Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hadi inşallah cnm senden bsy istycm ovu testi varsa bi tne yapmsn neslli çok Merk edym nsl ckcak
tamam yaparım ama aklıma bişi takıldı ya ben en son 11 ekimde hastalandım 24 ekimde de aşılama oldu ? doktorum en son aşılama yaptığı zaman bana progestan kullan 10 gün sabah akşam bir tane olarak günde 2 tane Bu şimdi ilacın etkisi olmasın

10.gün bugun :)

canımmmm hayırlısı olsun tebrik ederimmmm ilk başta 10. gün diyince tedirgin olmuştum acaba çatlatma iğnesinin etkisi olabilir mi diye ama sabah testinin koyulaştığını görmek rahatlattı beni

canımmmm hayırlısı olsun tebrik ederimmmm ilk başta 10. gün diyince tedirgin olmuştum acaba çatlatma iğnesinin etkisi olabilir mi diye ama sabah testinin koyulaştığını görmek rahatlattı beni
kız çatlatma iğnesini ben 22 ekimde oldum :) o zamandan bu zamana etki eder mi ki

yok canım ya,eğer olsaydı silik de olsa çizgi çıkardı,ya yumurtam çatlamadı kist oldu,ya da pko falanım adetlerim düzenli ama pko olduğum bilinmiyor

Sabahki ovülasyonumu da ekliyorum düne göre daha açık

Eklentiler

• image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 70
eder canım 10-12 günde vücuttan atılıyor çünkü. bende 2 kez aşılama oldum hatırlatayım
bu benimde 2. aşılamam ilkinde 14. gün silikti 2. çizgi 2 gün sonra kan testinde 660 çıkmıştı değerim 2 sonra tekrardan kandan yapmışlardı 1470 çıkmıştı değerim hele bu aşılamda doktor çoğul gebelik olabilir demişti :)

Kıslar bişi sorucam ben yumurtlama günümde pressed jeli iki çizgide koyu çıktıgında 1ml ertesi gün 2ml uyguladım malum fazlası akıyo niye boşa gitsin :) sizce faydası olurmu

İnşallah canım inşallah. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin

inşşallah canım ama ben olmayacağını düşünüyorum,inşallah adetim zamanında gelir de daha fazla stres olmadan aşılamaya geçeriz.
inşallah eğer hamiş değilsen zaten hemen gününde gelsin kırmızılar biran önce aşılamaya tedavisine başlarsin..

canım benim iki aşılamamda negatifti. anaammmmm çoğul mu????? kaç yumoşun vardı ki???

inşallah eğer hamiş değilsen zaten hemen gününde gelsin kırmızılar biran önce aşılamaya tedavisine başlarsin..
İnşallah. gerçi aşılamanın da tutma ihtimali düşük. Senin eşinin sperm sayısını hareketini falan biliyor muydun sen canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…