Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Soyadı atmaca diye bir dr var burada adını hatırlamadım şimdi ama kızcağız ağlaya ağlaya anlattıktan sonra değil gitmek kapısından geçince tüylerim diken diken oluyor yemin ederim. Z zeynep bal

canı gönülden aminnnnnnnn

Allahim şoka girdim resmen. Rabbim buyuk O herseyi gorur.bu tipleri safece Allaha havale ediyorum.. uzulme canim sen niye sinir yapiyorsun.bu onun karaktersizligi.. yaptigin sey de cok hos ayrica gidip ona dileklerini belirtmen.
İnsanın zoruna gidiyor canım vallahi,o beyinsiz yüzünden üzüntüm daha da katlandı,

vallahi canım ben de adet olmayı bekliyorum,olur olmaz kemal bayındıra gidip aşılama için kolları sıvayacağım,

Aminnnnnn

ayyy cnm bnm ya cok mu merak etmiş beni kuzum iyiyim cnm bilgisayarda sorun vardı giremedim biraz ):
Kız çatladım meraktan aklıma kötü kötü şeyler gelecekti resmen. Diyorum ki en azından girip haber verirdi bize diye,vallahi ben o kadar süre netsin kalsam çatlarım haaa

kızlar geldim valla ne cok yazmışsınız 1 saattir okuyorum masalhhh yani kaynatmışsınız baya
son durumlar ne kızlar zeynep bal. fduag,keklik_58,
ben adeti bekliyorum canım,bugün oldu ne ağrı ne sızı,inşallah korktuğum gibi değildir,yani yumurtam 17-18-19 da çatlamıştır eğer 3ünde koyu olduğunda çatladıysa daha 2 haftam var demektir,kocam da sıkıntı aldı niye böyle oldu diye,çünkü adam biliyor adetimin şaşmadığını

Bu arada bugün 14. Gündü kızlar fakat ben jeli kullanmayı unuttum olaylar çok hızlı gelişti
Bu ay 12 ve 13. Günlerde kullanmış oldum. Nasipte varsa o vesile olur inşallah...
daha iyi olmuş canım,stressiz bir şekilde olmuştur,inşallah spoşlar da son sürat hızlanmıştır.

N3 artması ya dmek onlar tüp bebek yapmak para yemek için öyle.sonuç cikaryolar ama allah yedirmesn kimsye
Amin canım,ikisinin de psikolojileri çökmüştü. Aaaa bu arada 5 aylık hamile ikizlere,hem de normal yolla,Eeee o kadar hormon alırsan tabii çift tutar diyorum hep,gülüyor.

arkadaşına da çok üzüldüm canım... Allah bizim umutlarımızı kendine ekmek parası yapmaya çalışan vicdansızları ıslah etsin!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…