Bir mavi bir pembe kutu var sanki de hangisini alsam ki ?cnm preseed jel ismi internetten spariş edip alabilirsin... ben eczaneden almıştım 139 liraya ama netten daha ucuza alıyolar spariş edip
cnm bak galiba esinde sorun oldugu için zoruna gidiyor bide gercekten erkeler için cok zor beni yanlış anlama ama esinle bu konuarı cok konuşma inan ben eşimle hiç konuşmuyorum hayal bile kurmuyorum biliyrum o benden daha cok üzülüyo bide sorun onlarda olunca zorlarına gidiyor bence bi süre bebek konusunu kapat hatta sunu kullan bunu kallan bile deme cnm ara verin biraz aetn bu stes ile nasıl olsun bebek ve saglıklı ilişki kafanızda rahat degil tatlım
cnm ama doktorum ve üroliji doktoru degri cok düşük degil normal yolla olabilir diyo ama daha bir kez bile dönllenme olmadı demkki tek taraflı degil bu sorun ve gercekten her seyin zamanı var ben bunu biliyorum rabbim hayırlısını versin ama bişeyler vesile oluyo bende o vesile olanı bulucam inşşş düşününce insanın aklına bir sürü sey geliyo adet belirtilerim başladı cnm kasıgım agrıyo ara ara bakalımYa allah aşkına kafana bin tane şey getirme. Nerden çıktı o,ona bakarsan milyonlarca insaların sebepsiz bir şekilde olmuyor,sen böyle kurcalarsan daha çooook olabilecek sorun bulursun kendine. Yoktur öyle bir şey kendi kendini bunalıma sürükleme. Bak ne yapalım biliyor musun,sen bekle bir adetin inşallah gelmez de gelirse eğer o zamana kadar kara ver,aşılama için kemal bayındıra gideceksen kafanı başka dr lar ile karıştırma,canım sonuçta eşlerimizin değerleri düşük,normal yolla olması zaman alacak şeyler o yüzden kendimize daha da olusuzluklar üretmeyelim
cnm benmki pembeydi kız reng önemli degi sen son kullanma tarihine bak cnmBir mavi bir pembe kutu var sanki de hangisini alsam ki ?
Yok valla p sorun onda oldgnu bile kabul etmyo yol dyr halen beni deli edyr blmym bi kaç gün onla konsmk istemyrmcnm bak galiba esinde sorun oldugu için zoruna gidiyor bide gercekten erkeler için cok zor beni yanlış anlama ama esinle bu konuarı cok konuşma inan ben eşimle hiç konuşmuyorum hayal bile kurmuyorum biliyrum o benden daha cok üzülüyo bide sorun onlarda olunca zorlarına gidiyor bence bi süre bebek konusunu kapat hatta sunu kullan bunu kallan bile deme cnm ara verin biraz aetn bu stes ile nasıl olsun bebek ve saglıklı ilişki kafanızda rahat degil tatlım
cnm inan seniii cok anlıyorum bak burda esimin bi akrabası var kız evlendi kıskanmış işte kuzenlerinin hemen ilk ayında hamile olunca evlemiş hep demiş alhhaım banada ver bebek cok istemiş ama hayırlısını demeden kıskandıgı için hırs olmuş yani rabbim ona evlat verdi oglu oldu dogum yapt ama kız korktu baya yeni yeni düzelmiş az önce ordaydık kız diyo abla hayırlısını iste keşke benm 1,2 yıl geç olsaydı böyle olmasaydım korktu düşün bebegi istemedi kendine zarar vermeye calıştı aklına kaybetti kız cok şükür şimdi düzeliyo ama keşke gec olsaydıda böyle olmasaydı diyo bide eşi kaynanası kabul etmiyo artık düşün kızı hani deli oldu gibi görüyolar onn için her şeyin zamanı var nu kadar cok istemekte iyi degil cnm rabbim zamanını biliyor zaten o istesin her türlü olur cnm sende cok takıyorsun valla hasta olacaksın bak rabbim yüzünü güldürür inşşş kucagınaa verir yavurnu cnm bnm üzülme ayırlısını iste sabret eşinede oku bol bol onunda üzerine cok gitme sen üzerine gittikçe o uzaklaşır istemez biraz rahat bırak eşinideYapmasına yaprm ama etrfmda herks hamile ya ben kıskançlık ne blmym ama haytmda ilk defa kiskanyrm anldnmi hamile gördüm ku resmn kiskanyrm blmym ben anne olmak için daha napmam lazm ilaçlarıni ble agzna kadar ben verym yoksa umrunda degl ya kafayı yicem ben ailem arkdslrm uzak kimseye gdemym delrcm resmn
