inşallah canım ama pek olumlu düşünmüyorum! Bu ay yumurtlayıp yumurtlamadığımdan bile emin değilim,tamam çalışma yaptık ama durumlar da ortada yani,normal yolla olacağını düşünmüyorum desem inanın yani,o kadar sperm sayısı ve hareketliliğine rağmen olmazken bizde bu kadar sayı ve hareketle zorrrrr! Dr her ne kadar normal olur dese de benim pek umudum yok.Kekliğim bence de henüz erken 3 gebeliğim oldu adetten 1 gün öncesine kadar hiçbirinde çıkmadı. Sonuncu da ise adetimi 1 hafta geçtikten sonra çıktı. Bikaç gün daha bekle derim. İnşallah güzel haber verirsin!
Hiç haberim yok canım,gelmiyor denecek kadar kayıplarda,dinleniyor galiba,stres olmamak için gelmiyordur belki de akışına bırakmıştır.KızlaraXhi yok ne zamandır nerelerde ki acaba?
canım umudumuzu hiç kaybetmeyeliminşallah canım ama pek olumlu düşünmüyorum! Bu ay yumurtlayıp yumurtlamadığımdan bile emin değilim,tamam çalışma yaptık ama durumlar da ortada yani,normal yolla olacağını düşünmüyorum desem inanın yani,o kadar sperm sayısı ve hareketliliğine rağmen olmazken bizde bu kadar sayı ve hareketle zorrrrr! Dr her ne kadar normal olur dese de benim pek umudum yok.
Ya canım eşimin sayısı belli hareketi belli,aç karnıma tok teselli veriyorum gibi geliyor bana,önümüzdeki ay eğer yaparlarsa sadece hap kullanıp aşılama yaptırmayı düşünüyorum.canım umudumuzu hiç kaybetmeyelimkırmızı kartı görmeden pes etmek yok du bakalım bikaç gün.. inşallah olur neden olmasın... doktor da söylemiş hem olabilir diye.. relax olup beklemeye devam
canım kaçtı ki eşinin sayısı falan? sen hsg çektirmiş miydin?Ya canım eşimin sayısı belli hareketi belli,aç karnıma tok teselli veriyorum gibi geliyor bana,önümüzdeki ay eğer yaparlarsa sadece hap kullanıp aşılama yaptırmayı düşünüyorum.
Canım ml de 20 milyon toplam 65 milyon sperm vardı ileri hareket 29,yerinde hareket 6,diğer hastahanede 3 test yaptırdık sayı 16-19 arasıydı hep, hareket 57-67-70 çıkmıştı ama fakültedeki testte hareket yarı yarıya düşük çıktı.canım kaçtı ki eşinin sayısı falan? sen hsg çektirmiş miydin?
evet çektirdim canım 15 ağustosta çektirdim rahim filmimi,tüplerde herhangi bir kapalılık yapışıklık falan hiçbir şey çıkmadı.canım kaçtı ki eşinin sayısı falan? sen hsg çektirmiş miydin?
canım sayı berbat bir sayı değilki! hareket ise bizimkiyle kıyaslayınca süperCanım ml de 20 milyon toplam 65 milyon sperm vardı ileri hareket 29,yerinde hareket 6,diğer hastahanede 3 test yaptırdık sayı 16-19 arasıydı hep, hareket 57-67-70 çıkmıştı ama fakültedeki testte hareket yarı yarıya düşük çıktı.
ya canım sayı sınırda,berbat değil evet ama, hareket canımı sıkıyor,bizim diğer yerde %37-42-45 çıkmıştı ilerisi,toplamda da 57-67-70 çıkmıştı en son,o sonuç olsaydı rahatlardım biraz sayı az ama hareketi iyi diye. Ama iki ucu oklu değnek bizimkisicanım sayı berbat bir sayı değilki! hareket ise bizimkiyle kıyaslayınca süperbizim a+b toplamı 8 iken hamile kaldım biliyorsun.. inşallah olur kekliğim moral bozmadan bekleyelim. hem daha aşılama var tüp bebek var önümüzdeki seçenekleri hiç denemedik bile. inanıyorum hepimizin en kısa sürede kucakları dolacak. sen regl öncesi hormonların verdiği karamsarlığa kapılmışsın. bende de oluyor ama dediğim gb kırmızı kartı görmeden üzülmek yok
Hastalanınca soğan kürüne başlıycam, ayrıca klomen ve bal çörekotunu kullanıcam,sonra da yakı yaşştırıcam,sonra da aşılama yaptırıcam.canım sayı berbat bir sayı değilki! hareket ise bizimkiyle kıyaslayınca süperbizim a+b toplamı 8 iken hamile kaldım biliyorsun.. inşallah olur kekliğim moral bozmadan bekleyelim. hem daha aşılama var tüp bebek var önümüzdeki seçenekleri hiç denemedik bile. inanıyorum hepimizin en kısa sürede kucakları dolacak. sen regl öncesi hormonların verdiği karamsarlığa kapılmışsın. bende de oluyor ama dediğim gb kırmızı kartı görmeden üzülmek yok
ya ama ben bebişim olmasını çok isitoyrum aşırı istiyorum derrrrrrrrmişim Z zeynep bal gibikeklik_58 canım benim bi arkadaşımın eşi azoaspermiydi, sperm sayısı çok düşük ve morfoloji %1 ve %0 çıkmıştı. kızda da ağır derecede pco vardı. ilaçsız adet olamıyordu. 2 kez klomen kullandı ama yumurtaları büyümedi, 3. de iğne ile yumurta takibi yaptırdı pco olduğu için çok sayıda yumurtası glişti ve o ay hamile kaldı. ve şimdi dünyalar tatlısı 8 aylık bi kızı var. onun için Rabbim ol dedikten sonra herşey olur.
basbaya ben ovülasyon testini aldım aldığım ay doktorum aşılama olucak dedi sonra yumurtalıklar istenilen mm getirince doktorum çatlatma iğnesini verdi iğneyi olduktan 12 saat sonra kasıklarım ağrıdı sonra ovulasyon testini yaptım çatlamış mı diye 2 çizgi çıktı ertesi gün aşılama yapıldı. aşılamayı yaptıktan sonra 14. gün sonra gebelik testi yapmıştım 2. çizgi silikti :)Nasıl yani cnm
Kekliğim yaa hamile misin acabakimyager1508 canım bakar mısın Ovülasyon testim Nasıl çıkıyor! Normalde 5 gün önceki çoook silikti ama şimdiki bayağı belirgin ve koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?