Hayır Can'ım ne gelen var giden hiçbir belirti de yok maalesef ya iki kere yumurtladım ya da kist falan oldu! Adet olmadım diye ilk kez üzülüyorum galibaKzlar nbrkeklik_58 cnm adet oldmu
Hayır Can'ım ne gelen var giden hiçbir belirti de yok maalesef ya iki kere yumurtladım ya da kist falan oldu! Adet olmadım diye ilk kez üzülüyorum galibaKzlar nbrkeklik_58 cnm adet oldmu
Pazartesine kadar adet olurum inşallah Can'ım yaaCnm pazrtesi Dr gt bnce muayen e ol
cnm bizimde sayı 48 milyon morfoloji %10 ileri hareket % 15Sayı 100 mil. Hareket %14 Morf. %3... Bakalım zaman neler gösterecek... Belki de şimdi hamileyizdir canım :) Hayırlısı...
cnm test yapsana gebelik testi biHayır Can'ım ne gelen var giden hiçbir belirti de yok maalesef ya iki kere yumurtladım ya da kist falan oldu! Adet olmadım diye ilk kez üzülüyorum galiba
hayırlısı olsun cnm rabbim geleck aya nasip etsin hayırlı saglıklı evlatlar versin bizlere inşKızlar bugün adet oldum...
hayırlısı olsun cnm rabbim geleck aya nasip etsin hayırlı saglıklı evlatlar versin bizlere inş
cnm bende gecen ay kulandım ilk defa olmadı ama bırakmadım bu ayda kulladm eger olmasa gelecekay yine kullanıcam olmazsa asılama ne yapayımİnş cnm ama bu ay prseed jelden umutluydum
Üzülme Can'ım önümüzdeki ay hep beraber bekleriz yine bebişlerimiziKızlar bugün adet oldum...
Yaptım Can'ım ama negatif,acaba kist falan mı oldu korkuyorum ya da acaba adetime 3 gün kala mı yumurtladım ben? Offf yaa! Ayın 3ünde koyuydu biz de ayın 4 ünü değerlendirdik ama planlı bir şey değildi jel kullanmadım.cnm test yapsana gebelik testi bi
cnm bekle 1 hafta adet olmazsan kan ver doktora gitYaptım Can'ım ama negatif,acaba kist falan mı oldu korkuyorum ya da acaba adetime 3 gün kala mı yumurtladım ben? Offf yaa! Ayın 3ünde koyuydu biz de ayın 4 ünü değerlendirdik ama planlı bir şey değildi jel kullanmadım.
Can'ım muhtemelen ben hani ayın 3 ünde testim koyu çıkmıştı ya o Zaman yumurtladım. Ya ama ben geçen ay klomen kullanmıştım hatta bu ay da bal çörek otu tarçın yapmıştım ama test tepki mi yaptı bana. Ya sen adet oldun diye ben de şu an adet olmadım diye üzülüyorum.Cnm pazrtesi Dr gt bnce muayen e ol
Can'ım inşallah kist falan olmamıştır vallahi adet olmadım diye üzülüyorum desem inan. Eğer 3 ünde yumurtladıysam ayın 17sine kadar adet olmam. Ya of yaaaaacnm bekle 1 hafta adet olmazsan kan ver doktora git
cnm bak belki 2 yumurtan olmuştur cnm bal çörek otu tarcın sonuzta yumurta geliştiriyo belki 2 kez yumurtladın cnmCan'ım muhtemelen ben hani ayın 3 ünde testim koyu çıkmıştı ya o Zaman yumurtladım. Ya ama ben geçen ay klomen kullanmıştım hatta bu ay da bal çörek otu tarçın yapmıştım ama test tepki mi yaptı bana. Ya sen adet oldun diye ben de şu an adet olmadım diye üzülüyorum.
cnm üzülme ya rabbim hayırlısını versin bende 3 gündür asırı gaz var ve kasık agrısı inşş minnagım tutuyordur annesine oy kurban olurum ona rabbim nasip eder inşşş hepimizin gönlündekini versin hayırlısı ileCan'ım inşallah kist falan olmamıştır vallahi adet olmadım diye üzülüyorum desem inan. Eğer 3 ünde yumurtladıysam ayın 17sine kadar adet olmam. Ya of yaaaaa
Ya Can'ım öyle bir şey mümkün mü ki,2 yumurta olsun birisi 11gğn önce diğeri 11 gün sonra çatlasın? Akıl verin bana yaaacnm bak belki 2 yumurtan olmuştur cnm bal çörek otu tarcın sonuzta yumurta geliştiriyo belki 2 kez yumurtladın cnm
cnm biraz beklebakalım kist degildir inşşşYa Can'ım öyle bir şey mümkün mü ki,2 yumurta olsun birisi 11gğn önce diğeri 11 gün sonra çatlasın? Akıl verin bana yaaa
Ya Can'ım hiç kist falan olayım olmadı şimdiye kadar korkuyorum! Bu hayatım boyunca ikinci adet gecikmem! Ayda iki kere yumurtlama olur mu bilmiyorum! Yaaaaa ağlamak istiyorumcnm biraz beklebakalım kist degildir inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?