• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biri böyle demiş forumda;

"arkadaşlar.hamilelik için yeni bir yöntem duydum ve paylaşmak istedim.eşimin öğretmen arkadaşının çocuğu olmuoyrdu.uzun zamandır görüşmemiştik.geçen gün eşinin hamile olduğunu duydum ve hemen aradım.inanmıyacaksın ama vicks ile oldu dedi.adeti biter bitmez gazlı beze 1 çay kaşığı vicks koyup iple bağlayıp vajinaya itiyormuş.ve öyle sabaha kadar yatıyomuş sabah çıkartıyomuş.ikinci tüpe başlamadan hamile kalmış.ondaki sorun iltihap tüplerini kapamış.aynı sorundan bende muzdaribim.daha önce sevgili arnavutgüzelinin adaçayı yağı tavsiyesini uyguladım.ama malesef sonuç vermedi.ancak bu konuda ona minnettarım çünkü enfeksiyondan kurtuldum.ama tüpleri açamadım galiba.işte böyle.şuan maydonoz buharını deniyorum.buhardan çıktıktan sonra eşimle beraber oluyorm.duşa kalkmadan 1 saat yatıyorum ve ardından vicks koyuyorum.buhar yapamasanızda vicks deneyin.ben sonuçları yazarım.yumurtlama günüme kadar devam edicem.inşallah güzel şeyler paylaşırız.sevgiler."
bende bunu okumuştum cnm tam üstüne bastın:)

Selam kizlarrr. Cok guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle. Benim bugunku testimde yine negatiff cikti. H.sonuna kadar beklicsm. Adet gelsw de gelmese de doktora gidicem. Hic boyle gecikmezdi.

İnşallah geç döllenme olmuştur da ondan çıkmıyordur testlerde canım :KK36: Sen kırmızıları görene kadar senden umutluyum :cool:

kimyager1508 kimyager1508 canım ya gec döllenme de olabilir yada bazen gebelik hic idrarda gozukmeyip kanda çıkan da olabiliyor kırmızı Görene kadar umut var inşallah bi an önce haber alırsın canım

Vinks mi kizlar bilmeden yapip hepten kötü şeyler yapmayalim ya hu. Umut dünyası işte yapmadığımiz şey kalmadi şaka gibi:KK70:
Kesinlikle katılıyorum sadece bu için değil kızlar nolur ondan bundan duyduğunuz şeyleri dr tescili olmadan yapmayın çünkü insan vücudu hem çok mucizevi hem de çok farklı birine iyi gelen oburunde ters etki yaratabiliyor en basit örnek ben hurma poleniyle ilgili nette hatmetmedigim sayfa topik birakmadim çevremde bununla hamile kalan bi çok kişi gördüm duydum büyük bi inançla başladım sonuç hüsran:KK43::63: zaten büyümüş Yumoş umu iyice büyutup kiste çevirdi ve iki ayima mâl oldu ve belki daha fazlasina da olacak :KK61:

:KK57: ne çok konuşmuşsunuz kızlar maaşallah :-) sayfamızın yeni müdavimleri hoşgelmiş :KK52: S sukret , canım çok geçmiş olsun, dönüşün muhteşem olacak inşaallah :KK5:... aXhi aXhi 'cim ve U umutlu20 , yeni ay yeni umutlar diyelim güzel düşünelim güzel olsun göbişler bebekle dolsun inşaallah :KK39: ... kimyager1508 kimyager1508 , çift çizgi haberini umutla bekliyoruz :KK36: ...

Kendimden değil de sizlerden çok daha ümitliyim :KK6: hakkımızda hayırlısı ...
Sağol canım inşallah geri dönerim:KK70: hepimiz bi gün mutlu haberi ilan edicez burdan inşallah :anneadayı::KK46:

Selam canlar,

Nasılsınız bakalım bugün?

kimyager1508 kimyager1508 ve Amelie p Amelie p güzel haberler verin kızlarrrrr nolurrrrr :KK17:
Günaydın yeni uyandım gözümü açar açmaz topige baktım ama mutlu haber veren yok:63: canım hiçbişey istemiyor bugün pazara çıkmam gerek ona bile halim yok vakit yaklaştıkça psikom bozuluyor heral:KK45: havalarda hâlâ sonbahar gibi başım kalmıyor yastiktan:KK16:

sendenbebegimolsunesra sendenbebegimolsunesra ya ben bu soğan suyunu icemiyorum dün icmemle cikarmam bir oldu napcam ben ya midem çok hassas ve ilaçla duruyorum hiç icmesem mi diyorum ya 3 kere yapabildim zorla bu gidişle sogandan hepten tiksincem ya içenler nasıl içmiş bunu ya o_O:KK50:

