- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
Ya bebek olablri yarn da test yapKz varmı bseyler
çok zor bu bekleyişlercnm bende gecen ay kulandım ilk defa olmadı ama bırakmadım bu ayda kulladm eger olmasa gelecekay yine kullanıcam olmazsa asılama ne yapayım
Sağlıklı bi şekilde yumrtlamanın olup olmadığını kontrol etmek için progesteron testi yapılıyor canım adete bi hafta kala yapılıyo bu test sonucun 10 veya üzeri çıkması lasm sağlıklı yumurtluyosan. Canm sıkma canını hiç ben kaç defa yaptrdm bu testi kan veriyosun sadece. İnşallah sonucun iyi cıkar canımm.Hadya korktma beni sürekli degl bazn az cikyo ama sürekli var nasl anlaslr o polistik over
Günaydın canımmm,burdayım ben
Canım sen ne durumdasın,klomen falan başladın mı? ya da bal çörekotu,ya da yakı???
burdayım cnm bnm adeti bekliyorum 5 gün kaldı
aaaaaaaaaaa inanmıyorum cnm inşşş bebek vardır ya inşşşş oleyyyyCicişlerim ben hala hastalanmadımmmmm. Gidip kan testi yaptırayım dedim ama malesef gittiğim iki yerde kan alacak kimse yoktu,ya öğlen fırsat bulunca ya da yarın sabah gideceğim
ya canım dün yaptım ama silik çizgi bile yoktu,olsaydı eğer 3günüm geçiyor aha bugün en azından silik çıkardıaaaaaaaaaaa inanmıyorum cnm inşşş bebek vardır ya inşşşş oleyyyy
kız evde test yaptın mı
senin de kalmamış bir şey,kız sen yaptın mı peki,malum silik çıkanlar var hamile olup daburdayım cnm bnm adeti bekliyorum 5 gün kaldı
yok cnm ben tet yapmadım daha cok var 5 gün cıkmz zaten adetim gecikmez eger gecerse yaparım test ben cnm sen kan versene hadi cnmsenin de kalmamış bir şey,kız sen yaptın mı peki,malum silik çıkanlar var hamile olup da
cnm o hiç belli olmaz bazılarının kanda cıkıyo idrar 1 hafta sonra cıkıyor rahat ol yani inşşş bebek vardır cnmya canım dün yaptım ama silik çizgi bile yoktu,olsaydı eğer 3günüm geçiyor aha bugün en azından silik çıkardı
İnşallah diyorum ama umudum yok,sanki ayın 3ünde tekrar yumurtladım da adetim bir hafta sonra yani 17sinde falan gelecekmiş gibi geliyor bana. kan testi için gittim ama sabah kan aldıracak kimseyi bulamadım o yüzden yarına kaldıcnm o hiç belli olmaz bazılarının kanda cıkıyo idrar 1 hafta sonra cıkıyor rahat ol yani inşşş bebek vardır cnm
ya yok biraz sonra git ver kan cnm yarına kadar catlarım ben hadi kız :)İnşallah diyorum ama umudum yok,sanki ayın 3ünde tekrar yumurtladım da adetim bir hafta sonra yani 17sinde falan gelecekmiş gibi geliyor bana. kan testi için gittim ama sabah kan aldıracak kimseyi bulamadım o yüzden yarına kaldı
ya canım işler yoğun fırsat bulamıyorum yoksa gidicem de cumartesi günü de patronların kız kardeşiyle atışmamış olduğu için izin alamdan gitmem lazım hemen 5 dkya yok biraz sonra git ver kan cnm yarına kadar catlarım ben hadi kız :)
Ben bsy yapmadm baslamycam da smdi lk yarn Dr gtcez baklmİnşallah diyorum ama umudum yok,sanki ayın 3ünde tekrar yumurtladım da adetim bir hafta sonra yani 17sinde falan gelecekmiş gibi geliyor bana. kan testi için gittim ama sabah kan aldıracak kimseyi bulamadım o yüzden yarına kaldı
cnm gir işte hemen 5 dakika yine test al yap cnm belki cıkarya canım işler yoğun fırsat bulamıyorum yoksa gidicem de cumartesi günü de patronların kız kardeşiyle atışmamış olduğu için izin alamdan gitmem lazım hemen 5 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?