Anladım canim inşallah olmasında hamisim diye yol edersin dragitmedim canım bn 18 nisanda oldum iğneyi dktor bna ilişki günlerini verdi progestan ve folibol verdi eğer adet olursan tekrar gel dedi sadece![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canim inşallah olmasında hamisim diye yol edersin dragitmedim canım bn 18 nisanda oldum iğneyi dktor bna ilişki günlerini verdi progestan ve folibol verdi eğer adet olursan tekrar gel dedi sadece![]()
19-21-23 nisan günleriydi canım hiç birini boş geçirmedik :) 19 unda jel yapmadım sadece diğer günler yaptım inşallah yavrum yaa insan teselli buluyo en azından bn boşuna herşeyi içime atıp durmuşum bu zamana kadarAnladım canim inşallah olmasında hamisim diye yol edersin drailişkiyi ne zaman önerdi banada bugün saliya kadar çatlama olursa progesten hormonunu takip edicez dedi inşallah çatlar Yumoş lar
Dün ve Bugün sabah jeli kullandim ve bitti şimdi Yumoş catlamadida tekrar siparis versem yetismez napsam ki ya yanlis zamanlarda kullandim offf19-21-23 nisan günleriydi canım hiç birini boş geçirmedik :) 19 unda jel yapmadım sadece diğer günler yaptım inşallah yavrum yaa insan teselli buluyo en azından bn boşuna herşeyi içime atıp durmuşum bu zamana kadar![]()
yetişir kuzum şimdi sipariş etsen yarın elinde olur bnm ole oldu çak sağolasın kuzumDün ve Bugün sabah jeli kullandim ve bitti şimdi Yumoş catlamadida tekrar siparis versem yetismez napsam ki ya yanlis zamanlarda kullandim offf
öyle canim burdaki herkesten Rabbim razi olsun her zaman burdayim canim konusmak istediğinde![]()
AMİNNNNNNNNNN CANIM İNŞALLAH***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabuleyle.AMİİİİİİİİİİNN..
Amiiiiiiiinnnnn.***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabuleyle.AMİİİİİİİİİİNN..
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabuleyle.AMİİİİİİİİİİNN..
Dün ve Bugün sabah jeli kullandim ve bitti şimdi Yumoş catlamadida tekrar siparis versem yetismez napsam ki ya yanlis zamanlarda kullandim offf
öyle canim burdaki herkesten Rabbim razi olsun her zaman burdayim canim konusmak istediğinde![]()
Canım selam havuç kaynatıp içsen. Ben de çatlatmak için oyle yaptım.Kızlar az önce dr kontrolumden geldim Yumoş hâlâ catlamamis şu iki gün icinde catlamasi gerekiyordusalı tekrar kontrole çağırdı ogune kadar catlamazsa bu ay bişey beklemiycez dedi haliyle
inşallah catlar Yumoş um inşallah tutar bu ay saliya kadar hergün çalışın dedi inşallah tutar bu ay inşallah
Öyle o sanslilardan olamadıkCanım bende ilk başlarda yanlış zamanlarda kullandım. Boşver hayatım tutacağı varsa yine tutar sıkma canını. Millet rastgele 2 gün birlikte olup hamile kalıyo biliyosun. Bol bol dua et sadece. Umutsuzluk yok.![]()
![]()
Ayrıca eczanelerin depolarında da oluyo sabah erken saatlerde sipariş versen öğlene getirirler. Bi şansını dene bence
İnciri yapayim diyorum sabah inşallah ise yarar canim sağolasınCanım selam havuç kaynatıp içsen. Ben de çatlatmak için oyle yaptım.
Öyle o sanslilardan olamadıkilcedeyim canim isteyince ertesi güne kaliyor bakalim yarin esim ile gideriz dedi hayirlisi olacagi varsa olur zaten sen neler yapiyon canikommmm
![]()
Canım hergün olması iyi değil doktor gün aşırı diyor çünkü spermlerin üretimi az ve hareketi de az oluyormusNapiim bende çalışmalara devam.Bugün silikte olsa çift çizgiyi görünce kociş işe gitmeden preseedle değerlendireyim dedim. Bayadır çizgi görmediğim için hemen hemen hergünü değerlendiriyodum ama preseedi bayadır kullanmamıştım. İnşallah bu ay tutar daha fazla bekletmez beni. En sonunda adam kaçacak benden diye korkuyorum![]()
Canım hergün olması iyi değil doktor gün aşırı diyor çünkü spermlerin üretimi az ve hareketi de az oluyormus
Erkeklerin doktora gitmesi malesef bizi biraz yıpratıyor 6 sonunda ben zorla gönderdim aradan 5 ay geçti bu kez araştırdık özelde bir doktora kendi gitti ve ben haklı çıktım eşime baştan beri bir problem varsa tedavi ol diye söyleye söyleye dinlemedi beni ama şimdi tıpış tıpış kendi gidiyorBiliyorum canım ama ne yazık ki eşime anlatamıyorum bu durumu. Henüz dra gitmediği için ne yazık ki bana inanmıyor. Onu istemediğimi düşünüyor. Eğer bir kaç ay daha olmazsa dra gider baktırırız tedavilere başlarız dedi o yüzden bende artık 1 gün ara verelim demiyorum.Artık olursa olur olmazsa drdan sonra gün aşırı bir şekilde yine preseede devam :)
Erkeklerin doktora gitmesi malesef bizi biraz yıpratıyor 6 sonunda ben zorla gönderdim aradan 5 ay geçti bu kez araştırdık özelde bir doktora kendi gitti ve ben haklı çıktım eşime baştan beri bir problem varsa tedavi ol diye söyleye söyleye dinlemedi beni ama şimdi tıpış tıpış kendi gidiyor
Kizlaar merhaba
uzun suredir girememistim. Yeni gelenler olmus hosgelmisler.
ben de bu ay sogan kuru uyguluyorum ve adetimin 11 ve 12. Gunleri hafif kananam oldu tuvalete gittigimde ama ovu testimde tek cizgiydi. Ben de sogan suyunu gunde 1 ictim
boyle olan var mi. Bu ara kanamasi bekarken olurdu bende kuzenim kadindogumcu. O yumurtluyosubdur ondandir demisti. Evleneli olmamisti bu ara kanama ama ovu. Testi de hala tek çizgi klomen kullaniyodum 3 aydir. adetliyken gittigim son dr ne kullaniyosan birak demisti. Biraktim bende.
bu ay yumurtlamadan hamile kalmayi dusunuyorum:)
Preseed sezonunu da açtik esimle bu ay.
hayirlisi bakalim :))