günaydın kızlaaaar, tuanay devam etsene kullanmaya neden vazgeçiyorsun ki? ceylancım hayırlısı olsun cok sevindim para iadesini geri yapmalarına, sen yine ebaydan siparişini ver de gelecek aya hazır olsun, inşallah bu ay sincapı da bulursan bizlere hediye edersin preseedını))
valla ben mayısta ameliyat oldugumdan beri her ay sincap geldi diye ped bile almıyodum son ana kadar kendime:))))
Kızlar,ben de 3 ay kullandım ama maalesef herhangi bir sonuç elde edemedim.Benim preseedlerimi kibele Amerikadan göndermişti.Elimde 6 tane var.İsteyen olursa özelden mesaj atsın.Aldığım fiyata verebilirim.
kızlar merhabaaa ben bu ay kullanmadım preseed ama hamiş olan varmı merak ettim güzel hebrleri olan şincilik varmı aceppp
Damlaumudum bir hamiş olsanda şu avatarını değiştirsen nedense ne zaman görsem üzülüyorum ..Bizleri çok guzel yansıtıyor..
senin ısrarlarına dayanamadım avatarı değiştirdim....:)))) üzülmenize dayanamadım...
aaaa süperr aysouk kalmış en yeni tazeeeee onu çok çok tebrik ediyorummmmm allah inşlalh tamamına erdirsinnnnnnnn AMİNNNNNNn
darısı bizlerin başınaaaaa damlaumutummm inşallah bak sende habire vesile oluyorsunnn inşallah allahım senide çok bekletmezzz yavrukuşummmm inşallahhh
canim cok sagol,darisi basiniza
yilmak yok,umutlu yarinlar hepimiz icin
ben gecen ay preseedi yumurtlamadan 1gun once kullanmaya basladim olmadi,bu ayda yumurtlamadan 1hafta once ilk preseedi kullandim 3-4 gun ara verdim preseede, sonra yumurtlamadan 2gun once kullandim
ama bu arada 3-4gun preseede ara verince her ikigunde bir iliskiye girdik
yumurtlama bittikten 2gun sonrasina kadar
bendce preseedi 2gunde bir kullanmayin.biraz ara olsun.cunku fazla sivi olmasida iyi degil
busefer fazla sividanda sperm fazla hareketli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?