canım sadece 21bin burada aşılamalar verdiler,istanbula git gel,kal,hem aşılamanın bile 21.tl tutduğu bir yerde bu kadar tutmasına şaşırmadım ben.Kiz sacmlma o kdr para ile Ben 5 kere tüp bebk yaprm burda 7 bin dedi Eurofortil.tüp bebek merkezi
Aminnnarkadaşına da çok üzüldüm canım... Allah bizim umutlarımızı kendine ekmek parası yapmaya çalışan vicdansızları ıslah etsin!..
Evt one ya burda 2 bin tl aşılama hersey dahil vallahi kizcaza üzüldm yaacanım sadece 21bin burada aşılamalar verdiler,istanbula git gel,kal,hem aşılamanın bile 21.tl tutduğu bir yerde bu kadar tutmasına şaşırmadım ben.
Amin canım,durumları iyiydi ya,sözde en iyi yere gidiyorlardı,sözde dr çok iyiydi ama gördük işte sonucu. Hatta bana da bir dr u önerdiler de gittim beni mahvetti ya o hesap işte,her iyi denilen iyi olmuyor,denk gelmesi lazımarkadaşına da çok üzüldüm canım... Allah bizim umutlarımızı kendine ekmek parası yapmaya çalışan vicdansızları ıslah etsin!..
ayyy kekliğim ben de bütün gece rüyamda yenge bozuntusuyla uğraştım durdum! uyuduğumdan da birşey anlamadım. saydırıyordum ona aptalsın sen kafan basmıyor gerizekalı falanİnsanın zoruna gidiyor canım vallahi,o beyinsiz yüzünden üzüntüm daha da katlandı,
benim aşılamalarımda hep 2bin lira civarı tuttu. onun tek aşılaması neredeyse 7 bin lira tutmuşş. yuhhhhh diyorumm. o paraya tüp bebek yapılıyor.Evt one ya burda 2 bin tl aşılama hersey dahil vallahi kizcaza üzüldm yaa
durumları iyiydi ya,sözde en iyi yere gidiyorlardı,sözde dr çok iyiydi ama gördük işte sonucu. Hatta bana da bir dr u önerdiler de gittim beni mahvetti ya o hesap işte,her iyi denilen iyi olmuyor,denk gelmesi lazımEvt one ya burda 2 bin tl aşılama hersey dahil vallahi kizcaza üzüldm yaa
takılıyorum şimdilerde,eeee patron karısı olmak kolay değil,torpil yapmışlar sana diyebenim aşılamalarımda hep 2bin lira civarı tuttu. onun tek aşılaması neredeyse 7 bin lira tutmuşş. yuhhhhh diyorumm. o paraya tüp bebek yapılıyor.
Saçını başını yolsaydın canımayyy kekliğim ben de bütün gece rüyamda yenge bozuntusuyla uğraştım durdum! uyuduğumdan da birşey anlamadım. saydırıyordum ona aptalsın sen kafan basmıyor gerizekalı falaniçimi tam dökmemeşim meğersem
Aynen cnm bnde sasrdm sen normal yolla hamile kalmstn dmibenim aşılamalarımda hep 2bin lira civarı tuttu. onun tek aşılaması neredeyse 7 bin lira tutmuşş. yuhhhhh diyorumm. o paraya tüp bebek yapılıyor.
Ben devlet te 2 kere yaptm mecbur ikisinde cikardmcanlarım aşılama yapılırken rapor çıkartmış mıydınız?
Baya torpil yapmışlar hmdetakılıyorum şimdilerde,eeee patron karısı olmak kolay değil,torpil yapmışlar sana diye
Cnm sen kac günde bi adet olyn senn bugün olman lazmdi dmiAmin canım,durumları iyiydi ya,sözde en iyi yere gidiyorlardı,sözde dr çok iyiydi ama gördük işte sonucu. Hatta bana da bir dr u önerdiler de gittim beni mahvetti ya o hesap işte,her iyi denilen iyi olmuyor,denk gelmesi lazım
evet canım olmam lazım bugün ,ben aydan aya oluyorum,geçen ay ayın 6sında olmuştumCnm sen kac günde bi adet olyn senn bugün olman lazmdi dmi
Belirti vrmi ay inşallah olmazsn yaevet canım olmam lazım bugün ,ben aydan aya oluyorum,geçen ay ayın 6sında olmuştum
bana da iyi denilen doktor çıldırtmıştı! özel muayenehanesine gittim. kürtaj sonrası regl bozukluğum vardı. 2-3 ayda bir olmaya başlamıştım. bir tuhaflık var diyordum daha önce düzenli idi. gerizekalı adetin 3. günü hormon testlerini bile istemedi! direk kilolu gördü pcos sun sen dedi dengesiz! meğer prolaktin yüksekmiş! kendim ölçtürdüm kendim sonuçları aldım gittim ilacı da kendim söyledim parlodel kullanayımmı diye. olur kullanabilirsin dediAmin canım,durumları iyiydi ya,sözde en iyi yere gidiyorlardı,sözde dr çok iyiydi ama gördük işte sonucu. Hatta bana da bir dr u önerdiler de gittim beni mahvetti ya o hesap işte,her iyi denilen iyi olmuyor,denk gelmesi lazım
Hafif kasığım ağrıyor sanki,hafif de göğülerim.sabah ovü.yaptım negatif,silik bile yok. İnşallah gününde gelir de ben de ona göre bakarım başımın çaresine,Aşılama diyorum ama kocam pek sıcak bakmıyor,2ay daha bekleyelim diyor aşılama da normal ilişki gibi olduğu için,hani ihtimal düşük ya ondanBelirti vrmi ay inşallah olmazsn ya
Ovu da ikinci çizgi hiç yokmu hey yarabbi haklı oda ama bak burda asilama ile hamile kalan arkds var ne bilim umut cnm ben aşılma yaptrirken 1 kzla konstm hastnde hiç kendin de de eşinde de problem yoktu 4 kere aşılma yaptılar buda tutmadi dedi.şok oldm.cnm.ksmet gercktn hersy ksmetHafif kasığım ağrıyor sanki,hafif de göğülerim.sabah ovü.yaptım negatif,silik bile yok. İnşallah gününde gelir de ben de ona göre bakarım başımın çaresine,Aşılama diyorum ama kocam pek sıcak bakmıyor,2ay daha bekleyelim diyor aşılama da normal ilişki gibi olduğu için,hani ihtimal düşük ya ondan
canlarım aşılama yapılırken rapor çıkartmış mıydınız?
evet canım histeroskopi ameliyatı olmuştum temmuz ayında. sonrasında 2. ay doğal olarak oldu.Aynen cnm bnde sasrdm sen normal yolla hamile kalmstn dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?