cnm olsun hakkınızda hayırlısı inşşş ama olmazsın :)Kullanyo cnm pazar adet sancılar başladı yarn ble olablrmgrpaysgl
Sus kız,ağzına biber sürerim senin haaa,kaç gündür nerelerdesin,öldüm meraktan,dedim acaba kocası falan mı öğrendi diyeburadayım asıl siz nerdeydiniz akşam ben küstüm
Gaziantep deyim canım,neofertil euro fertil oluyor zaten.Canm ben orayı bilyrm bde Eurofortil.tüp bebek merkezi var ben orda yaptrmayi düşünüyorum sen nerde otrysn bu arda
canı gönülden aminnnnnnnnYɑ Rɑbbim;
bu mübɑrek cumɑ günün yüzü suyu hürmetine biz ɑciz kullɑrın ne derdi vɑrsɑ, ne sıkıntısı vɑrsɑ; dertlilere devɑ, hɑstɑlɑrɑ şifɑ, borçlu kullɑrınɑ edɑlɑr nɑsip et Yɑ Rɑbbim.
Biz kullɑrın duɑlɑrını kɑbul et… bizlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip eyle sen hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle
<Amİnn>
Hɑyırlı nurlu cumɑlɑr…
İnsanın zoruna gidiyor canım vallahi,o beyinsiz yüzünden üzüntüm daha da katlandı,Allahim şoka girdim resmen. Rabbim buyuk O herseyi gorur.bu tipleri safece Allaha havale ediyorum.. uzulme canim sen niye sinir yapiyorsun.bu onun karaktersizligi.. yaptigin sey de cok hos ayrica gidip ona dileklerini belirtmen.
vallahi canım ben de adet olmayı bekliyorum,olur olmaz kemal bayındıra gidip aşılama için kolları sıvayacağım,cnm sen kurbagı ayagı kürünü yap kesin kalırsın
şaka yapıyorum cnm öyle deme hiç belli olmaz rabbim ol derse her an olabilir onun için hep dua hiç vazgecme cnm bnm üzülme banada öyle geliyo sonra hemen dua ediyorum rabbime dönüyorum tatlım
Aminnnnnnoyyyy maşallhh cnm bnm net belli hamileliğin bebegin hayırlı olsun cnm benm tebrik ederim rabbim önce keseyi görmeni nasip etsin, sonra kalp atışlarını duymayı nasip etsin , sonrada hayırlısı ile saglıklı şekilde bebeğini kucagına almayı nasip etsin kuzum cokkkkkkk sevindim
rabbim bizlerede nasip eder innşş tez zamanda hayırlısı ile
Kız çatladım meraktan aklıma kötü kötü şeyler gelecekti resmen. Diyorum ki en azından girip haber verirdi bize diye,vallahi ben o kadar süre netsin kalsam çatlarım haaaayyy cnm bnm ya cok mu merak etmiş beni kuzum iyiyim cnm bilgisayarda sorun vardı giremedim biraz ):
ben adeti bekliyorum canım,bugün oldu ne ağrı ne sızı,inşallah korktuğum gibi değildir,yani yumurtam 17-18-19 da çatlamıştır eğer 3ünde koyu olduğunda çatladıysa daha 2 haftam var demektir,kocam da sıkıntı aldı niye böyle oldu diye,çünkü adam biliyor adetimin şaşmadığınıkızlar geldimvalla ne cok yazmışsınız 1 saattir okuyorum masalhhh yani kaynatmışsınız baya
son durumlar ne kızlar zeynep bal. fduag,keklik_58,
daha iyi olmuş canım,stressiz bir şekilde olmuştur,inşallah spoşlar da son sürat hızlanmıştır.Bu arada bugün 14. Gündü kızlar fakat ben jeli kullanmayı unuttumolaylar çok hızlı gelişti
Bu ay 12 ve 13. Günlerde kullanmış oldum. Nasipte varsa o vesile olur inşallah...
Vallahi canım benim durumu biliyorsun,benimki pozitifdi neredeyse,o yüzden kendini hiçççç strese sokma,inşallah güzel hberler verirsin.Kzlar bakn ne koyulasyor nde silikleşyor 23 24 25 günlerde yaptm bunlr sırası ile yazdmEki Görüntüle 1679259
Amin canım,ikisinin de psikolojileri çökmüştü. Aaaa bu arada 5 aylık hamile ikizlere,hem de normal yolla,Eeee o kadar hormon alırsan tabii çift tutar diyorum hep,gülüyor.N3 artması ya dmek onlar tüp bebek yapmak para yemek için öyle.sonuç cikaryolar ama allah yedirmesn kimsye
50.000 tl den fazla gitti diyor canım,hesap et!Hadya kaptirdiklari para ile.kaldılar desne yazık
Vallahi canım benim durumu biliyorsun,benimki pozitifdi neredeyse,o yüzden kendini hiçççç strese sokma,inşallah güzel hberler verirsin.
Kiz sacmlma o kdr para ile Ben 5 kere tüp bebk yaprm burda 7 bin dedi Eurofortil.tüp bebek merkezi50.000 tl den fazla gitti diyor canım,hesap et!
Vallahi canım burada neofertil var,sözde en iyi tüp bebek merkezi,bir muayene 250 tl,randevu için haftalar öncesinden sıra alıyorlar düşün bu arada patronumun eşi olur arkadaşım,orada toplam sayısı 2 milyon,hareketi 0 ve morfolojisi 0 olan spermlerle aşılama yapmışlar 3 kez,hem de yıkamadan sonra 45 tane sperm kalmasına rağmen,kızcağız da olur diye bekliyormuş ki bu değerlerle aşılamanın olmayacağını biz bile biliyoruz,sadece aşılamalar 21bin tl leri gitti düşün,sonra tüpe geçelim demişler,(zahmet etmişler canım dedim,)maddi durum da iyi ya,en iyi merkeze de gidiyorlar ya içleri rahattı,sonra tabi tüp de tutmadı,malum doğru düzgün yaptıkları yok testleri,o kadar para çöp yani,hastahane olayı falan girince işin içine patronum anladı durumu tabi,tembihlemiş ki git konuş sakın oraya gitmesinler diye,koşa koşa geldi sakınnnnnnn gitme oraya bak bize böyle böyle yaptılar diye.tabii ki değişti dr u falan istanbulda acıbadem var hani şu meşhurrrrr çok iyi dedikleri merkez var ya orası,tedavisini burada gördü sonra işlem için ist.gittiler,geldi ki mutsuz,olmaz kesin dedi,neden dedim,hastahane değil ticarethane dedi,işlemden sonra yatırmadılar bile,15dk zor yattım o da eşim bağırdı çağırdı da öyle,tabii ki tutmadı,sonra da normal bir dr a gittiler,bu zaman zarfında kullandıkları sperm testini yenilemeye gerek görmemişler çünkü artsa artsa şu kadar olur bu kadar olur ancak demekle yetinmişler,sonra fakültede test veriyorlar ve sonuç 140 milyon sperm 49 ileri hızlı morfoloji 12,6 ada sperm değerleri nasıl oluyor da tedaviszi bir şekilde bu kadar artıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?