Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahaha ilahi ya kız senin ne oldu adetin ne zaman
canım benim bat 20 kasım. jeli 2 kere kullandım bu ay tahmini yumurtlama günlerinde ama jel resmen cinsel hayatımızı inanılmaz olumsuz etkiledi, bu kadar planlı olması bütün isteği kaçırdı geri kalan günler 2 günde bir çalışmaya devam ettik jelsiz şekilde. batı bekliyorum şimdi ama bu ay içimde hiç ama hiç umut yok.. dün eşimle tekrar konuştuk marta pgt tüp bebek deneyeceğiz..

Canm.uzun uzun yazmyi pek sevmiyorum ondn öyle yazyorum
zeynepcim bir iki tane sesli harfin ne uzunluğu olacak. yani özellikle rica ettim ama hal aynı şekilde yazmaya devam ediyorsun aşkolsun.
türkçede sesli harfler de var. yazdıklarını okumak yoruyor beni. güzel güzel yazışıyoruz bir ricada bulundum. bu kadar zor mu yapması?

anladm cnm hayırlısı olsun bende jeli sevmiyorum ama kuruluk olmuyo yoksa aynen isteksiz zorunlu oluyo inşş tüpe gerek kalmadan gelir bebeğin ya rabbim bizlerinde yüzünü güldürür ins kucaklarımız bebeklerel dolar inşşş :)

Kız yazarm tabki ama okunmayacak kadar da kötü yazmıyorum herkes okuyabiliyor bence neyse sıkıntı değil yazarm.anlamadığın bi yazm varsa sor

Kız yazarm tabki ama okunmayacak kadar da kötü yazmıyorum herkes okuyabiliyor bence neyse sıkıntı değil yazarm.anlamadığın bi yazm varsa sor
bak zaynep yazm demişsin oysa yazım demen gerek hani bizim ' ı ' komşuyamı gitmiş cnm
kız saka yapıyorum cnm ben anlıyorum ama arkadasımız zorlanıyomuş sende dikkat et bal'ım

bak zaynep yazm demişsin oysa yazım demen gerek hani bizim ' ı ' komşuyamı gitmiş cnm
kız saka yapıyorum cnm ben anlıyorum ama arkadasımız zorlanıyomuş sende dikkat et bal'ım
Ben stresten nasl yazdığıma mi bakyrm sanki allah aşkına kızlar ya ayrca gayet de anlaşılacağı şekilde yazıyorum

Canım bende kuruluk olduğu için iyi oluyor,zevk alma konusunda ise sana katılıyorum ama şu bebek fikri yüzünden eşim bile kendini planlıyor. Eee malum öyle olunca da zevk almak zor oluyor. Pgt ne canım?

Canım bende kuruluk olduğu için iyi oluyor,zevk alma konusunda ise sana katılıyorum ama şu bebek fikri yüzünden eşim bile kendini planlıyor. Eee malum öyle olunca da zevk almak zor oluyor. Pgt ne canım?
canım tüp bebekle elde edilen embriyoların dnasına bakılıyor. kromozomal olarak en sık görülen hastalıklara bakılıyor ve sağlam çıkanlar transfer ediliyor. bende sebebi belli olmayan 3 düşük var ya malum.. kromozomal bozukluktan şüphelendiğimiz için normal tüp değil pgt li tüp bebek istiyoruz...

canım eşinin morfolojisi kaçtı? belki ondan olmuştur ya da sende pıhtılaşma afalan mı var acaba? E peki bu işlemin bedeli ne kadar canım? Normalden pahalıdır

canım eşinin morfolojisi kaçtı? belki ondan olmuştur ya da sende pıhtılaşma afalan mı var acaba? E peki bu işlemin bedeli ne kadar canım? Normalden pahalıdır
Evet canım embriyo başı 1000 tl gibi bir ücreti var pgtnin bildiğim kadarıyla. Yani tüp bebeğin 7-8 bin olduğu yerde 20 bin pgt oluyormuş. Birikimimiz var ama çok şükür. Ev falan almayı düşünmüştük ama 1 sene daha bekleyelim istedim çünkü zaten maliyetli tedaviler bir de üstüne ev borcu eklense altından kalkmamız mümkün olmaz. Aileden de 50 lira ver desek verecek durumu olan yok malesef.
Canım işte düşüğün sebebi bulunamadı genetiğe gönderilmemiş kürtaj yapılduğımda. Gönderilmiş olsa bilirdik kromozomal bozukluktan mı düştüğünü.
Hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanıcam zaten şu anda coraspin kullanıyorum kaç aydır zaten.
Bu defa da gebelik olmuyor
Vardır bir hayrı diyorum... Allahım sen sabır ver hepimize...
Çok yoruldum kekliğim

Ay canm.ya valla kendi halime şükrettm smdi olsa bi dert olmasa bi dert ya bende tutsn diye dualar edyorum bazılarıda düşmesn diye ne acı.durum yarabbim.sen bizim sesimizi duy

Ay canm.ya valla kendi halime şükrettm smdi olsa bi dert olmasa bi dert ya bende tutsn diye dualar edyorum bazılarıda düşmesn diye ne acı.durum yarabbim.sen bizim sesimizi duy
Amin canım .. İlk iki gebeliğim ister istemez oldu ama sonuncu 11 ayda oldu, şimdi 7 aydır olmuyor. Her denemede gebe de kalamıyorum kalsam da düşüyor. . Kaldığıma sevinemiyorun.. Rabbim aratmasın artık hayırlısı ile kusursuz evlat nasip etsin...

Amin canm benim amin dua edelim birbirimize kulun Kula duasi makbul

Cnm iyi akşamlar nerden anlatayım bilmiyorum kafam çok karışık hayatım çok kötü oldu bi anda tepe taklak geldi
Başla Can'ım anlatmaya belki bir yardımımız olur,çünkü hepimiz burada öncelikle sakinleşmek doğruları görmek için birbirimize destek olmak için buradayız. Ne kadarlık evlisin ne kadardır Bebek istiyorsunuz eşinde ta da sende herhangi bir sorun var mı

Heyy beni de alin araniza... ocakta 1 kimyasal gebeligim var.

11 aydirda olmuyor. Bu ay preseed kullanıyorum.

Yaşım 25, bat 12 Aralık ( 41 gunde oluyirm )
Hoş geldin Can'ım. Rabbşm biraz daha sabretmeni istemiş demek ki kaç senelik evlisin? 41 gün uzun bir düre değil mi Dr kar ne dedi bu Duruma? Pko dalan yok değil mi yani düzenli bir şekilde ama 41 günde oluyorsun

Heyy beni de alin araniza... ocakta 1 kimyasal gebeligim var.

11 aydirda olmuyor. Bu ay preseed kullanıyorum.

Yaşım 25, bat 12 Aralık ( 41 gunde oluyirm )
hoşgeldin hatun kız bnmde yarın adet günüm kesin olucam diğer ay adet günümde 13 aralık birlikte bekleriz cnm inşşş hamile kalırız ya rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…