kadar meğerse pıhtılaşma sorunu varmış ve o yüzden düşük yapıyormuş bakıldı mı senin kan durumuna eşinin morfolojisi ve sperm dna sına bakıldı mı ayrıca
bak şaka maka cidden şüphelenmeye başlıyorumCan'ım sadece coraspirin değil iğne veriyorlar hamileliği öğrendiğin an yapmaya başlıyorsun. Ben nedense senin sorununun pıhtılaşma sorunu olduğunu düşünüyorum öyle hemen aşılamadan sonra bir hap kullan demekle tespit edilmiyor bu iş sen mutlaka üzerine git bu durumun lütfen!
ben gene onu dedim heralde çamaşır suyu yazıcaktı yanlış yazdı dedimCnm çakşır suyu sperm hareketliliği icin bi otün suyu iğrenç tadi var amaneslli
Sesim gürdür benim babaannrmin tabiriyle çift Demir'le delmişler Boğaz'ımısen bagır ben duyarım cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?