Cok faydali bir bilgi olmus canim cok sagol..Kizlar ben size ivu testimi nasil yaptigimi anlwtayim mi?
Öğlen 13:00 te en son cay su ne varsa iciyordum. Sonra 14 :00 te WC ye gidiyordum. 3 saat sonra 17:00 de testimi yapiyordum.
Ben calistigim için saatleri boyle ayarladim. Sizde kendinize gore ayarlayin. Önemli olan en az 3 saat sivi almamak ve 3 saat öncesinde de WC ye gitmek.
sagol cnm bnm rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin hayırlısı ile :)Hakkaten bi de olurmus. Benim annem ikiz oldugu icin ihtimal dahilinde ama bi taneye de raziyiz yeter ki saglikli hayirli olsun :)) Sen cok istiyorsun Allahim hayirlisiya ikiz nasip etsin sana canim :) evet hergun ddi ama bugunu bos gecmeyi dusunuyoruz. Testlere devam.dun coooookkkkk silik hayal gibi bi cizgi gorunmeye basladi..
cnm teste bakın kızlarr bugün yaptıgım ama yine koyu anlamadım dünde koyuyduE hadi bakalım sana da kolay gelsin. Testi yapınca gönder bakalım
kız valla ben catladım yumurta catlamadı zatn bugünde olacaktı ilişki yarında mı olacak yaniCanim bu baya koyu.dun de mi ayni koyuluktaydi? Sonucta bu testler yumurta catlamadan once hbr veriyo.iki gun ust uste boyle koyuysa catlamak uzeredir.grpaysgl
Doktor bana dedi hergun diye ama anlasilan size gorunuyor her gun :))).bu arada benim test yine cizgi yok gibi.ben gec adet oldugum icin mi hala cikmiyor acaaba cizgi? :) biz de napacagimizi sasirdik..kız valla ben catladım yumurta catlamadı zatn bugünde olacaktı ilişki yarında mı olacak yani
cnm hergün olur mu delirmek üzereyim artık katlanamıyorum valla yap yap nereye kadar ya bu tutsayd doğurana kadar ilşkiye hayır diyecem yani yarında yapalım bakalım sonra hiç yapmam D: D:Doktor bana dedi hergun diye ama anlasilan size gorunuyor her gun :))).bu arada benim test yine cizgi yok gibi.ben gec adet oldugum icin mi hala cikmiyor acaaba cizgi? :) biz de napacagimizi sasirdik..
kiyamaaaaaamcnm hergün olur mu delirmek üzereyim artık katlanamıyorum valla yap yap nereye kadar ya bu tutsayd doğurana kadar ilşkiye hayır diyecem yani yarında yapalım bakalım sonra hiç yapmam D: D:
demese bile ben istemiyorum valla artık ilişkiden usandım hahaha cıldırıyorum sanki işgence gibi oluyo hani yapıyoruz bebekte olmuyor ya tuhaf işte ya sen en son ne zaman adet olmuştun cnm normalde kaç günde bir oluyorsunkiyamaaaaaamtmam sakin ol :))) bi tutsun da hayirlisiyla zaten doktor belki iliski yasak der
Can'ım sizde sayı sıkıntısı yok zaten,siz bugün de yarın da çalışın ondan sonra dinlenirsiniz 2 gün diye düşündüm. Tek yumurtan mı vardı senin bu ay? Uoksa 2 yumurtan mı vardı?kız valla ben catladım yumurta catlamadı zatn bugünde olacaktı ilişki yarında mı olacak yani
bir yumurta vardı cnm ama akşam yaptık bugün bide yarın mıCan'ım sizde sayı sıkıntısı yok zaten,siz bugün de yarın da çalışın ondan sonra dinlenirsiniz 2 gün diye düşündüm. Tek yumurtan mı vardı senin bu ay? Uoksa 2 yumurtan mı vardı?
Can'ım bence yapın derim çünkü eşinin sayısı iyi pek sorun olmaz diye düşünüyorum en azından işini garantiye almış olursunuzbir yumurta vardı cnm ama akşam yaptık bugün bide yarın mı
kız 3 gün üst üste mi anammmm
İnşallah Can'ım inşallah! Allah yumoşuna ve spoşlara zeval vermesingaliba yumurtam catlıyor cünkü yumurtamın oldugu tarafta sancı böyle sızı okuyo hep olur hissediyorum hadi be kocişimin spermleri yakalayın su yumurtamı artık.D
Canim benim 35-40 gun arasi oluyor.bazen cani sklyor 31-32'de geliyor.bir keresinde hamile miyim diye suphelendirip 43'te gelmisti.durum karisik :))demese bile ben istemiyorum valla artık ilişkiden usandım hahaha cıldırıyorum sanki işgence gibi oluyo hani yapıyoruz bebekte olmuyor ya tuhaf işte ya sen en son ne zaman adet olmuştun cnm normalde kaç günde bir oluyorsun
Gülmekten karnım ağrıdı kızzz,izleme bu programları izleme zaten çocuk yüzünden psikolojimiz bozuk bir de bunlar Ada'ma kafayı yedirir bn iyiki evde değişim yoksa izleye izleye benim de psikolojim bozukurCnm ben 4 gün üst üste brlikte oldm söylemesi ayaptray evet o emrah gtmedgi kz kalmdi ya mal ya yusufta melkte öyle idi neydi o ya grpaysgl
hahaha amin cnm bnm hepimiznkine zeval vermesinI
İnşallah Can'ım inşallah! Allah yumoşuna ve spoşlara zeval vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?