masallah morfolojiniz cok iyiymis tatlim..cnm bizimde sayı 48 milyon morfoloji %10 ileri hareket % 15
yavaş ileri hareket % 30 yerinde hareketli % 15
Canim bu ay iki yumurtam olusmus.o yuzden merak edip arastirdim.ayda iki kez yumurtalayabiliyormussun ve bu yaz ikiz olurmus.ya birisi tutunamayan tek hamilelik olurmus.cift yumurta ikizi olabilirmis.yada ikinci catlayan kalitesiz olup bi ise yaramayabilirmis.o yuzden evet ikinci de catlamis olabilir.ama adetin sanitim birinci catlayana gore geliyorYa Can'ım öyle bir şey mümkün mü ki,2 yumurta olsun birisi 11gğn önce diğeri 11 gün sonra çatlasın? Akıl verin bana yaaa
Polistik overli msn canım ? Polistik over olanlarda LH sürekli yüksek çıkıyo die duymuştmKzlar bakn ne koyulasyor nde silikleşyor 23 24 25 günlerde yaptm bunlr sırası ile yazdmEki Görüntüle 1679259
cnm klomen yumurta uyarıcı geliştirici hap . yumurta takibi yapıp su günler ilişki der yada yumurtan büyürse iğne yapar catlatma yine su günler ilişki der bu hapla hamile kalan cok cnmdr gıttımm kızlar klomene basladım bana klomenı detaylı acıklarmısınız 5 gun kullandıktan sonra dr neler yapacak kac gun ılıskı onerır ve hamıle kalan varmı bu ılacla bılgısı olanlarr yardımm
tesekkur ederım canım benım hayırlısı olsun haftaya cumartesıye cagırdı ilacı carsamba gunune kadar kullancagım ıkı gun durup cumartesı cagırdı bnde pek anlamadıgım ıcın hersey etamm dedimm ınsallah vesıle olur yavrumacnm klomen yumurta uyarıcı geliştirici hap . yumurta takibi yapıp su günler ilişki der yada yumurtan büyürse iğne yapar catlatma yine su günler ilişki der bu hapla hamile kalan cok cnm
cnm işte yumurta takibi yapacak rahat ol kız büyüyolar ben kullandım 2 kez birinde 3 yumurtam büyümüştü diğerinde 2 yumurtam catlatma iğnesi vuruldum ama malesef bizde olmadı bi arkadasımda pko vardı adeti zorla oluyodu mesale o ilk kullandı iğnede urdu catlatma hamile oldu dogum bile yaptı cnm kısmt inş bu vesile olur bebeginetesekkur ederım canım benım hayırlısı olsun haftaya cumartesıye cagırdı ilacı carsamba gunune kadar kullancagım ıkı gun durup cumartesı cagırdı bnde pek anlamadıgım ıcın hersey etamm dedimm ınsallah vesıle olur yavruma
ınsallah kuzum ınsallah h vesıle olur rabbım cumlemıze hyayırlı evlatlar nasıp etsıncnm işte yumurta takibi yapacak rahat ol kız büyüyolar ben kullandım 2 kez birinde 3 yumurtam büyümüştü diğerinde 2 yumurtam catlatma iğnesi vuruldum ama malesef bizde olmadı bi arkadasımda pko vardı adeti zorla oluyodu mesale o ilk kullandı iğnede urdu catlatma hamile oldu dogum bile yaptı cnm kısmt inş bu vesile olur bebegine
hadi bu da umut olsun eşimin 25 mil.% 20 hareket,%1 morf. idi:)Sayı 100 mil. Hareket %14 Morf. %3... Bakalım zaman neler gösterecek... Belki de şimdi hamileyizdir canım :) Hayırlısı...
inanmiyoruuuummmmhadi bu da umut olsun eşimin 25 mil.% 20 hareket,%1 morf. idi:)
BakKızlar mrh ya ben alıp denemek istiyorum araştırdım çok herkez aynı şeyi söyledi eşim istemiyor kullanmamı zararı olur diye ne yapacam bilemedim fikri olan var mı kullanıpta ise yarayanlar bi cvp verir misiniz
Hadi ya tmm bende alacağım denicem bende
Toplam hareketlilik.mi.cnm toplam.hareketlilik kachadi bu da umut olsun eşimin 25 mil.% 20 hareket,%1 morf. idi:)
Hadya korktma beni sürekli degl bazn az cikyo ama sürekli var nasl anlaslr o polistik overPolistik overli msn canım ? Polistik over olanlarda LH sürekli yüksek çıkıyo die duymuştm
Canm naptn varmı gelen gideYa Can'ım hiç kist falan olayım olmadı şimdiye kadar korkuyorum! Bu hayatım boyunca ikinci adet gecikmem! Ayda iki kere yumurtlama olur mu bilmiyorum! Yaaaaa ağlamak istiyorum
Bde jel nasl kullandın ya maşallah ne gzel Rabbim bize ne zmn nasp edck yaa offfToplam hareketlilik.mi.cnm toplam.hareketlilik kac
Yok Can'ım bende gelen giden yok şimdilikCanm naptn varmı gelen gide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?