Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bende gecen ay kulandım ilk defa olmadı ama bırakmadım bu ayda kulladm eger olmasa gelecekay yine kullanıcam olmazsa asılama ne yapayım
çok zor bu bekleyişler bugünden itibaren incir kürünede başladım canım sende yap istersen arı poleni falanda aldım akşamları hem kendim hem eşime yedircem

Hadya korktma beni sürekli degl bazn az cikyo ama sürekli var nasl anlaslr o polistik over
Sağlıklı bi şekilde yumrtlamanın olup olmadığını kontrol etmek için progesteron testi yapılıyor canım adete bi hafta kala yapılıyo bu test sonucun 10 veya üzeri çıkması lasm sağlıklı yumurtluyosan. Canm sıkma canını hiç ben kaç defa yaptrdm bu testi kan veriyosun sadece. İnşallah sonucun iyi cıkar canımm.

Eşimin testlerinde morfoloji %1 ile %3 arasnda sürekli dolayısyla harekette iyi değil. Bizim durumuzda olup preseed jelden fayda gören birisi var mı ?

Cicişlerim ben hala hastalanmadımmmmm. Gidip kan testi yaptırayım dedim ama malesef gittiğim iki yerde kan alacak kimse yoktu,ya öğlen fırsat bulunca ya da yarın sabah gideceğim

Cicişlerim ben hala hastalanmadımmmmm. Gidip kan testi yaptırayım dedim ama malesef gittiğim iki yerde kan alacak kimse yoktu,ya öğlen fırsat bulunca ya da yarın sabah gideceğim
aaaaaaaaaaa inanmıyorum cnm inşşş bebek vardır ya inşşşş oleyyyy
kız evde test yaptın mı

cnm o hiç belli olmaz bazılarının kanda cıkıyo idrar 1 hafta sonra cıkıyor rahat ol yani inşşş bebek vardır cnm
İnşallah diyorum ama umudum yok,sanki ayın 3ünde tekrar yumurtladım da adetim bir hafta sonra yani 17sinde falan gelecekmiş gibi geliyor bana. kan testi için gittim ama sabah kan aldıracak kimseyi bulamadım o yüzden yarına kaldı

ya yok biraz sonra git ver kan cnm yarına kadar catlarım ben hadi kız :)

ya yok biraz sonra git ver kan cnm yarına kadar catlarım ben hadi kız :)
ya canım işler yoğun fırsat bulamıyorum yoksa gidicem de cumartesi günü de patronların kız kardeşiyle atışmamış olduğu için izin alamdan gitmem lazım hemen 5 dk

Ben bsy yapmadm baslamycam da smdi lk yarn Dr gtcez baklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…