Evet sabah ilk idrarla gene yapıcam ayy heycan yaptım :)Sabah bida yap aç karnına sen aşılma olmstun dmi cnmneslli
Evet rabbim hayırlısını nasip etsin :) aşılama yaptırmıştım ben :)Hadi hayrlsi cnm benmneslli
İyi düşünmek istiyorum ama olmayacağı fikri daha ağır basıyor en iyisi uımutlanmamakkeklik_58 canim hemen moral bozmak yok. İnşaallah bebisin nazlidir da testte geç cikmis olur :))
Z zeynep bal bitanem baksana şuna 2. Çizgiyi görebilecek misin
bak gibi de hamilesin işteZ zeynep bal bitanem baksana şuna 2. Çizgiyi görebilecek misin
10.gün bugun :)Var vaarrrrr ben goruyorummmm. Asilamadan sonraki kacinci günün?
Ya şükürler olsun rabbime sabah bi daha yapıyım :)
Ya gördün dimi biz hayal görmedik karı koca :)Kızzzz
bak gibi de hamilesin işte
Ya saçmalama biz beraber kaldık beraber takip edicez bebişlerimiziHamile oldgnu anladı kaçtı yaa smdi kutlama yapar Ohh ne gzl ya maşallah diyeyim nazar değmesindarsi başımıza keklik_58 sanki herkes hamile kaalack ben olamycam gbj gelyo
Umudunu yitirme rabbimin bize neler yaşatacağını bilmiyoruz ki bak ben sevinemiyorum bile neden biliyomusun ilk aşılamam da tutmuştu kalp atışlarını duyduk 11.haftada kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışları durmuştu o yüzden dua et rabbime hayırlısı ne ise bizim için onu nasip etsin 6 senedir uğraşıyprum bi brbeğim olsun diue hiç bir ay umudumu yitirmedim sendeyitirmr sakın iyi düşün iyi olsun herşey :)İnşallah ama bunu yazarkn bile gönülsuz yazyrm inanki hiç ya hiç umut olmaz mı yok inanki
Her duamda varsınız cidden :)Yap cnm.bnda bol.bol.bol.dua et bize yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?