burdayım cnm bnm simdi adeti bekliyorum cnm inşş olmam diye dua ediyorum
cnm internetten spariş edebilirsin ama ben eczaneden aldım 139 lirayaKızlar merhaba bende denemek istiyorum nerde alabilirim yardimci olur musunuz
Buadayimmmm... Hosgeldin tekrar canim. Ben de dun kimsecikleri goremedim :)
Ayyy batin ne zamn canim? Insallah tutmustur da gelmez..burdayım cnm bnm simdi adeti bekliyorum cnm inşş olmam diye dua ediyorum
Merhaba canim ben internetten aldim icinde 5 ovulasyon testi ve iki tane erken gebelik testi de hediyeydi 135 miydi ne..Kızlar merhaba bende denemek istiyorum nerde alabilirim yardimci olur musunuz
Günaydın canım,maşallah kızzz,2 arkadaşın hamileymiş,var mıydı sorun falan eşlerindegünaydınnn kızlar bugün iki arkadasımında hamilee haberlerini aldım rabbim bizlerede nasip etsin en kısa zamanda inşşşş
cnm daha var 13 kasım bat ama 12 kasımda olabilir yumurtam cuma günü catladı inşş tutmuşturAyyy batin ne zamn canim? Insallah tutmustur da gelmez..
yok cnm birisi pko vardı o zaten klomen ve catlatma iğnesi ile kaldı diğeri zaten bekliyordu sorun yoktu onlardaGünaydın canım,maşallah kızzz,2 arkadaşın hamileymiş,var mıydı sorun falan eşlerinde
cnm daha var 12,13 kasım zaten daha cuma günü catladı yumurtamda cnm
Canım benim az kaldı ama umudum yok benim,test yapmak bile içimden gelmiyor!!!cnm daha var 12,13 kasım zaten daha cuma günü catladı yumurtamda cnm
maşallah maşallahyok cnm birisi pko vardı o zaten klomen ve catlatma iğnesi ile kaldı diğeri zaten bekliyordu sorun yoktu onlarda
kaç günün var cnm bat ne zamanCanım benim az kaldı ama umudum yok benim,test yapmak bile içimden gelmiyor!!!
Hangi SİTE peki faydası oldu mu hamile kaldın miMerhaba canim ben internetten aldim icinde 5 ovulasyon testi ve iki tane erken gebelik testi de hediyeydi 135 miydi ne..
ben de internetten almıştım ovulasyon testi 30 tane içinde de 5 tane gebelik testi vardı 32 tl miydi neydi laboquick geçen ilk aşılamamda çatlatma iğnesi olduktan 12 saat sonra yapmıştım ovulasyon testini çift çizgi çıkmıştı daha sonra aşılamanın 14. günü gebelik testini yapmıştım 2. çizgi silik çıkmıştı..Merhaba canim ben internetten aldim icinde 5 ovulasyon testi ve iki tane erken gebelik testi de hediyeydi 135 miydi ne..
cnm bugün kacıncı günün aşılmanınben de internetten almıştım ovulasyon testi 30 tane içinde de 5 tane gebelik testi vardı 32 tl miydi neydi laboquick geçen ilk aşılamamda çatlatma iğnesi olduktan 12 saat sonra yapmıştım ovulasyon testini çift çizgi çıkmıştı daha sonra aşılamanın 14. günü gebelik testini yapmıştım 2. çizgi silik çıkmıştı..
bugun 10. günü aşılamanın heycanlı bekleyiş devam ediyorcnm bugün kacıncı günün aşılmanın
canım 5-6 kasımda olmam lazım. Özellikle sağ tarafımda hastalanacakmışım gibi ağrı ve yoğun bir şekilde beyaz akıntım var.kaç günün var cnm bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?