aslında stres yapmaylım derken daha fazla stres oluyoruz. eczacım dedim ki o kadar dayak yiyen kadın o kadar zor durumda olan kadınlar ben ne kadınlar gördüm eli yüzü mor içinde buraya gelip hamile olduğunu öğrenen. rabbim istedikten sonra stres bile olsak gelecek. ben stresin bu kadar etkili olduğuna inanmak istemiyorum.
sayfamıza geceleri kimse takılmıyor mu? aaaaa
rica ederim, buraya birbirimize destek olmak, bilgi paylaşmak için giriyoruz. test ile ilgili sipariş verdiğin satıcıya mesaj gönderip belirtiyorsun. ben öyle yaptım. hemen cevap geliyor, teyit ediyorlar. Normal posta ile gönderdiklerinden detaylı adres ve posta kutusu belirtmeyi unutma.. umarım en kısa zamanda gelir, işe de yarar. ben bu ay ilk defa kullanacağım, hayırlısı :CüvCüv:
kızlar günayıdın,
girmiyordum bir haftadır. bir baktım bebiş haberimiz var.. Allah hayırlısı ile dünyaya getirmeyi nasip kısmet etsin..
ebrubu ne yapıyon?
nevki tüp bebek için bir sorum olacak. para toparlamaya çalıştığın için biliyorsundur. ssk dan yararlanılıyor mu?
saat 4'te yazmışın kim nasıl takılacak sırnaşık şeysırnaşık şey ben de dün akşam aylardır bir türlü spariş veremediğim preseed e istedim :1closedeyes: -kendimi tebrik ediyorum bu bezgin bekirlikle yine de erken- . 29,9 doların üzerine benden 1 ytl daha kesmişler ağrıma gitti :1shok: kuruşu kuruşuna tüm paracıklarımı biriktiriyorum tüp bebek için acayip pinti olmuşum zaten. fena dokunndu bana. 25 tane ovulasyon testi istedim. en altta mesaj kısmı vardı oraya yazdım başka bi yer yoktu yazıcak doğru yaptım heralde CADIARZU hepimize kolay gelsin arkadaşlar...
inşallah preseed vesile olur da doğal yoldan hamile kalırız tüpe falan gerek kalmaz. benim de bu 3. ayım preeseedde. geçen ay tam gününde kullanamamıştım. kaç yıllık evlisin canım?3 yıl oldu mu?tüp bebek için soruyorum. ne kadara mal oluyormuş?
saat 4'te yazmışın kim nasıl takılacak sırnaşık şeysırnaşık şey ben de dün akşam aylardır bir türlü spariş veremediğim preseed e istedim :1closedeyes: -kendimi tebrik ediyorum bu bezgin bekirlikle yine de erken- . 29,9 doların üzerine benden 1 ytl daha kesmişler ağrıma gitti :1shok: kuruşu kuruşuna tüm paracıklarımı biriktiriyorum tüp bebek için acayip pinti olmuşum zaten. fena dokunndu bana. 25 tane ovulasyon testi istedim. en altta mesaj kısmı vardı oraya yazdım başka bi yer yoktu yazıcak doğru yaptım heralde CADIARZU hepimize kolay gelsin arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?