Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vallahi canım ben de adet olmayı bekliyorum,olur olmaz kemal bayındıra gidip aşılama için kolları sıvayacağım,
cnm ama gitmeden önce ön görüşme yap hastahaneyi ara fiyatı felan sor yıkama işlemini felan ben öyle yapıyorum hahaha her şeyi önceden arıyorum doktor muaynesine kadar soruyorum

cnm ben neo fertili aradım asılamaya 800 gidiyo ortalama dedi rusen beyin muaynesi dedim 250 peki tüp dedim aradığımda oda 6.5 ile 7.5 arası degişiyor dedi işleme göre yani demekki

ruşen atmaca ama onu cokkk begenen var cnm o hastahameyide arastır bak yorumları cnm
Vallahi canım ben birinci ağızdan duydum,kadın yaşadıklarını da ağlaya ağlaya anlattı,ayrıca iyi bir yer olsa bu kadar insan işlemini istanbul ya da adanada değil antepte yaptırır diye düşünüyorum. Ama ben çevremde gidip de beğenen görmedim. tabii kişisel tercih!

cnm ama gitmeden önce ön görüşme yap hastahaneyi ara fiyatı felan sor yıkama işlemini felan ben öyle yapıyorum hahaha her şeyi önceden arıyorum doktor muaynesine kadar soruyorum
ben de canım,ama iğneyle mi der hapı yeterli mi görür bilemiyorum.Spermleri yıkayan kişiyle görüşeceğim eder aşılamaya gidersem,kocam olumsuz bakıyor ikna edebilecek miyim bilmiyorum. bakalım adet gelmeden ikna olacak mı,o 2 ay daha bekleyip 1 seneye tamamlayalım diyor ama ben o dengesizin dediklerini söylesem bir dk durmaz tüp yapalım der onu da biliyorum

cnm ben neo fertili aradım asılamaya 800 gidiyo ortalama dedi rusen beyin muaynesi dedim 250 peki tüp dedim aradığımda oda 6.5 ile 7.5 arası degişiyor dedi işleme göre yani demekki
peki sordun mu kamal bayındıra gitmeden önce aşılamayı? Ben de sorarım muayeneyi falan ama buraya soradım hiç aşılam fikri yoktu çünkü geçen haftaya kadar

peki sordun mu kamal bayındıra gitmeden önce aşılamayı? Ben de sorarım muayeneyi falan ama buraya soradım hiç aşılam fikri yoktu çünkü geçen haftaya kadar
yok kemal beye hiç sormadım ama ararım hastahaneyi ben yılmaz gencoya sordugumda 600,700 gider dedi o neo fertil 800 dedi kemal bayındır ne kadar der bilmiyorum cnm ararım ama sorarım adetin 2 günüde gidip muayne olurum asılama istiyorum derim ilaç yazar zaten 12 gel der çatlatma iğnesi vurur

ben henüz doktora gitmedim 4 aydır deniyoruz, burda okuduklarımdan sonra nette araştırdım bazı sitelerde kaliteli olmayan spermleri hareketlendirdiği için sorun yaşadıklarını yazmışlar bu korkuttu beni. bu ay incir kürü deniyorum inşallah Allah isteyen herkese nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…