• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha önce bende araştırmıştım bu konuyu ama engel değilmiş canım bir çok kişi de hamile kalmış bu şekildeyken. Yine de drlar gebelik sırasında ilaç kullanılamayacağından önce tedavi olup ondan sonra hamile kalınmasını öneriyorlar. Çoook geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın.

çok sağol canım yaa.. inşallah kurtulurum şu beladan. adetime 2 gün var ve hem sistit hem kasık ağrısı mahvetti beni. birde bu ay çok umutluydum. ama kahverengi akıntım başladı ara ara oluyo dünden beri. adet belirtilerim hat safhada :( bu ayda oladı sanırım. hiçbir sorunumuz yok ama tutmuyor. bende sistit olabilirmi sebebi diye aklıma geliyodu. inşallah hepimizi hamiş oluruz en kısa zamanda

aXhi aXhi canım seni çok iyi anlıyorum ... Ama o güzel haberi alacağına Allahın izniyle eminim ... Rabbim yazmış olsun , 1.5 sene denedik , dile kolay .. Neleri kovaladık bu sürede..Olacak , buna inan ..Dualarım tüm isteyenlerle ...

Sağol hayatım çok güzel moral veriyorsun valla :KK60:

ya kızlar ben gecen sene ocak ayında sistit olmuştum. 1 sene gecti hala devam ediyor. ne doktorlara gittim ne iğneler ilaçlar kullandım geçmiyor. bu durum gebeliğe engelmi.. acaba bu yüzdenmi hamile kalamıyorum???
Bol bol su iç Canım.

Selam. İki aydır takip ediyorum hamile kalırsam yazacaktım. Gercekten cok endişe ederek kullandım. Ondan mı oldu bilmiyorum hamileyim. Bence tek başına yeterli degil. Aynı zamanda incir kürü yaptım ve eşimde keçi boynuzu.bunlarında faydası var mutlaka yapın. Incir küründe yumurtlama zamanı kasıklarımın agrıdığını hissettim. Öyle bıraktım. 21 günde yapmadım. Toplamda 8 gün fln yaptım.

Selam. İki aydır takip ediyorum hamile kalırsam yazacaktım. Gercekten cok endişe ederek kullandım. Ondan mı oldu bilmiyorum hamileyim. Bence tek başına yeterli degil. Aynı zamanda incir kürü yaptım ve eşimde keçi boynuzu.bunlarında faydası var mutlaka yapın. Incir küründe yumurtlama zamanı kasıklarımın agrıdığını hissettim. Öyle bıraktım. 21 günde yapmadım. Toplamda 8 gün fln yaptım.
Ayy canim hayırlı olsun bende yaptim hep incir kürü sogan kuru ama olmadi nasip senin gibi guzel haberler alinca mutlu oluyoruz:KK36:

Slm kızlar nasılsınız :)
bben hormon testlerimin sonuçlarını aldım doktor hepsi normal dedi rahim filmi çektirmem gerekir mi dedim senin için çok iyi olur dedi ama adet geçtikten 1 yada 2 sonra çekiliyormuş bnm 4 gün geçti diye çektiremezsin dedi bidaha ki aya dedi ben 5 6 günde çektirilir biliyordum bir ay daha beklemesem çektirsem dedim olmaz dedi belki bu ay hamile kalırsın belli mi olur dedi eşim çok umutlandı kadın yüzüne nur inmiş gibi ne güzel dedi kesin içine doğdu diyor ikidebir :)
Siz ne diyorsunuz çektiren var mı aranızda kaçıncı gün çektirmiştiniz???

bben hormon testlerimin sonuçlarını aldım doktor hepsi normal dedi rahim filmi çektirmem gerekir mi dedim senin için çok iyi olur dedi ama adet geçtikten 1 yada 2 sonra çekiliyormuş bnm 4 gün geçti diye çektiremezsin dedi bidaha ki aya dedi ben 5 6 günde çektirilir biliyordum bir ay daha beklemesem çektirsem dedim olmaz dedi belki bu ay hamile kalırsın belli mi olur dedi eşim çok umutlandı kadın yüzüne nur inmiş gibi ne güzel dedi kesin içine doğdu diyor ikidebir :)
Canım ben de adetim bittikten 4-5 gün sonra çektirdim bnm doktorum bişey olmaz dedi. Sadece çektirene kadar ilişki yasak dedi. Gecen ay çektirdim bu ay hamile kaldım. Doktoruma daha preseed kullandığımı diyemedim. :)) o da rahim filmine bağladı hamile kalmamı.