cnm konuşma hatta bu konuyu hiç acma sen hep leinden geleni yap ama eşine söylme bunu kullanıyorum felan diye rats gele ilişki oluyor sansın oda stes yapmaz galiba esin birazda rahat cnm rabbim mutlulugunuzu daim etsin hayırlı evlatlar nasip etsin cnm kolay degil tabiki ama alttan almak gerek sen ne desen boş onun içinn o biliyorr ama onda soru oldugunu kabul etmiyor işte zoruna gidiyor erkelerin cnmYok valla p sorun onda oldgnu bile kabul etmyo yol dyr halen beni deli edyr blmym bi kaç gün onla konsmk istemyrm
Can'ım o Zaman bende de sorun var. O Nasıl bir düşünce Yaaa spermleri normal olan bir insanın bile 6 ay süresi var eşin ameliyat olalı daha 6 ay yeni dolmuş. Kendinle ilgili olumsuz düşünme. Bu arada benim de kasık be göğüs Ağrı'm başladı hafif hafif benim de adetim geliyor galiba. İnşallah sen olmazsın ama olursan da eğer inşallah aynı gün olur aynı gün başlarız bir şeylerecnm ama doktorum ve üroliji doktoru degri cok düşük degil normal yolla olabilir diyo ama daha bir kez bile dönllenme olmadı demkki tek taraflı degil bu sorun ve gercekten her seyin zamanı var ben bunu biliyorum rabbim hayırlısını versin ama bişeyler vesile oluyo bende o vesile olanı bulucam inşşş düşününce insanın aklına bir sürü sey geliyo adet belirtilerim başladı cnm kasıgım agrıyo ara ara bakalım
cnm adet olursam incir kürüne başlayacam bakalım sıra sıra deneyecemCan'ım o Zaman bende de sorun var. O Nasıl bir düşünce Yaaa spermleri normal olan bir insanın bile 6 ay süresi var eşin ameliyat olalı daha 6 ay yeni dolmuş. Kendinle ilgili olumsuz düşünme. Bu arada benim de kasık be göğüs Ağrı'm başladı hafif hafif benim de adetim geliyor galiba. İnşallah sen olmazsın ama olursan da eğer inşallah aynı gün olur aynı gün başlarız bir şeylere
Günaydın canım,Ne oldu hayırdır? Anlat canım,belki bir yardımımız olur.Kızlar merhaba iyi akşamlar çok canım sıkkın allahım herkeze iyi bi es ve çocuk versin benim hiçbir zaman olmayacak
Canım incir kürü dediğin şu suda kaynatılan mı? Ama o prolaktini yükseltiyor haaa, ben de adetten hemen sonra bal çörekotu yapayım dedim kocam sakın yapma o senin düzenini bozdu,saat gibi hatundun dedi. Ben de dedim devlet saatle oynaya oynaya düzenimi bozdu diye. kahkahalar havada uçuştu resmencnm adet olursam incir kürüne başlayacam bakalım sıra sıra deneyecemkafayı yiyecez yakında baktık olmuyo senin kurbaga ayagı kürünü deneriz cnm
kız yükseltsin deneyeyim bakalım olmazsa demem başka ay :) kız belki 2 kez yumurtlamışsındr olamaz mıCanım incir kürü dediğin şu suda kaynatılan mı? Ama o prolaktini yükseltiyor haaa, ben de adetten hemen sonra bal çörekotu yapayım dedim kocam sakın yapma o senin düzenini bozdu,saat gibi hatundun dedi. Ben de dedim devlet saatle oynaya oynaya düzenimi bozdu diye. kahkahalar havada uçuştu resmen
Sıkma canını bak 25 aydr da ben beklymgünaydın kızlarrrr
adetime 2 gün kaldı malesef 15 ay olacak bu ay ile hala bebek yok bu ayda olmadı ya jel ilaç film teavi ne yapsam olmuyo zamanamı bırakmak gerek bu kadar üstelememek mi gerek bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun..
adet belirtilerimin hepsi var sadece hala gögüslerimde acı yok gelecek aya kaldı bnm umutlar
zeynep bal merhaba öncelikle. canım ya sayfayı takip ediyorum da mesajlarını okurken çok zorlanıyorum. sesli harfleri de kullansan sana zahmet? gözlerim can çekişti sabahtan beriSıkma canını bak 25 aydr da ben beklym
cnm tabiki rabbim her şeyin hayırlısını versin senin içinde xor herkes için cok zor burda am ben pes etmiyorum rabbime sıgınıyorum tabiki üzülüyorum o ayrıSıkma canını bak 25 aydr da ben beklym
hahaha ilahi ya kız senin ne oldu adetin ne zamanzeynep bal merhaba öncelikle. canım ya sayfayı takip ediyorum da mesajlarını okurken çok zorlanıyorum. sesli harfleri de kullansan sana zahmet? gözlerim can çekişti sabahtan beri
Canm.uzun uzun yazmyi pek sevmiyorum ondn öyle yazyorumzeynep bal merhaba öncelikle. canım ya sayfayı takip ediyorum da mesajlarını okurken çok zorlanıyorum. sesli harfleri de kullansan sana zahmet? gözlerim can çekişti sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?