saol bitanem ben ayağımı sürttüm arkamdan sizi bekliyorum :)Ohhh be hamissin şükür çok çok sevndmneslli
tamam yaparım ama aklıma bişi takıldı ya ben en son 11 ekimde hastalandım 24 ekimde de aşılama oldu ? doktorum en son aşılama yaptığı zaman bana progestan kullan 10 gün sabah akşam bir tane olarak günde 2 taneHadi inşallah cnm senden bsy istycm ovu testi varsa bi tne yapmsnneslli çok Merk edym nsl ckcak
10.gün bugun :)
canımmmm hayırlısı olsun tebrik ederimmmmKızlar sabah 6 da kalkıyorum ben eşim 7 de işyerinde olması gerektiği için 6:15 te yaptığım test ve dün akşam yaptığım test ikisini yanyana koyup resmini çektim sabah yaptığım biraz daha belli sanki
kız çatlatma iğnesini ben 22 ekimde oldum :) o zamandan bu zamana etki eder mi kicanımmmm hayırlısı olsun tebrik ederimmmmilk başta 10. gün diyince tedirgin olmuştum acaba çatlatma iğnesinin etkisi olabilir mi diye ama sabah testinin koyulaştığını görmek rahatlattı beni
eder canım 10-12 günde vücuttan atılıyor çünkü. bende 2 kez aşılama oldum hatırlatayımkız çatlatma iğnesini ben 22 ekimde oldum :) o zamandan bu zamana etki eder mi ki
yok canım ya,eğer olsaydı silik de olsa çizgi çıkardı,ya yumurtam çatlamadı kist oldu,ya da pko falanım adetlerim düzenli ama pko olduğum bilinmiyorbak benim aşılama olduğu için erken sonuç almış olabilirim.. sen umudunu yitirme diorum o gebelik testleri illaki adet geçince gösterir benim ilk hamileliğimde 9 gün geçmişti adetimden o zaman gösterdi sonra doktora gittiğimde değerim 578 di gerçi sonra düşük yaptım ama neyse sen bekle adetlerin düzenli mi senin ?
bu benimde 2. aşılamam ilkinde 14. gün silikti 2. çizgi 2 gün sonra kan testinde 660 çıkmıştı değerim 2 sonra tekrardan kandan yapmışlardı 1470 çıkmıştı değerimeder canım 10-12 günde vücuttan atılıyor çünkü. bende 2 kez aşılama oldum hatırlatayım
sen bekle bitanem içimden bi ses var diyor içimden bekle hemen üzme kendiniSabahki ovülasyonumu da ekliyorum düne göre daha açık
Eğer zamanı gelmişse bebişinin vesile olur tabi canımKıslar bişi sorucam ben yumurtlama günümde pressed jeli iki çizgide koyu çıktıgında 1ml ertesi gün 2ml uyguladım malum fazlası akıyo niye boşa gitsin :) sizce faydası olurmu
İnşallah canım inşallah. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsinbu benimde 2. aşılamam ilkinde 14. gün silikti 2. çizgi 2 gün sonra kan testinde 660 çıkmıştı değerim 2 sonra tekrardan kandan yapmışlardı 1470 çıkmıştı değerimhele bu aşılamda doktor çoğul gebelik olabilir demişti :)
inşşallah canım ama ben olmayacağını düşünüyorum,inşallah adetim zamanında gelir de daha fazla stres olmadan aşılamaya geçeriz.sen bekle bitanem içimden bi ses var diyor içimden bekle hemen üzme kendini
inşallah eğer hamiş değilsen zaten hemen gününde gelsin kırmızılar biran önce aşılamaya tedavisine başlarsin..inşşallah canım ama ben olmayacağını düşünüyorum,inşallah adetim zamanında gelir de daha fazla stres olmadan aşılamaya geçeriz.
canım benim iki aşılamamda negatifti. anaammmmm çoğul mu????? kaç yumoşun vardı ki???bu benimde 2. aşılamam ilkinde 14. gün silikti 2. çizgi 2 gün sonra kan testinde 660 çıkmıştı değerim 2 sonra tekrardan kandan yapmışlardı 1470 çıkmıştı değerimhele bu aşılamda doktor çoğul gebelik olabilir demişti :)
2 tane vardı,biri 21 diğer 19 muydu neydicanım benim iki aşılamamda negatifti. anaammmmm çoğul mu????? kaç yumoşun vardı ki???
ayyyy birde çoğul olurmuş2 tane vardı,biri 21 diğer 19 muydu neydi
İnşallah. gerçi aşılamanın da tutma ihtimali düşük. Senin eşinin sperm sayısını hareketini falan biliyor muydun sen canım?inşallah eğer hamiş değilsen zaten hemen gününde gelsin kırmızılar biran önce aşılamaya tedavisine başlarsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?