Ayy canim hayırlı olsun bende yaptim hep incir kürü sogan kuru ama olmadi nasip senin gibi guzel haberler alinca mutlu oluyoruz:KK36:

Olur inşallah canım soğan kürü bende fayda etmedi. Ama incir kürü sabah akşam içtim. Hemen etkisini gösterdi kasıklarımın agrıdığını hissettim.yumurtlama olduğunu ilk defa anladım diyebilirim.

Hoşgeldin @pyensess hayırlı olsun saglikla kucagina alirsin inşallah nezamandir bebis istiyordunuz bi sorun varmiydi preseedi nasil kullandin coook soru sordum :) inşallah bizlerede dua et mübarek aylarda bizimde yüzümüz gülsün inşallah :)

Ben cektirmedim ama drunu dinle derim belki bu ay hamis olacaksin her serde bi hayir vardir canim sen calismalari baslat bol bol dua et RAbbim bu ay yüzümüze baksın inşallah

kimyager1508 kimyager1508 akintim başladı ara ara galiba yumoslar büyüyor ovu yapmaya basladim silik ikinci cizgiler cikiyor calismalaya bugün basliycaz hurma poleni de bitti bi taraftan da üç aylar için biseyler yapiyorum Rabbim bu mubarek ayda yüzümüzü güldürur inşallah sen nasilsin neler yapiyon
ayyy hadi bakalımmm bol bol çalış :-):-) canım benim 10. gün ovu testim baya koyuydu. 11. gün eşit olur dedim ama silikleşmişti. 11. gün akıntımda oldu biraz yumurta akı kıvamında ama test silik çıktı. dünkü yani 12. gün testim 11.güne göre biraz daha belirgindi. bakalım bugün nasıl çıkacak? bende günde 1-2 bardak hayıt içiyorum. akşamları yemekten önve 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğneyip yutuyorum. 2-3 incir yiyorum adaçayıda içiyordum ama 3-4 gündür içmiyorum. offf sıkıldım canım artık yaaa. bu ayda olmazsa eşimle konuşup tüp bebeğe geçicez :KK51:

tebrik ederim canımmmm :rolleyes: darısı başımızaa inşaallaahhh:KK73:

ya kızlar ben gecen sene ocak ayında sistit olmuştum. 1 sene gecti hala devam ediyor. ne doktorlara gittim ne iğneler ilaçlar kullandım geçmiyor. bu durum gebeliğe engelmi.. acaba bu yüzdenmi hamile kalamıyorum???

Merhaba canim bende gecen yil mayis hazirangibi olmustum. Oe ki idrarimi yaparken kac geliyodu artik. Doktor ilac da verdi tabi ama ben asil faydayi boooool su icmekte buldum. Çok su ictim cok. Bazi bardaklara limon siktim. Sen de oyle yap fazla ic suyu
Gecmis olsun

selam canım hadi gözün aydınnnn :KK73: canım hsg adetin 7 ile 10. günü arası çekiliyor. benim çektirdiğim merkez öyle demişti. adetinin kaç gün sürdüğü önemli değilmiş. ama adetin bitmesi gerekiyormuş. benim adetim 5 gün sürdüğü için ben 7. günü çektirmiştim.

