cnm hiç belli olmaz bakarsın bebiş vardır akıntının olmasıda belirti ne zamandan beri akıntın var cnmcanım 5-6 kasımda olmam lazım. Özellikle sağ tarafımda hastalanacakmışım gibi ağrı ve yoğun bir şekilde beyaz akıntım var.
o bende de var hatta bende sümüksü beyaz bir akıntı var progestan kullanıyorum diyemi bilmiyorum ama o tarz bir akıntım var geçen aşılamamdada vardı çyle bir akıntım..canım 5-6 kasımda olmam lazım. Özellikle sağ tarafımda hastalanacakmışım gibi ağrı ve yoğun bir şekilde beyaz akıntım var.
aaa az kalmış son 4 gün cnm :)bugun 10. günü aşılamanın heycanlı bekleyiş devam ediyor
cnm akıntınız ne zaman başladı sizino bende de var hatta bende sümüksü beyaz bir akıntı var progestan kullanıyorum diyemi bilmiyorum ama o tarz bir akıntım var geçen aşılamamdada vardı çyle bir akıntım..
ya canım akıntım olurdu bazen ama hiç bu kadar olmazdı,2-3 gündür var akıntım. İnanır mısın dün seçime gitmeden önce duş aldım,akşam eve geldim duş aldım,2 saatte bir lavaboya gidiyorum çünkü hastalandım sanıyorum öyle aniden geliyor,şeffaf değil beyaz renkte. Ama ben olduğunu düşünmüyorum,çünkü yumurtlamam çok iç açıcı değildi bu ay.cnm hiç belli olmaz bakarsın bebiş vardır akıntının olmasıda belirti ne zamandan beri akıntın var cnm
evet canım az kaldı ama umudum olmadığı için saymıyorum desem inan.aaa az kalmış son 4 gün cnm :)
ayyy test yapsana canımmm, ben bata 4 gün vardı silik çizgiyi görmüştümya canım akıntım olurdu bazen ama hiç bu kadar olmazdı,2-3 gündür var akıntım. İnanır mısın dün seçime gitmeden önce duş aldım,akşam eve geldim duş aldım,2 saatte bir lavaboya gidiyorum çünkü hastalandım sanıyorum öyle aniden geliyor,şeffaf değil beyaz renkte. Ama ben olduğunu düşünmüyorum,çünkü yumurtlamam çok iç açıcı değildi bu ay.
evet sabırsızlanıyorum ya :)aaa az kalmış son 4 gün cnm :)
3-4 gün olıyor başlayalıcnm akıntınız ne zaman başladı sizin
Ya canım ben olabileceğini düşünmediğim için yapmadım test,yarın sabah yaparım ama hiiiiç hamile olabileceğimi hissetmiyorum.ayyy test yapsana canımmm, ben bata 4 gün vardı silik çizgiyi görmüştüm
Nasıl yani cnmben de internetten almıştım ovulasyon testi 30 tane içinde de 5 tane gebelik testi vardı 32 tl miydi neydi laboquick geçen ilk aşılamamda çatlatma iğnesi olduktan 12 saat sonra yapmıştım ovulasyon testini çift çizgi çıkmıştı daha sonra aşılamanın 14. günü gebelik testini yapmıştım 2. çizgi silik çıkmıştı..
canımm bende hissetmiyordum ama oldu, olumsuz düşünme. hatta bugün 4-5 saat idrarını tutarak yaparsanda çıkarYa canım ben olabileceğini düşünmediğim için yapmadım test,yarın sabah yaparım ama hiiiiç hamile olabileceğimi hissetmiyorum.
hadi hayirlisi canim,hepimizin bu ay tutsun da elimizdeki preseedleri paylasalim insallah...cnm daha var 13 kasım bat ama 12 kasımda olabilir yumurtam cuma günü catladı inşş tutmuştur
ilk defa bu ay kullaniyoruz.faydasini gorururz insallaHangi SİTE peki faydası oldu mu hamile kaldın mi
siteHangi SİTE peki faydası oldu mu hamile kaldın mi
İnş bende alacağım bakalım faydası olacak miilk defa bu ay kullaniyoruz.faydasini gorururz insalla
vallahi canım bende akıntı ve sağ tarafta hafif sancı var ama bebiş olacağını düşünmüyorum hiç,iş yerimde test dolu ama hiii içimden gelmiyor yapmak,çünkü olmayacağını biliyorum.Benmde 8 KaSM göğüslerm açım ya başladı kzlarkeklik_58 kz inş iyi haberler versn ama bna sorcak olsan adetin gecikene kadr test yapma o tek çizgi görünce insan ister istemz üzülüyor umutsuzlanyo bnce hiç yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?