Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım 5-6 kasımda olmam lazım. Özellikle sağ tarafımda hastalanacakmışım gibi ağrı ve yoğun bir şekilde beyaz akıntım var.
cnm hiç belli olmaz bakarsın bebiş vardır akıntının olmasıda belirti ne zamandan beri akıntın var cnm

canım 5-6 kasımda olmam lazım. Özellikle sağ tarafımda hastalanacakmışım gibi ağrı ve yoğun bir şekilde beyaz akıntım var.
o bende de var hatta bende sümüksü beyaz bir akıntı var progestan kullanıyorum diyemi bilmiyorum ama o tarz bir akıntım var geçen aşılamamdada vardı çyle bir akıntım..

cnm hiç belli olmaz bakarsın bebiş vardır akıntının olmasıda belirti ne zamandan beri akıntın var cnm
ya canım akıntım olurdu bazen ama hiç bu kadar olmazdı,2-3 gündür var akıntım. İnanır mısın dün seçime gitmeden önce duş aldım,akşam eve geldim duş aldım,2 saatte bir lavaboya gidiyorum çünkü hastalandım sanıyorum öyle aniden geliyor,şeffaf değil beyaz renkte. Ama ben olduğunu düşünmüyorum,çünkü yumurtlamam çok iç açıcı değildi bu ay.

ayyy test yapsana canımmm, ben bata 4 gün vardı silik çizgiyi görmüştüm

Huvellezî halakakum min nefsin vâhıdetin ve ceale minhâ zevcehâ li yeskune ileyhâ, fe lemmâ tegaşşâhâ hamelet hamlen hafîfen fe merret bihî, fe lemmâ eskalet deavâllâhe rabbehumâ lein âteytenâ sâlihan le nekûnenne mineş şâkirîn(şâkirîne).

kızlar bu ayet araf suresi 189. ayet çocuk sahibi olmak isteyenler fırsat buldukça okusun. anlamıda
Sizi bir nefsten yaratan ve onunla sükûn bulmanız için, ondan onun eşini yaratan O’dur. Böylece, onu (sarılıp) örtünce, hafif bir yük yüklendi (hamile kaldı). Artık onunla dolaştı. Ağırlaştığı zaman ikisinin Rabbi Allah’a (ikisi) dua ettiler: “Eğer bize bir salih (evlât) verirsen mutlaka şükredenlerden oluruz.”

Nasıl yani cnm

Benmde 8 KaSM göğüslerm açım ya başladı kzlar keklik_58 kz inş iyi haberler versn ama bna sorcak olsan adetin gecikene kadr test yapma o tek çizgi görünce insan ister istemz üzülüyor umutsuzlanyo bnce hiç yapma

Kekliğim bence de henüz erken 3 gebeliğim oldu adetten 1 gün öncesine kadar hiçbirinde çıkmadı. Sonuncu da ise adetimi 1 hafta geçtikten sonra çıktı. Bikaç gün daha bekle derim. İnşallah güzel haber verirsin!

vallahi canım bende akıntı ve sağ tarafta hafif sancı var ama bebiş olacağını düşünmüyorum hiç,iş yerimde test dolu ama hiii içimden gelmiyor yapmak,çünkü olmayacağını biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…