2008-2014 Preseed Hamişlerimiz :)

1- Benkibele (ilk deneme) Kızı oldu :nazar:
2- Menzil Gxuxlxux (2. Deneme) Oğlu oldu:nazar:
3- Rockwell (ilk deneme) (Düşükle sonuçlandı):nazar:
4- Wannababy (3. Deneme) Oğlu oldu:nazar:
5- Nequelen (ilk deneme) Kızı oldu:nazar:
6- Nerili:nazar:
7- Kursatim (ilk deneme) Kızı oldu:nazar:
8- Kadus / honeycim (ilk deneme) Kızı oldu:nazar:
9- Durualya Oğlu oldu:nazar:
10- Sevcangoksel (ilk deneme) Oğlu oldu:nazar:
11- Jasmin77 (ilk deneme) Oğlu oldu:nazar:
12- Bengusu (ilk deneme) (Ailevi nedenlerden düşükle sonuçlandı):nazar:
13- Duducan (ilk deneme) Oğlu oldu:nazar:
14- Dila06 (2. Deneme) Kızı oldu:nazar:
15- Babylove (2. Deneme) Kızı oldu:nazar:
16- Duyguby (ilk deneme) Kızı oldu:nazar:
17- Viana (2. Deneme) Oğlu oldu:nazar:
18- DaddysFirstEye (ilk deneme):nazar:
19- Shyqueen (ilk deneme) Kızı oldu:nazar:
20- Vergici (ilk deneme):nazar:
21- Gulayyusuf (ilk deneme) Oğlu oldu:nazar:
22- Lapa (ilk deneme) Kızı oldu:nazar:
23- Aysouk (2. Deneme):nazar:
24- Waters (ilk deneme):nazar:
25- Nevyas Oğlu oldu:nazar:
26- Selmas88 (2. Deneme) Oğlu oldu:nazar:
27- Johnnybravo (ilk deneme) Kızı oldu:nazar:
28- Lilyum:nazar:
29- 35.ay (ilk deneme) oğlu oldu:nazar:
30- Buzma_vi (ilk deneme) Kızı oldu:nazar:
31- Sezen10 (ilk deneme) Oğlu oldu:nazar:
32- Papatyaa10:nazar:
33- Maviumutolsun Oğlu oldu:nazar:
34- Krishazel:nazar:
35- Murebdu:nazar:
36- Emineu (kan pıhtılaşması nedeniyle düşük):nazar:
37- Baby78 (ilk deneme):nazar:
38- Cigdem_55 (ilk deneme):nazar:
39- GamzeliKiz:nazar:
40- Miranda (2. Deneme):nazar:
41- Polyanna23 (İlk deneme):nazar:
42- Gunes88 (ilk deneme):nazar:
43- Masal_naz (ilk deneme) Kızı oldu:nazar:
44- Zerdal (ilk deneme) Oğlu oldu:nazar:
45- Sensen99 (ilk deneme) Kızı oldu:nazar:
46- Senemgy (ilk deneme):nazar:
47- Omman (ilk deneme):nazar:
48- Ysmnnnnnn (ilk deneme) Oğlu oldu:nazar:
49- Ozumege (ilk deneme) Oğlu oldu:nazar:
50- Ayen1986 (ilk deneme):nazar:
51- Blume84 (ilk deneme) Oğlu oldu:nazar:
52- Sumak (İlk deneme) Kızı oldu:nazar:
53- Ozge_nur (ilk deneme) Oğlu oldu:nazar:
54- Brnyns (ilk deneme):nazar:
55- Elbebekgulbebek (ilk deneme) Kızı oldu:nazar:
56- Smrm (ilk deneme):nazar:
57- Kardelen1985 (ilk deneme) Kızı oldu:nazar:
58- Seyade (ilk deneme) Kızı oldu:nazar:
59- Naz8 (ilk deneme):nazar:
60- Albena_gy (ilk deneme):nazar:
61- Beautyflake (ilk deneme) Oğlu oldu:nazar:
62- Funda4 (ilk deneme) Kızı oldu:nazar:
63- Ezgi0909 (5. deneme) Kızı oldu:nazar:
64- Durusel24 (İlk deneme) Kızı oldu:nazar:
65- Melinnaz (İlk deneme) Kızı oldu:nazar:
66- Sevo24 (İlk deneme) Oğlu oldu:nazar:
67- Gkckdl (İlk deneme):nazar:
68- cigdemycrocus13 (ilk deneme) Kızı oldu:nazar:
69- gzm2628 (ilk deneme) Kızı oldu:nazar:
70- topidik (İlk deneme) kızı oldu:nazar:
71- serender001 (3. deneme) Oğlu oldu:nazar:
72- BALIM86 (2. Deneme):nazar:
73- Zeynep83 (ilk deneme):nazar:
74- MehtapTok (İlk deneme) Kızı oldu:nazar:
75- Kelebek088 (İlk deneme) Kızı oldu:nazar:
76- Mayabebek (İlk deneme):nazar:
77- Pln06 (İlk deneme):nazar:
78- Gormiti (2. Deneme):nazar:
79- Cankaya06 ( İlk deneme):nazar:
80- Mihrimah84 (İlk deneme kimyasal, 2 deneme):nazar:
81- Tubisko (İlk deneme):nazar:
82- Kitmit (2. Deneme):nazar:
83- ytrn42 (İlk deneme):nazar:
84- shintoy (İlk deneme):nazar:
85- zehsel (ilk deneme) Oğlu oldu:nazar:
86- zealea (15. Deneme) Oğlu oldu:nazar:
87- demoneye2011 (İlk deneme):nazar:
88- beyaz-melek-31 (ilk deneme):nazar:
89- naciyemtncymtncy (2. Deneme) Oğlu olacak :nazar:
90- cevizbadem (İlk deneme-Çoğul gebelik) Kızları oldu :nazar:
91- aslisimsek3442 (İlk deneme) :nazar:
92- Amazon (İlk deneme) Oğlu oldu :nazar:
93- alicesemra (6. deneme) :nazar:
94- naz8 (ilk deneme) Oğlu oldu :nazar:
95- 35deniz (2. deneme) Oğlu oldu :nazar:
96- burp (ilk deneme) Oğlu oldu :nazar:
97- hican87 (2. deneme) :nazar:

