Mrb, gecen ay almistim preseedi paket halinde. Adetim bittikten sonra 9,10,11 gun ovulasyon testi yaptim ve 11. Gun cift cizgiyi gordum ama malesef esimin 3gun suren is seyahati nedeniyle beraber olamadik. Bu ayda 11. gun yumurtlama donemim oldugunu biliyordum ve 9,11,13. Gunler beraber olduk. Beraber olmadan once wc ye gittim ve paketin icindeki enjektoru cikardim sonra jelin kapagini acip agiz kismina enjektorun ucunu cevirerek gecirdim. Enjektor ucta tup altta olacak sekilde sonra tupu yavasca sıktırdım 3 ml. Olunca ters cevirdim dondurerek jeli cikardim ve jel tupunun kapagini kapatip alttan katladim bu cok onemliymis. Sonra oturur pozisyonda icime enjekte ettim ilk gun canim acidi sanirim kendimi kastim ama 2. 3. kullanisimda canim acimadi. Sonra ıkınarak fazla gelen miktari cikardim sanirim 2 ml yeterli geliyor sonrada 15 dk icinde esimle beraber olduk. Iliskiden sonra yarim saat bacaklarimi duvara yasladim ve sonra yarim saat cenin pozisyonunda sag ve sol taraflarima yattim😊 insaallah yardimci olabilmisimdir. bugunde beyaz beyaz akintilar gelmeye basladi ve goguslerimde ve kasiklarimda agrilar devam ediyor 4 gun kaldi adetime cok merak ediyorum ama sabrediyorum 😐Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin eger hamileysemde akil ve beden sagligi tam, anne baba sozu dinleyen hayirli evlatlar nasip etsin insaallah tabi isteyen herkesede...👶