Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşına da çok üzüldüm canım... Allah bizim umutlarımızı kendine ekmek parası yapmaya çalışan vicdansızları ıslah etsin!..
Amin canım,durumları iyiydi ya,sözde en iyi yere gidiyorlardı,sözde dr çok iyiydi ama gördük işte sonucu. Hatta bana da bir dr u önerdiler de gittim beni mahvetti ya o hesap işte,her iyi denilen iyi olmuyor,denk gelmesi lazım

İnsanın zoruna gidiyor canım vallahi,o beyinsiz yüzünden üzüntüm daha da katlandı,
ayyy kekliğim ben de bütün gece rüyamda yenge bozuntusuyla uğraştım durdum! uyuduğumdan da birşey anlamadım. saydırıyordum ona aptalsın sen kafan basmıyor gerizekalı falan içimi tam dökmemeşim meğersem

Evt one ya burda 2 bin tl aşılama hersey dahil vallahi kizcaza üzüldm yaa
durumları iyiydi ya,sözde en iyi yere gidiyorlardı,sözde dr çok iyiydi ama gördük işte sonucu. Hatta bana da bir dr u önerdiler de gittim beni mahvetti ya o hesap işte,her iyi denilen iyi olmuyor,denk gelmesi lazım

Saçını başını yolsaydın canım

Cnm sen kac günde bi adet olyn senn bugün olman lazmdi dmi

bana da iyi denilen doktor çıldırtmıştı! özel muayenehanesine gittim. kürtaj sonrası regl bozukluğum vardı. 2-3 ayda bir olmaya başlamıştım. bir tuhaflık var diyordum daha önce düzenli idi. gerizekalı adetin 3. günü hormon testlerini bile istemedi! direk kilolu gördü pcos sun sen dedi dengesiz! meğer prolaktin yüksekmiş! kendim ölçtürdüm kendim sonuçları aldım gittim ilacı da kendim söyledim parlodel kullanayımmı diye. olur kullanabilirsin dedi o sinirle 1 kuruş ödemeden çıktım ve bir daha da gitmedim!

Belirti vrmi ay inşallah olmazsn ya
Hafif kasığım ağrıyor sanki,hafif de göğülerim.sabah ovü.yaptım negatif,silik bile yok. İnşallah gününde gelir de ben de ona göre bakarım başımın çaresine,Aşılama diyorum ama kocam pek sıcak bakmıyor,2ay daha bekleyelim diyor aşılama da normal ilişki gibi olduğu için,hani ihtimal düşük ya ondan

Ovu da ikinci çizgi hiç yokmu hey yarabbi haklı oda ama bak burda asilama ile hamile kalan arkds var ne bilim umut cnm ben aşılma yaptrirken 1 kzla konstm hastnde hiç kendin de de eşinde de problem yoktu 4 kere aşılma yaptılar buda tutmadi dedi.şok oldm.cnm.ksmet gercktn hersy ksmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…