2015 Preseed Hamişleri:

98- kelebekh :nazar:
99- only_time :nazar:
100- zehsel (2. cocuk) :nazar:
101- pelined687 :nazar:
102 - merice35 :nazar:

103 - elizii :nazar:
104- saqelenge :nazar:
105- sedebu :nazar: (İlk deneme)

106- funda16 :nazar:
107- Gnr84 :nazar: (2. deneme)
108- jeosevda :nazar:
109- polyanna23 :nazar:
110- paytipo (3. deneme) Oğlu olacak :nazar:
111- vitaminsevimli ( ilk deneme) :nazar:
112- dilek temiz (İlk deneme) :nazar:
113 - Piyensesss :nazar:

2015 Anne Adaylarımız:

1- mina33 :anneadayı: BAT: 22 Nisan (2. ay)
2- mibudi :anneadayı: BAT: 25 Nisan (1. ay)
3- mini87 :anneadayı: BAT: 28 Nisan (1. ay)
4- aXhi :anneadayı: BAT: 30 Nisan (1. ay)

5- hoppacuppa :anneadayı: BAT: 2 Mayıs (1.ay)
6- kimyager1508 :anneadayı: BAT: 10 Mayıs (3.ay)
7 - sukret :anneadayı: BAT: 10 Mayıs (3. ay)
8- rima85 :anneadayı: BAT: 11 Mayıs (3. ay)

9- Amelie p :anneadayı: BAT: 12 Mayıs (2. ay)

10- sendenbebegimolsunesra :anneadayı: (3. ay)
11- sirine82
:anneadayı:

12- emkub :anneadayı:
13- demir6133 :anneadayı:

:KK46: Gelsin bebişler, dolsun göbişler :):KK46:

Rima merhaba
ben de cekildim rahim filmi subat ayinda. Tam hatirlamiyorum ama adetim bitminin ya 3. Ya 4 . Gunüydü.

Back
X