Günaydın yeni uyandım gözümü açar açmaz topige baktım ama mutlu haber veren yok:63: canım hiçbişey istemiyor bugün pazara çıkmam gerek ona bile halim yok vakit yaklaştıkça psikom bozuluyor heral:KK45: havalarda hâlâ sonbahar gibi başım kalmıyor yastiktan:KK16:

sendenbebegimolsunesra sendenbebegimolsunesra ya ben bu soğan suyunu icemiyorum dün icmemle cikarmam bir oldu napcam ben ya midem çok hassas ve ilaçla duruyorum hiç icmesem mi diyorum ya 3 kere yapabildim zorla bu gidişle sogandan hepten tiksincem ya içenler nasıl içmiş bunu ya o_O:KK50:
Ahh canim bende hic öyle bisi olmadi o zaman simdilik yapma vardir bundada bir hikmet zorlama kendini hic. yemeklerin yaninda bol bol soğan tüket sende. oda cok işe yariyor ;)

selam kızlar dün ilk kez preseed kullandım ve bugun sabah 10.30 da 2.idrarda yaptığım ovu testi bu şekilde çıktı bugun 14.günüm sizce yumurtlamadamıyım ?

Eklentiler

• yeni.webp
    yeni.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 73
aXhi .!.:
İnşallah geç döllenme olmuştur da ondan çıkmıyordur testlerde canım :KK36: Sen kırmızıları görene kadar senden umutluyum :cool:

kimyager1508 kimyager1508 canım ya gec döllenme de olabilir yada bazen gebelik hic idrarda gozukmeyip kanda çıkan da olabiliyor kırmızı Görene kadar umut var inşallah bi an önce haber alırsın canım
insaallah kizlar. Umarim kotu bisey cikmaz

İnsaallahhh kizlar

yakıyı bn denedim cnm bnde bişey olmadı yaa :63:
Yakıyı bende jelden 1 yada 2 ay önce denemeye başladım hatta en son jelle beraberde kullandım ama yok yok biliyorsunuz sonuç hüsran kırmızılarımla başbaşayım aslında hsg çekilcektim randevu almam gerek ama çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum biraz daha beklesem mi yoksa çekilsem mi eşim ameliyat olalı 2 ay oldu haziranda kontrolü var sperm testi yapılcak onu beklesem mi of off napsam ki :( testten sonra duruma göre yada hemen aşılama mı yaptırsam hsg sonraya kalsa ay napim kızlar :(

Yakıyı bende jelden 1 yada 2 ay önce denemeye başladım hatta en son jelle beraberde kullandım ama yok yok biliyorsunuz sonuç hüsran kırmızılarımla başbaşayım aslında hsg çekilcektim randevu almam gerek ama çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum biraz daha beklesem mi yoksa çekilsem mi eşim ameliyat olalı 2 ay oldu haziranda kontrolü var sperm testi yapılcak onu beklesem mi of off napsam ki :KK43: testten sonra duruma göre yada hemen aşılama mı yaptırsam hsg sonraya kalsa ay napim kızlar :KK43:

bende geçen ay kullanmıştım ama işe yaramadı. canım eşin yeni ameliyat olduysa bekle biraz daha. ama hsg için beklemene gerek yok cektirebilirsin. en azından için rahatlamış olur.

bende geçen ay kullanmıştım ama işe yaramadı. canım eşin yeni ameliyat olduysa bekle biraz daha. ama hsg için beklemene gerek yok cektirebilirsin. en azından için rahatlamış olur.
Bilmiyorum ki cnm kafam çok karışık bide zor bi şey hsg filmi ondan da çekiniyorum diyorum eşimin testinden sonra aşılama deniyeyim olmazsa film çektireyim diyorum sonra şimdiden mi çektirsem diyorum ama napsam bilmiyorum arada kaldım :(

2.gunum hala olmadim. Ama rest yaptim negatif.
isin kotusu hic adet olucak gibi de degilim. Karnimda hafif bi agri olurdu adet oncesi o da yok.
Sdc goguskerim balon gibi ve adim atinca bile aciyor.
onceki 3 ay klomen kullandim ama gecen ay kullanmadim.
acaba adet dengem mi bozuldu dersiniz kizlar?

2.gunum hala olmadim. Ama rest yaptim negatif.
isin kotusu hic adet olucak gibi de degilim. Karnimda hafif bi agri olurdu adet oncesi o da yok.
Sdc goguskerim balon gibi ve adim atinca bile aciyor.
onceki 3 ay klomen kullandim ama gecen ay kullanmadim.
acaba adet dengem mi bozuldu dersiniz kizlar?
İnş olmazsın cnm müjdeli haberi verirsin hepimiz mutlu oluruz :)
Bu klomeni doktor mu veriyor yoksa kendin mi alıyorsun tam olarak ne işe yarıyor

:KK57: ne çok konuşmuşsunuz kızlar maaşallah :-) sayfamızın yeni müdavimleri hoşgelmiş :KK52: S sukret , canım çok geçmiş olsun, dönüşün muhteşem olacak inşaallah :KK5:... aXhi aXhi 'cim ve U umutlu20 , yeni ay yeni umutlar diyelim güzel düşünelim güzel olsun göbişler bebekle dolsun inşaallah :KK39: ... kimyager1508 kimyager1508 , çift çizgi haberini umutla bekliyoruz :KK36: ...

Kendimden değil de sizlerden çok daha ümitliyim :KK6: hakkımızda hayırlısı ...
inşallah cnmmmmm:KK15:

Back
X